SUMMERTEASER

Været i helga kan oppsummeres i tre ord: nydelig, sommerslig, varmt, og solbrentsfarlig hvis vi skal være på den nyskapende siden. Her er en oppsummering av dagene som var:

Fredag: Camilla kom til meg med sin kjære røde plastikkbit laget av morro, hvis jeg skal bedømme. Jeg snakker da som du sikker ikke kunne gjette om cruisebrett. Jeg tok min blå variant av Camilla sin kjære plastikkbit av morro, og så la vi ut på tur med destinasjon byen, Markedet, rettere sagt. Vi vandret litt rundt, møtte kjente, og shoppet klær. Camilla kjøpte seg blant annet en nydelig regnbueparaplyhatt, som jeg virkelig misunner, men som de kun hadde en igjen av i butikken. Etter en ganske kul dag dro vi hjem til meg, der vi egentlig ikke gjorde en drit, som man sier på godt norsk. 

Lørdag: Jeg våknet opp i tolv tiden vil jeg tippe, gikk opp på kjøkkenet og spiste frokost med min serdeles hyggelige familie, og fant ut at pappa skulle ta seg en tur på lannet siden været var på nivå med sommerdagene som vi forhåpentligvis har i vente. Jeg ble uten tvil med, for ingenting fristet mere enn en dag i solen på lannet der det er lunt, fredlig og varmt. Bademulighetene er der også, selv om det ikke ble noe innføring av badesesongen akkurat den dagen.


Dette var de eneste bildene som ble tatt under mitt opphold på lannet. På bildet til (... høyre, venste, hva er hva?) venstre ser du et førsøk på å være sexy. Men bare for å opplyse er isbiter en av yndlingstingene mine her i verden rett etter vann og iste. Vann ser du forøvrig på bildet til det som må være motsatt av venstre, nemlig høyre. Hvis du klarer å gjette hva/hvordan bildet er tatt, så er det tatt gjennom en kopp av isbiter og vann, plasert oppå en ganske spennende bok av Kepler. 

Lørdag kveld: Jeg hadde planer om å dra til Emilie. Med forventninger om å se film i en mørk, men koslig kjeller tok jeg ikke med meg kameraet. Da jeg kom inn døra og runnet hjørnet til stua, hører jeg "GRATULERER MED DAGEN!!!", og ja, jeg følte meg utrolig nok ganske overrasket. Jeg hadde stilt meg selv spørsmålet om noe sånt ville skje for bare noen uker tilbake, men da jeg kom inn i den stua, hadde de tankene forlatt hjernen min for lengst, jeg hadde dermed ikke hatt noen mistanke i det hele tatt. Bare for å opplyse, så hadde jeg ikke bursdag på dagen, men på mandagen, da vi kom til å sitte grodd i skolebøkene våres alle sammen i anledning prøvemuntlig eksamen, ville det blitt vanskelig å få til. Creds til Emilie og Camilla som klarte å planlegge et suprizeparty for meg uten å bli gjennomskuet. Vi spiste gryterett, is og hadde det ganske koselig. Camilla og Emilie hadde fått med seg Håvard, Robin og Henrik i  tillegg. Ikke verst, det må jeg si. En veldig vellykket og minnesverdig kveld. Desverre ble den bare dokumentert via et ganske episk snapchat bilde. Da guttene hadde gått, ryddet vi. Det kjekkeste med å rydde var å få lov til å sprekke ballonger. Da huset så nogenlunde greit ut, gikk vi til Camilla og overnattet der.

Søndag: Vi ble hentet av pappa hos Camilla. Vi dro såvidt hjemmom hos meg fordi jeg måtte få med meg en bikini. Ellers ville det blitt vanskelig å sole seg på den riktige måten. På lannet var det som forventet varmt. Vi varmet opp (bokstavelig talt) med å ligge å daffe på brygga oppå håndkler iført hver vår bikini. Etter en stund var det bare å hoppe ut i den 13graders varme /kalde sjøen. Emilie var først ut i, deretter meg, og til sist pysen som jeg og Emilie liker å mobbe henne, Camilla.

