Ytterdøra VS Kjøleskapsdøra

En 6'er på norskstil gjorde seg i dag! Livet er stressende. Når jeg ser frem i tid en måned er jeg utslitt, dautrøtt og glad for at ting er overstått. Men nå skal jeg ikke ta alle sorgene på forskudd. Det kan godt være tingene jeg stresser med kan ha gått bra og i rute, men med alt som skal gjøres, (og meg som har en tendens til å ha full arbeidseffektivitet om natta) blir det noen travle uker, og stadig mere virker å dukke opp. Kunne skrevet en roman om hvor slitsomt 2. året på Drama er, men du finner massevis av leserinnlegg på VG og Dagbladet fra 15-åringer som har det travelt på skolen. Men for all del, jeg føler dem.

Ellers er dørterskelen for å komme seg på trening flere uoverkommelige mil denne uka, og veien til kake i kjøleskapet kun et par trappetrinn, så foreløpig ligger jeg godt ann med nyttårsfortsettet mitt; "ikke bli hot". Jeg kunne selvfølgelig hatt snopefri måned, sammen med en million andre 2016-klare nordmenn, men av erfaring venter jeg til lysten for det melder seg selv. Foreløpig gjelder det å spise seg gjennom resten av julekakene mens jeg overser badevekta uten å ha bry meg. Sånn er det for tida, og jeg gidder ikke gjøre noe med det. Jeg vet jeg kommer meg på trening en gang før eller siden, så helsa mi er det aldri noen stor fare for i det store bildet. Jeg tror jeg bare skal nyte å utsette alt skolearbeidet og spise meg feit.

IMG_2245

IMG_1559 copy

Q. Hvordan er livet 'a?

2 kommentarer

Ida Marie

05.01.2016 kl.21:50

Hei, du, jeg liker bloggen din, den er fin! Og livet det er greit det, jeg er syk, men jeg har Pops og bittelitt sommerfugler i magen så det går bra.

Aninsope

10.01.2016 kl.19:30

snopefri måned venter jeg også med, hehe ;) lykke til med alt det stressende, håper det ordner seg!

Skriv en ny kommentar

hits