DAY 30 - FAVORITE SERIES

Day 30 - Favoritt serie(r)

Nå kan jeg først bare si at jeg egentlig ikke ser så sykt mye på serier lenger. Jeg så masse på One Tree Hill før, men etter å ha sett hver episode minst to ganger ser jeg ikke så mye på det lenger. Ellers ser jeg på CSI når jeg får muligheten til det, hvis det da regnes som en serie? Sikkert ikke. Jeg fulgte godt med på Home And Away en stund, men så datt jeg helt ut av det, og nå ser jeg såvidt på det lenger. Så for tiden ser jeg egentlig ikke på noen serier. Men One Tree Hill er en virelig bra serie som jeg andbefaler til alle! Gleder meg til julekalendregår på TV da!

Q. Hva synes du om One Tree Hill?

Der var hele 30 days challengen fullført jo!

DAY 29 - NEVER GONNA HAPPEN

Day 29 - En ting du aldri kommer til å gjøre

Vi endrer den til "En ting du aldri kommer til å kunne klare", det er nemmelig en god del jeg aldri kommer til å gjøre, som for eksempel å hoppe fra en tolv-estasjers terasse. Bare et randomt eksempel.Men en ting jeg aldri kommer til å kunne klare er å ta 20 armhevninger på tå, mens jeg har en knyttneve under brystkassa som jeg skal være borti hver gang. Det kommer bare ikke til å skje. Det er såvidt jeg klarer å ta ti vanlige armhevninger... Før klarte jeg kun på kne. Men nå skal vi begynne å ha sonesamlinger med håndballen, og da må vi klare 20! Det min venn kommer aldri til å skje. Jeg er faktisk sinnsykt svak, bare så det er sagt.

Q. Hvor mange armhevninger klarer du å ta?

DAY 28 - JUST TO INSPIRE

Day 28 - Bakgrunnen på dataen din

Her har jeg satt sammen mange fine bilder fra weheartit.com. Jeg har flere bakgrunner som skrifter hvert minutt, hehhe. Hvis jeg kjeder meg, lager jeg flere.
Film inspirert :)Q. Hva synes du om bakgrunnene? 
Q. Hva har du bakgrunn av på din PC/Mac? 

DAY 27 - CHILL CHILL

Day 27 - Favoritt outfiten din

Ingen tvil! Joggebukse! Samme hvilken topp, bare det er en joggebukse til. Trenger jeg egentlig å forklare hvorfor? Okeida, CHILL ER DET!

Q. Hvor ofte går du i joggebukse?

DAY 26 - MY HAIR

Day 26 - Hvordan ordner du håret ditt

Jeg pleier ikke vanligvis å ordne håret mitt så veldig mye. Om morgenen spørs det helt hvordan jeg har sovet på det. Har jeg lugget oppå det, kan det kjennes nesten ut som skum i tuppene, men ellers er håret mitt ganske greit å våkne til. Det er ofte at jeg ikke trenger å gjøre en eneste ting med det før jeg går ut av huset. Liker jeg ikke håret mitt om morgenen bare setter jeg det opp i en dult eller hestehale, simple as that. Ellers dusjer jeg med sunsilk, lar det lufttørke og ikke noe mer. Når jeg trener må jeg ha en hestehale med flette, fordi jeg pleier å få hestehalen inn på øyet. Er det bare meg det skjer med, forresten?Q. Pleier du å få hestehålen din inn på øyet?

DAY 25 - FÆL BILTUR

Day 25 - Noe du er redd for

Nå må jeg nesten sette meg ned å tenke litt. Det er få ting jeg er spesielt redd for i hverdagen, og når jeg da skal finne ut hva, er det ikke bare lett. Det er vel nå jeg skal skrive at jeg er redd for edderkopper, men jeg er ikke spessielt redd for de. Hva skal jeg da skrive om?

Joda, nå vet jeg det. Jeg er redd, eller jeg synes vel rette sakt at det er skummelt og ekkelt når vi kjører på de sykt smale veiene når vi skal på hytta. Spesielt om det er snø eller glatt! Veien er bare dobbelt så bred som en vanlig bil, og når vi da møter på en diiiger trailer som skal passere oss, da får jeg hetta! Vet ikke om jeg er den eneste... Jeg har et ganske dårlig minne om dette!

