VI SKAL FLYTTE!

I går da jeg kom hjem fra nattcup i 23-tiden, så pappa på meg med et lite smil, og så sa han "Ida vil si deg noe" (Ida er søsteren min). Nå har hun vel tenkt å klage igjen, tenkte jeg. Men så satt jeg meg ned i sofaen ved siden av henne, og så sa hun på tull "Du har blitt sparka ut av badet". Jeg skjønte det var tull, for jeg er aldri på badet om morgenen... Ida gjorde et nytt forsøk og sa "Neida, du skal få eget bad". Det trodde jeg også var tull, for det var lite sannsynlig. Isåfall måtte vi ha bygget ut andreetasjen. Men sååå sa hun "Vi skal flytte". Jeg trodde selvfølglig også at de var tull, og sa "Ja....", men når jeg snudde meg og så at mamma og pappa så smilende på meg, skjønte jeg kjapt at et ikke var tull.

Huset ligger altså bare ca. 75 meter fra der vi bor nå, og det er akkurar det samme nabolaget. Jeg ser litt av huset fra vinduet liksom. Jeg ble egentlig ganske glad, og jeg gleder meg faktisk sykt mye til å flytte inn. Huset er jo bare helt nydelig både inne og ute! Jeg og Ida får hvert vårt bad og felleswalk in closet. Æææ!!! Vi overtar huset allerede i dag klokken fire, så da skal vi bort og se og planlegge litt. Jeg har kun sett bilder av det til nå. Gleder meg sykt til å flytte inn i et nytt hus! Det var ingenting galt med her vi bor nå, men noe nytt er alltid spennende.


Kommer sikkert til å savne rommet mitt da. Haha, jeg må ta ned hele bildeveggen, og så henge den opp igjen.......

Q. Har du flyttet før?

5 kommentarer

Thea ♥

09.02.2013 kl.15:10

ååå! så heldig!! Vi har bodd samme plassen hele tiden! Heldig med at det var så nærme :D<3

Elisabeth

09.02.2013 kl.16:44

Oi! så stilig!!! Gratla me nytt hus då!! <3 Om d e der me Selina? :D

De kaller meg Vannflaske

09.02.2013 kl.17:33

Elisabeth: Nai, du kjøre forbi huset våras, og så ligge huset rett før du kjøre inn på den grusveien der Andrea bodde før ;)

Vaarin

09.02.2013 kl.20:03

Nydelig rom^^ Utrolig inspirerende

Maiken

11.02.2013 kl.12:34

Wow, så spennende da :D walk in closet, det hørtes jaggu ikke feil ut :D Heldig!! Lykke til med flyttingen, gleder meg til å se bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits