THOSE DAYS...

bLÆh, føler ikke jeg får til noe for tiden. Bloggen en jo fullstendig bortglemt, noe jeg er fullstendig klar over, men jeg har ikke så veldig mye bloggmotivasjon for tiden. Håndball også - en ting jeg absolutt ikke får til for tiden. Selv om jeg kanskje redder flertallet av de skuddene som kommer på mål, blir jeg så drit forbanna av de jeg slipper inn som jeg så absolutt burde tatt. Føler meg rett og slett helt talentløs. 

En annen ting er skolearbeid. Arbeidsinnsatsen føler jeg er helt borte. Jeg gidder ikke, og er sykt lei av å gjøre oppgaver på skolen, og lekser er noe jeg tar meg i nakken for å gjøre. Flott start på nytt år. Håper det går bedre etterhvert. Jeg hater perioder som dette, der jeg føler jeg ikke klarer noe.

Tok meg en varm dusj i stad. Eller - den var varm så lenge det varte. Plutselig var varmtvannet vekk, og det fosset ned kaldt vann. Likevel dusjet jeg videre. Følte jeg trengte noe til å kvikke meg opp med. Tragisk...

Q. Har du tider der du ikke får til noenting og alt er bånn?

5 kommentarer

Vi har alle slike dager, og det er sykt irriterende og en liten demper på selvtilliten. Prøv å gjøre noe du liker, se en god film, gå en tur, finn noe å bake. Det er alltid noe som hjelper meg, så lenge jeg vet at det er noe jeg kan klare som ikke er krevende :)

Ønsker deg en fin uke, og håper det kommer seg fort :)

De kaller meg Vannflaske

08.01.2013 kl.22:30

Vanessa Andersen: Takk for gode tips :)

Grete

08.01.2013 kl.22:34

Har sånne dager ganske ofte! Kjenner meg spesielt igjen i håndball-situasjonen din! Jeg prøver bare å roe meg helt ned, og tenke på hvorfor jeg jobber med disse tingene, og hva som er positivt med at jeg gjør de! Og, som Vanessa sa, bak noe, se en film, eller ta en uke pause, og se hvordan det føles da...Da finner jeg som oftest ut at jeg savner det :)

naataliehg

08.01.2013 kl.22:47

jaaa, har mange av dem! liker det egentlig ikke såå ... vet bare ikke hva jeg skal gjøree ;s

Andrea :D <3

10.01.2013 kl.16:14

Sånn har jeg o det! Sykt irriterenes! <3

Skriv en ny kommentar

hits