I fjor var vi på hytta til noen venner av oss på Vågslid dagen før nyttårsaften. Det var kveld, og vi skulle kjøre hjem til heimen. Vi hadde ikke kjørt så lenge før vi kom til en veldig svingete bakke. Det som ikke var så lett å merke, var at bakken var glatt, for den var full av snø. Midt i en sving glapp hjulet, og vi suste rett ned i en snøfonn ved siden av veien. Dere aner ikke hvor skummelt det var, seriøst! Et øyeblikk trodde jeg at jeg skulle dø, faktisk! Haha, off! Vi klarte heller ikke å komme oss opp fra snøfonnen, så vi satte på blinklys, og heldigvis stoppet bilene som kom etter oss. Han ene fortalte at vi ikke var de eneste som hadde sittet fast i svingen der. I tillegg så det ut som det var noen spor i svingen fra før. Det endte med at en trailer kom og dro oss løs, og vi kom oss heldigvis vel hjem. Alt gikk fint, heldigvis.

Q. Andre enn meg som hater trange veier opp i fjellet?

RETRO CAMERA - BACK TO THE 90'S

Tusen takk for fine kommentarer i dag! 


Noen av pappas gamle retrokameraer. 

Q. Vil du se flere bilder av flere gamle kameraer?

DAY 24 - I WANNA GO BACK TO NY

Day 24 - En ferie du vil på igjen

Tenker første og fremst på ferien i Tyrkia for to år siden, men siden jeg har skrevet om den i et av utfordringsinnleggene for litt siden, tenkte jeg heller å ta New York turen her. 

Å, som jeg savner New York! Gatene, suvenirbuttikkene, bygningene og shoppingen! Et skikkelig storbyliv. Det jeg gjorde aller mest når jeg var der, var å ta bilder. Det var jo så sykt mye kult der! Vi dro dit fordi mamma skulle springe New York Marathon, og det ble en veldig fin tur!
Ignorer copyrighten til den gamle bloggen min...Q. Har du vært i New York før?

Ble forresten ukens blogg på whoot.blogg.no i går! Ble sykt glad!

DAY 23 - KEBAAAAAB

Day 23 - En matrett du elsker

Kebaaaab!!! Vet ikke helt om du kan kalle det en rett da, men... Hvis ikke natchos. Men jeg bare elsker kebaben fra kebabsjappa ved Rema 1000, og så er det jo verdens kuleste mann som står bak kassa!

Q. Liker du kebab?

DAY 22 - CHECK CHECK

Day 22 - Din favorittblogg

Er det noen blogger jeg sjekker tre ganger daglig, så er det disse: (bildene er linket)

Q. Leser du disse bloggene?

DAY 21 - OH SHIT, WHERE IS MY PHONE???

Day 21 - Noe du ikke forlater huset uten

Ingen tvil - iPhonen min  Hvis jeg tilfeldigvis har glemt den, aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, og jeg føler meg litt lost. Med en gang jeg glemmer den, skjer det noe som gjør at jeg virkelig skulle ønske jeg hadde den. Sånn som på håndballtrening da vi skulle ha coopertesten (løpe så langt du klarer på 12 min), og jeg hadde ørepropper, men ikke mobil. Kiiiipt! Heldigvis glemmer jeg den ikke så ofte. Til og med på skolen har jeg den med, hver dag.

Q. En ting du aldri kan forlate huset uten?

DAY 20 - MAKE IT STAPH

Day 20 - En sang du virkelig er lei

Første gang jeg hørte denne sangen, tenkte jeg bare "Er det bare meg, eller har jeg hørt denne sangen for leeenge siden?". Jeg har ikke hørt spesielt mye på den heller, men jeg synes egentlig sangen i seg selv er liiit irriterende... Her er det nok mange som er uenige med meg. Men egentlig er sangen av Bingo Players, men så har Flo Rida laget et cover eller hva du nå skal kalle det. Her er den orginale sangen. 

Q. Hva synes du om I Cry?

DAY 19 - RANDOM FACTS

Dag 19 - Ti ting om deg

1. Jeg hater å skrive med kulepenn
2. Jeg hater å pakke, blir så sykt frustrert!
3. Jeg sliter alltid med å skrive ønskeliste
4. Jeg kan gi meg selv enkemansstøt i albuen sånn at jeg kjenner det ned til fingerspissen
5. Jeg elsker å synge, jeg synger hele tiden når jeg er alene hjemme
6. Jeg har med meg isvann på skolen hver eneste dag
7. Jeg elsker isbiter!
8. Jeg går med klokka på høyre hånd når jeg først går med en
9. Jeg har gått på håndaball siden 2. klasse
10. Jeg er ikke noe spessielt skjokolademenneske


Gammelt sminkefritt arkivbilde

Q. Kjenner du deg igjen i noen av faktaene?

3 NYDELIGE BLOGGER

Hadde blitt superglad hvis du hadde gått inn her og stemt på bilde nr 2! HERHERHER OG HER. Stem en gang på hver blogg!


