PIPIP

Uegh! HATER blogg.no appen når det kommet til å skrive et innlegg. I det ene øyeblikket skriver du masse, og i det neste er alt på magisk vis helt borte.


Men uansett så ville jeg bare la dere alle vite at jeg lever, og at bloggen min også lever, bare ikke for øyeblikket. Jeg er så sykt travel for tiden med både skole, håndball og venner. Jeg får aldri tid til å sette meg skikkelig ned med PCen og faktisk redigere et fint bilde og legge det ut. Bloggingen får for det meste stå litt stille frem til neste uke når det endelig er påskeferie. Det har nemlig skjedd noe veldig rart med meg - jeg har blitt bedre til å prioritere... Vet ikke hva som skjer.

Jeg synes det er litt synd hvis 365 dagers prosjektet mitt plutselig skal stoppe opp, jeg må nesten prøve å holde det gående litt til. Men ut denne uka har jeg nesten ikke tid til bloggen, så jeg får ta det igjen i påsken.

Ut denne uka får jeg gjøre med ferdig med å pugge begreper i RLE, normonsystemer og nervesystemer i naturfag og mediebruk i norsk. Woho...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits