9 DAYS OF CHRISTMASQ. Hva synes du om bildet?

8 DAYS OF CHRISTMAS

Jeg tar innpå...Q. Hva synes du om "dagens" bilde?

7 DAYS OF CHRISTMAS

Vet jeg ligger langt bak med julekalenderen min, men skal nok få tatt det igjen. Beklager, har bare ikke hatt så mangen ideer i det siste. Har også hatt litt av hvert å gjøre i helgen.

Q. Hva synes du om dagens bilde/gif?

Nå får jeg se og komme meg tilbake til skolearbeidet. To prøver på onsdag, og så er jeg ferdig med alt som heter skolearbeid for i år! Ihvertfall bortsett fra noen få enkle lekser. Herlig å tenke på!

6 DAYS OF CHRISTMAS

Heisann! Har ikke blogget før i dag, fordi jeg har sett på julekalender og jobbet med engelskfremføring imorgen. Må bare få inn det jeg skal si litt bedre nå. Å herregud, som jeg gleder meg til skolearbeidet er overstått! Fire nye prøver i neste uke, gleeder meg!Q. Hva synes du om dagens bilde?

5 DAYS OF CHRISTMAS

Q. Hva synes du om bildet?

4 DAYS OF CHRISTMASSitter i dette øyeblikket og ser The Julekalender. Haha, digger blandingen av trøndersk og engelsk! Julekalendre blir ALDRI for gamle!

Q. Hva synes du om dagens bilde?
Q. Ser du på The Julekalender? 

3 DAYS OF CHRISTMAS

Q. Hva synes du om gårdsdagens bilde?

2 DAYS OF CHRISTMAS

I går var det så klar måne, så jeg gikk ut og tok et par bilder. Ble egentlig ikke så fornøyd, men så begynte jeg å redigere å skarpne litt og sånn, og så ble det veldig fint. Hehe...

Q. Hva synes du om gårdsdagens bilde?

1 DAY OF CHRISTMAS

Vet jeg har vært litt borte i helgen, men var altså i Sauda med Camilla, kjempekoselig! Får ta disse desemberbloggbildene på etterskudd. Hehe. Men jeg har på følelsen av at det blir veldig bra. Nå har jeg nok desverre en samfunnsdagsprøve å øve til.

Q. Hva synes du om lørdagens bilde?

JULEKALENDER - 24 DAYS OF CHRISTMAS

Tenkte kanskje jeg skulle ha en julekalender her på bloggen nå i desember, som går ut på at jeg da hver dag legger ut et bilde av hva som helst som har skjedd i løpet av dagen min, eller bare et motiv jeg liker. Hva synes du? Hørtes det bra ut... eller?


Gammelt bilde......

Q. Hva synes du om kalenderplanen min?

hits