Jeg besøker så sykt mange fine blogger for tiden! Blir sykt inspirert til å ta bilder, selv om jeg ikke gidder å sette bena utenfor huset. Men da jeg besøkte disse bloggene, ble jeg helt forelsket i bildene! Herregud, så fine! Har ikke ord. Bildene under er linket.


D
enne bloggen har jeg i det siste vært litt innom av og til. Men først nå istad fikk jeg virkelig øynene opp for den. Det er Marte Eidshaug på 14 år som står bak. Bildene hennes er helt utrolige, dere bør virkelig ta turen innom!


Bak denne bloggen står svensken Anton Stenader på 17 år. Han tar sååå fine bilder! Jeg blir så sykt inspirert, kan ikke få sagt det nok. Håper en dag på å tatt så fine bilder som han.


Denne bloggen har jeg egentlig lest en god stund. Det er Aurora på 15 år som står bak alle de sykt fine bildene. Geez, får lyst til å gjemme meg under et teppe og la en tryllekunstner gi meg et like stort talent. 

Q. Har du vært innom noen av disse bloggene før?
Q. Vil du se flere "fine blogger"-innlegg? 

DAY 18 - OMG WHY

Day 18 - Et bilde av deg selv for 3 år siden

Woho! 11 år, yndlingsalderen min, der jeg så mest smashing ut ever! Best looking, med gingerbrunt-farget hår og kun litt mascara. Hehe, woho! Må si jeg var dødsfin med den hårfargen. ALDRI IGJEN.Glanstiden 

Q. Var jeg fin på håret liksom? Neeei...

DAY 17 - ME TODAY

Day 17 - Et bilde av deg selv fra i dag

Har hatt norsktentamen i hele dag, og imorgen er det på igjen med matte. LML!

Q. Har du tenktamner denne uken?

DAY 16 - I NEED TO WATCH MORE MOVIES

Day 16 - Din favorittscene i en film

Denne utfordringen skulle jeg egentlig ta igår, men jeg ventet, for jeg ante ikke hva jeg skulle skrive. Er jeg den eneste her i verden som ikke har noen favorittscene fra en film? Hahah, jeg må virkelig se flere filmer.

Eller, hvis det telles... På teater ifjor skulle vi lage kortfilm, som skulle vises på Edda kino. Jeg, Ine Elise, Alexandra og Mathias var på gruppe sammen. Jeg spilte bitchevenn, og Ine Elise spilte "den snille", hehe. Men jo, filmen handlet om at hun kom til meg og skulle fortelle meg en hemmelighet. Den scenen spilte vi inn på rommet mitt, og midt under opptakene fikk vi sånn sykt latterkrampe. Ååå, savner det! Eller en annen scene, når jeg var på jentedoen og fortalte hemmeligheten videre til Alexandra som da spilte "tilfeldig venn inne på jentedoen". Men det vi ikke "visste" var at Elise (som spiltes av Ine Elise) tilfeldigvis var på do og lyttet. Så kommer hun ut og bitchslapper meg, hahha! Det verste var at vi måtte spille inn den scenen sikkert over tjue ganger, til jeg tilslutt var helt rød på kinnet. Litt komisk, men Ine Elise, vet du hva? Jeg tilgir deg, hahhahha! Kjempeglad i deg :)

Q. Hva synes du?

DAY 15 - PLEASE TAKE ME THERE

Day 15 - Et sted du vil til akkurat nå

Savner Tyrkia 2011 så sykt!!! Chilling, badig, soling, shopping og spising. Det er der jeg hører hjemme, haha! Savner det så sykt, og kjenner virkelig jeg har lyst på en ferie nå.Q. Hvor ville du vært akkurat NÅ hvis du fikk velge?

DAY 14 - MY HANDWRITING

Day 14 - Et bilde av håndskriften din 


Q. Hva synes du om dagens utfordring?

DAY 13 - LITTLE ME

Day 13 - Et bilde av deg når du var liten


Woho! Her sitter jeg med den kjære nabokatten, Sofie, som fortsatt lever den dag i dag 

Q. Hva synes du om dagens utfordring?

DAY 12 - TEN WANTS

Day 12 - Ti ting du ønsker deg

1. Fiskehotel / Akvarium
2. Anorakk fra 24 
3. Deksel fra society.com
4. Canon EOS 7D
5. En eller annen MacBook
6. Danbo
7. Kjereste, hahha
8. Guttevenner, hihi 
9. Snø
10. Skolefri

Q. Noe av det samme du ønsker deg?

DAY 11 - CAN'T WAIT!