Deilige rundstykker med egg ble servert av mesterkokken når det kommer til frokost, nemlig pappa. Appelsinjuice også - ganske fancy og ikke minst velsmakende lunsj, det må jeg si.Etterpå gikk vi ned til sjøen igjen. Vi tok kaiakken og det gamle surfebrettet ut på sjøen, og styrte på. Vi bandt brettet til kaiakken, og lagde et tog, med framkomstmiddelet årer. Vi (eller jeg, som da satt i kaiakken) padlet av gårde med to passasjerer på brettet, som hele tiden ble halvveis oversvømt av kaldt sjøvann. Jeg syntes synd på dem, siden jeg satt nokså tørr i kajakken (med unntak av dråpene som dryppet ned fra årene). Vi gikk i land på en søt liten holme. Der ble det soling. Alt var perfekt, hadde det ikke vært for de små plagsomme skapningene kalt tissemaur som yppet seg ved å kravle over beina våres nå og da. Vi badet igjen, denne gangen toppløse, av to grunner: kjappere kroppstørketid og det overbrukte ordtaket YOLO.


Camilla badet ikke, men det var greit. Hvem skulle ellers tatt bilde av oss? (BTW, SE VI FIKK SKILLE!!!)

Etter en stund padlet vi tilbake, og da var det min tur til å oppleve kulden ved å ligge på det kalde brettet, halvveis uti vannet. Da vi følte vi hadde fått nok ut av dagen, og solen var kommet over den varmeste tiden av døgnet, dro vi hjem. Alle burde ha en helg som denne. Det var litt kjekkere enn å sitte inne forran en skjerm å føle seg usosial, slik som jeg gjør i dette øyeblikk.

Q. Hva brukte du "syden-dager-i-norge"-dagene til?

15 kommentarer

Victoria Wisløff

01.05.2014 kl.17:28

Åå som jeg vil ha sommer og varme akkurat nå !!

Charlotte

01.05.2014 kl.17:49

Kjempe fin blogg du har :)
å sole meg, å slappe av :)

Ingalill Mikalsen

01.05.2014 kl.18:38

Kjempe fin blogg :)

benna

01.05.2014 kl.19:19

Sole meg og sånt! Men i bodø er det veldig variert vær akkurat nå. Plutselig snør det, så er det sol, så hagler det, så regner det, så er det sol igjen osv!

celinecke

01.05.2014 kl.21:36

Så fine bilder! Var å grillet med venner og bada ogsånt:)

kristinerosok

01.05.2014 kl.22:14

Så mange flotte bilder :)

camilovesalmosteverything

02.05.2014 kl.02:53

Fine bilder :)

Astrid

03.05.2014 kl.11:54

Åhhh, fantastiske bilder :) jeg måtte lese til eksamen :(

Weronika Ellen Irena

03.05.2014 kl.13:01

wow, hørtes jo helt fantastisk ut. Mine "sydendagene" ble brukt i London der det var regn og overskyet.

Ingalill Mikalsen

03.05.2014 kl.14:07

Kjempe fin blogg :) sjekk på bloggen min om du ble helgens blogg :D

Maria Bergheim

05.05.2014 kl.21:59

Bare nyte det fine været igrunn :-)

Veronica

06.05.2014 kl.18:55

såå herlig!

Sanna

27.05.2014 kl.17:38

Hvilket program eller online redigering brukte du på "sommerteaser" bildet? Forresten så har du super kul blogg! :-) hadde satt pris på en titt innom min også.

De kaller meg Vannflaske

27.05.2014 kl.22:00

Sanna: redigerte det i Photoshop, men du får helt sikkert gjort noe lignende på nettet en plass, for eksempel Pixlr ;)

Skriv en ny kommentar

hits