MITT NAVN ER ÅSE

Heisann! Jeg heter Åse og er 17 år (28. april 1998). Jeg kommer fra Haugesund. Jeg er et menneske som liker å "pepre" livet litt, men det er vel vi alle. Da jeg først begynte å blogge, fikk jeg låne et av pappa sine gamle kameraer. Da hadde jeg ikke peiling, men utviklingen har jo virkelig gått sin gang! Og hvis jeg ikke hadde blogget, hadde jeg aldri kunnet så mye med kamera og photoshop som jeg kan nå. 

På fritiden trener jeg, i tillegg til å opprettholde karakterene mine. Jeg går i andre året på drama på Skeisvang skole i Haugesund. Hva jeg vil bli i fremtiden aner jeg ikke. Hva jeg IKKE vil bli vet jeg: ingeniør, oljearbeider, sykepleier tannlege. Aktuelle yrkeskandidater: noe innen TV, skuespill, film, kultur...

Her på bloggen er de aller fleste bildene tatt med Canon EOS 70D. Hvis de ikke er det, skriver jeg det under bildene. Jeg har et vanlig EFS 18-55mm objektiv, som jeg omtrent aldri bruker mere etter at jeg fikk den nydelige EF 50mm f/1.8. Jeg får låne pappa sine objektiver (100mm Makro-objektiv f/2.8, 85mm Portrettobjektiv f/1.4 og 10-20mm Vidvinkelobjektiv f/4.0 - 5.6). Jeg får mye inspirasjon fra tumblr, weheartit og andre blogger. Bildene redigerer jeg i Photoshop CC, som desverre koster penger.

Dersom du lurer på noe, eller bare vil prate, kan du bare ta kontakt hvor som helst: på instagram, i kommentarfeltet, eller andre steder. Du kan også kontakte meg via mail, dersom du føler for å være veldig formell (aase_oftedal@hotmail.com).
Det må også nevnes at jeg liker meg godt i gutteklær.

Så da vet du litt om meg :)

2 kommentarer

martinehels

24.02.2012 kl.17:41

Elsker bloggen din - tror jeg helt klart kommer til å følge den ! :)

14.05.2013 kl.02:15

do you have a twitter?

Skriv en ny kommentar

hits