FØR NATTA

Heihei! Følte bare at jeg måtte komme med et lite innlegg til i dag. For øyeblikket øver jeg på naturfagsframføring (stress). Sykt kjedelig, og hard å pugge ALT man skal si. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg overlevde 8-ene klasse. Har jo holdt evig med framføringer nå, like vannskelig å pugge hver gang. Jaja, har jeg klart 8-ene får jeg vel klare 9-ene og...


Haha, egentlig ikke. Joda.

Q. Har dere satt i gang med prøver / framføringer på skolen nå?

4 kommentarer

Melissa

06.09.2012 kl.23:39

hej =) fin blogg=)

komentere tilbake?=)

Pie

07.09.2012 kl.16:34

Hei :) Digger bloggen din Åse! Du er kjempeflink til å blogge, og blogger ofte. Noe jeg liker med bloggen din er at du har en god del videoblogger, og det må du fortsette med. Du kan gjerne også lage det litt oftere, hvis det ikke er for mye styr :) Men uansett... Jeg har jo hørt at du har hatt en del blogger før, og vil gjerne se videoer fra dem også, og eventuelt hvis du har lagt ut noen på denne bloggen før som jeg ikke har sett. Så hva heter du på youtube/vimeo eller hva det nå måtte være? :) Bare skriv kommentar her, for jeg går ofte innom bloggen din :)

De kaller meg Vannflaske

07.09.2012 kl.17:11

Pie: Tnaw, tusen takk for alt sammen!!! Sånne komentarer gjør meg kjempeglad! Jeg kan prøve å videoblogge av og til, men det avhenger veldig av hvor mye skolearbeid jeg har og litt andre ting også. Men som sagt: skal prøve å ha en videoblogg eller to innimellom.

Vimeoen min er: https://vimeo.com/user3985541 - haha, vil informere om at de fleste videoene er LENGE siden, da jeg var liten og teit! Nå har jeg bytta til youtube.

Youtuben min: http://www.youtube.com/user/Asbjoffen/videos - Her laster jeg opp det nyeste.

Pie

08.09.2012 kl.22:12

Tusen takk :) har sett på en god del av videoene dine nå, og du var kjempesøt :) Gleder meg til det kommer flere :)

Skriv en ny kommentar

hits