Day 11 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

1. Skisesongen
Herregud, jeg klør i hele kroppen etter å stå på slalom igjen! Jeg gleder meg så sykt til de åpner i Røldal, for nå er jeg bare sykt desperat! Alt for lenge å vente til 23. november, menmen... Det er ikke så mye annet å gjøre i mellomtiden, desverre. Men herregud, som jeg gleder meg til skisesongen og trekket med venner!2. Jul
Trenger jeg si mere? Baking, kalender, pynt og snø. Noe av det beste i verden er å våkne opp 1. desember og se en hvit verden utenfor viduene, for å så gå ned og åpne første luken eller pakken i kalenderen. Ååå, elsk  3. Vidergående
Jeg er så sykt lei av skolearbeid og prøveøving. Jeg vet at snittet mitt kommer til å synke i år, nettopp fordi jeg er drittlei av alt skolearbeidet, og jeg har null motivasjon til å lese. Kjenner bare jeg er helt lei. Gleder meg til vidergående når jeg forhåpentligvis skal gå media og kommunikasjon, og det blir mindre av de tunge fagene, og mere innenfor kamera ol. // Arkivbilder tatt av meg

Q. Hva gleder du deg til?

DAY 10 - PICTURE OF THE DAY

Day 10 - Et bilde fra i dag


Vet jeg ligger en dag på etterskudd. Denne dagens utfordring blir forhåndsblogget og lagt ut ved midnatt.

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 9 - SCHOOL IS SLOWLY KILLING ME

Day 9 - Noe du bekymrer deg over

Ingen tvil! Tre ting: Skole, skole og... skole. Jeg er så sykt lei av skolearbeid kjenner jeg nå.  I 8ene var det sykt mye på en gang, spessielt i slutten av året. Nå kjenner jeg at jeg bare har lyst til å gi opp. Jeg gleder meg sykt til vidergående, selv om nesten et og et halvt år gjenstår. Planen er å gå media og kommunikasjon. Da blir det forhåpentligvis mindre av de tunge fagene. Med en gang vi får vite om at vi skal ha prøve i noe, blir jeg helt sykt stressa over den. Jeg tenker på den hele tiden, "nå burde jeg lest" osv, selv om jeg aldri orker å komme i gang med det. Jeg blir helt gal av det!

Q. Er du lei av skole?

DAY 8 - UVANE

Day 8 - Din verste uvane

Er det en dårlig uvane jeg har, så er det at jeg ikke klarer å holde rommet mitt ryddig. Hvis jeg rydder det den ene dagen, så er det nesten like rotete igjen neste dag. Vaner for meg om morgenen, er at jeg tar av meg pysjeshortsen, slenger den på gulvet, tar av meg t-skjorta og slenger den i senga. Hvis jeg skrifter i løpet av dagen, gjett hvor det blir av? I senga... Re opp senga er noe jeg aldri gjør, og skrivebordet er aldri tomt for å si det sånn. Okei, dette var virkelig et dønn ærlig innlegg, haha!

Sånn ser senga mi ut nå:


Og sånn ser skriveboret ut:

Q. Er det baaare jeg som er rotete?

DAY 7 - DON'T NEED A PAYPHONE

Day 7 - Mobilen din

Jeg har noe som de aller fleste mest sannsynlig kjenner til. Nemmelig en svart iPhone 4 

Q. Hvilken mobil har du?

DAY 6 - MAKEUP

Hahah, woho! Ville bare først si at dette innlegget er forhåndsblogget, for akkurat nå er jeg mest sannsynlig på eller på vei til Trollcup i Kristiansand (woho!), men jeg har utfordringsinnleggene for hele helgen klare, så de kommer. Eller kommer jeg ikke til å blogge.

Sminken jeg bruker, hahha! Ikke noe spess, må virkelig vurdere å satse på andre ting enn H&M...


Pudder fra H&M (funker helt greit) // Foundation fra Maybelline // Kost fra Gosh // Concealer fra H&M // Øyenbrynskost fra H&M // Mascara fra Loreal // Svamp (vet ikke hvor den er fra, gammel)

Q. Haha, billig sminke jeg bruker eller?

DAY 5 - LAST BOUGHT

Day 5 - Det du kjøpte deg sist

Jeg husker ikke helt hva det siste "skikkelige" jeg kjøpte meg var, men jeg tror ikke jeg har kjøpt meg så veldig mye siden Barcelona. På Tiger (lignende Søstrene Grene-butikken), kjøpte jeg meg ihvertfall en musikkhøytaler av silikon, falske telys, en søt liten klokke og røde lys som jeg skal pynte med til jul, hehhe.


