DAY 14/31 - LIT A CANDLE

Haha, burde vært ferdig med dette prosjektet for tre dager siden, det vil si at jeg ligger 20 dager på etterskudd! Woho, men jeg tenkte at jeg kan fullføre det likevel.Q. Hva synes du om bildet?

DAY 13/31 - LIFE IS BETTER WHEN IT IS SUMMER

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 12/31 - STRAWBERRIESQ. Hva synes du om bildet som burde vært postet for leenge siden?

DAY 11/31 - DREAM

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 10/31 - CLIPPED CANDY


Haha, her er gårdsdagens bilde! Så flink jeg er til å holde prosjektene mine. Hoho!

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 9/31 - FOREVER YOUNG

Er allerede to dager på etterskudd.... Woho! Kommer to bilder i dag og i morgen.

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 8/31 - SOURHEADS

I dag var vi på "Opptur" i Djupadalen. Opptur=Nedtur sier jeg... Klokka fire dro jeg og Camilla på Amanda. Kjøpte fire neglelakker, BB cream og sånne SourHeads på Narvesen. Woho!

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 7/31 - RAINY

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 6/31 - SOMETHIN' YELLOW, BLACK AND WHITE

Haha, vet dere hvor vannskelig det faktisk er å ta bilde av armen sin med skeivhendt hånd? Hahah...

Q. Hva syns du om dagens bilde?

DAY 5/31 - CUTIES

Æhm... Ligger allerede en dag på etterskudd. Hoho, hvordan skal dette prosjektet gå? Vi får se, men jeg gir ihvertfall ikke opp enda. Har øvd veldig mye til mattetentamen i dag, så har ikke hatt så godt tid til å blogge før nå. I går dro vi inn på lannet med telenor-nettet. Det var veldig tregt, så jeg fikk ikke posta bilde. Vi later som dette er en gd unnskyldning sånn at jeg kan ha god samvittihet.

Q. Hva synes du om dagens bilde?

 

DAY 4/31 - COLOURFUL CANDY

Haha, det kom 7 min. for sent, på grund av den trege bildeopplasteren...

Q. Hva synes du om "dagens" bilde?

DAY 3/31 - OWL

Fikk rett og slett ikke tid til å blogge i gårkveld. Hadde et kort jeg måtte gjøre ferdig. Men her kommer gårdsdagens bilde på etterskudd. Dagens kommer senere i kveld.


Ine Elise sitt 

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 2/31 - IT'S WRITING ME CRAZYI dag hadde vi norsktentamen, det gikk helt fint. Men så, når jeg var hjemme, kom jeg på at jeg glemte å skrive overskrift. Det er jo helt fantatisk, utrolig flott asså! Tror ikke jeg skal legge meg så veldig sent i dag. Er trøtt. Men jeg må øve litt på spanks først. Vi skal ha prøve i morgen.

Q. Hva synes du om dagens bilde?

DAY 1/31 - SUMMERJOY

Da var jeg i gang med 31 days prosjektet mitt. Hvis det er noe du lurer på, kan du lese om det HER. I dag har det vært en helt nydelig dag. Sola har vært på en nesten skyfri himmel, og jeg har kost meg bak huset i solsteken. I går dro jeg, Elisabeth og pappa på lannet. Det øverste bildet er tatt på brygga, etetr at vi kjente på det iskalde vannet. Men 10 grader (sjøtemp.) er vel ikke så ille til å være mai?

Q. Hva synes du om bildene?

STARTER 31 DAYS FRA OG MED NESTE MÅNED

Heisann! Tenkte jeg skulle starte et lite fotoprosjekt som heter "31 days". Det går ut på at jeg hver dag i neste måned skal poste et bilde som jeg er fornøyd med, som jeg har tatt den dagen. Dette gjør jeg for å lære mer om redigering og fotografering, og for å bli bedre og utvikle meg. Håper bare jeg gidder å poste bilde hver eneste dag... Men hvis det funker bra, kan det hende jeg begynner på ny måneden etter.

Q.Hva synes du om prosjektet?

hits