BLÅMERKE

For over én uke siden var jeg hos legen og tok blodprøver. Skulle sjekke meg for allergier. Hun måtte stikke først en gang, men det kom av en eller annen grunn ikke noe blod ut, så hun stakk en gang til på sammen plass. Det svei, men det kunne jeg tåle. Denne gangen gikk det heller ikke, så da prøvde hun lenger til høyre, men på den armen var det visst bare å gi opp. Først da hun prøvde for fjerde gang, denne gangen på venstre arm, gikk det. Jeg trakk et litt skjevt smil, sa "nei det går fint" da hun ba om unnskyldning. Var vel ikke bare hennes feil da, har mine egne blodårer å skylde på. En uke etter hadde jeg fortsatt et digert blåmerke, og det på den armen hvor hun bare stakk en gang.

               

               Q. Hvilke erfaringer har du med blodprøver?

5 kommentarer

Ida

10.05.2015 kl.18:22

dette var et kunstnerisk innlegg

studentbe

10.05.2015 kl.18:39

Traff sikkert skeivt. Jeg har selv blåkuler i fleng over hele kroppen og på de mest utenkelige stedene man kan tenke seg til. Har testet blodverdien i forhold til blodplatene og de har alltid vært fine. Men bruker å teste meg en sjelden gang i blant siden jeg er redd for at det kan ligge noe mer alvorlig bak disse blåkulene.
jeg har aldri tatt blodprøve så jeg aner ikke hvordan man blir etter det! Men blåmerker har jeg mange av... hahha, håper ikke det gjør altfor vondt da!

Emma Olsen - i USA

10.05.2015 kl.20:09

Skjer alltid med meg! De klarer aldri finne dem, så ender opp med syke blåmerker!

clwfoto

04.07.2015 kl.00:07

Kjenner meg veldig i akkurat dette. Har over lengre tid tatt blodprøver regelmessig for å sjekke stoffskiftet, og ofte ender det opp med at jeg må ta flere ganger, og da selvfølgelig like full av blåmerke som du viser på bildene!

Skriv en ny kommentar

hits