Elsker forresten Tiger-butikken! De har så sykt mye bra og billig! Fikk kjøpt meg to skjermbeskyttere til 14 kroner! Synd vi ikke har den i Haugesund.

Q. Har du vært i Tiger-butikken før?

DAY 4 - DAGENS OUTFIT

Day 4 - Antrekket ditt i dag 

Halla! Haha, dagens anntrekk i dag passte faktisk veldig bra, til tross for at jeg har vært på håndballtrening, og måtte ta på meg klærne på nytt, hahha. Men det var faktisk sykt mange som kommenterte antrekket i dag. "Åse, du va grønn i dag", hahha! Fant en bukse i skapet jeg ikke hadde bukt på en stund, skjønner dere. Og så tredde jeg bare en klippet hettegenser over en deilig chillegenser 
Genser - H&M // Jakke - gammel fra WESC // Bukse - Vero Moda

Q. Hva synes du om dagens outfit?

DAY 3 - SAVN!

Day 3 - Noe du savner

Det er veldig mye her i verden jeg savner. Jeg savner for eksempel livet uten tonnevis med prøver. Før var frihet når vi ikke hadde lekser hele uka, nå er frihet dager uten prøver eller framføringer. 

Men hvis det er noe jeg virkelig savner, så er det kanskje cupper med håndball-laget. Det er liksom alltid det samme gøye; Vi koser oss i bilen til cuppen, når vi er der rigger vi til å tar lagkos, og i løpet av helgen får vi oss noen nye bestevenner, enten jenter eller gutter. Varierer fra cup til cup. Men serriøst, cup er de gøyeste tingene jeg har vært med på.


Q. Spiller du håndball/fotball? Isåfall, sant det er gøy på cup?!

DAY 2 - GRUER MEG...

Day 2 - Noe du gruer deg til

Jeg vet ikke helt jeg. Det eg i grunn og bunn ikke så veldig mye jeg gruer meg til for tiden. Men er det noe så må det vel være alle framføringene/prøvene fremover. Men det er jo nesten en selvfølge, så... Jeg gruer meg litt til keepertrening på onsdag, tror jeg. Ja, jeg lærer jo veldig mye nytt av han som har oss, men fyren eier jo null selvironi. Pluss at det er veldig flaut og ikke få ting til. Jaja, det går vel bedre etter noen onsdager, håper jeg. Øvelse gjør mester.


Verdens beste jenter av et håndball-lag! Elsker hver og en av dere 

Q. Hva gruer du deg til?

DAY 1 - 3 YNDLINGSSANGER

Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå1. Taylor Swift - Safe and Sound
Ååå, jeg bare elsker denne sangen! Den er så utrolig fin! Liker også Both of Us av henne også, men må jeg velge mellom de to, blir det den.

2. Swedish House Mafia - Don't you worry child
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker denne sangen så godt. Det er bare noe ved den som gir meg en veldig god stemning. Den er liksom kul, men samtidig veldig fin.

3. David Guetta + Sia - She Wolf
Denne sangen er veldig fin/kul, i tillegg til at det er veldig god trøkk i stemmen gjennom hele sangen. Deet lika me.

Q. Hva syne du om de 3 favorittsangene? 

30 DAYS CHALLENGE

Har funnet ut at jeg skal starte 30 day challenge her på bloggen. På den måten har jeg noe å blogge om i en hel måned. Men det spørs virkelig om jeg kommer til å klare å følge dette opp. Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Starter imorgen.Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 2 - Noe du gruer deg til
Day 3 - Noe du savner
Day 4 - Antrekket ditt i dag 
Day 5 - Det du kjøpte deg sist
Day 6 - Sminken du bruker
Day 7 - Mobilen din
Day 8 - Din verste uvane
Day 9 - Noe du bekymrer deg om
Day 10 - Et bilde fra i dag
Day 11 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 12 - Ti ting du ønsker deg
Day 13 - Et bilde av deg når du var liten
Day 14 - Et bilde av håndskriften din 
Day 15 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 16 - Din favorittscene i en film
Day 17 - Et bilde av deg selv fra i dag
Day 18 - Et bilde av deg selv for 3 år siden
Day 19 - Ti ting om deg selv
Day 20 - En sang du virkelig er lei
Day 21 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 22 - Din favorittblogg
Day 23 - En matrett du elsker
Day 24 - En ferie du vil på igjen
Day 25 - Noe du er redd for
Day 26 - Hvordan ordner du håret ditt
Day 27 - Favoritt outfiten din
Day 28 - Bakgrunnen på dataen din
Day 29 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 30 - Favoritt serie(r)

Q. Hva synes du? Høres det bra ut?

hits