ADIDAS SUPERSTARSLiker de nye skoene mine like godt som iskaffe er etter å ha lugget i frysen i to timer. Forresten, hvor lenge holder koffein deg våken? Drakk nettopp en stor kopp koffein, kom etterpå at klokka var kvart på ni. Jaja, det er ferie uansett. Alle burde ha sånne sko. Nei forresten, ikke alle. Hva blir da spessielt med å ha dem? Kanskje det var derfor jeg ikke kjøpte de på barneskolen da alle hadde sånne? Eller var det fordi jeg hadde cavasaki, som også var kult? Eller var det fordi det var for mainstream? Hvem vet.

ZZZZZZZZZZZZZZ

Min nye rekord for trøtthet er nådd, ihvertfall siden nyttårsaften i fjor eller noe sånn. Har vært dautrøtt hele uken, dermed har jeg gitt opp å prøve å fikse døgnrytmen. I dag går turen til lannet, der jeg skal slappe helt av, samtidig som jeg må fordype meg i religionskritikk som vi har prøve i på mandag. For nå er sesongen her - den sesongen der alle lærerene på død og liv skal presse inn hver sin prøve i samme uke (sikkert kun for å være kipe). På mandag vet jeg nok mere om de fire ulike synene på forholdet mellom religion og vitenskap, og Karl Marx og hans kritikk av religionens virkninger i samfunnet. Jeg håper i hvertfall det, hvis ikke går standspunktkarakteren rett i do.

Hvis jeg kunne velge mellom denne helgen på lannet, og en helg som den på bildet under på lannet, så kan dere tippe (eller vite) hvilken jeg mest hadde foretrukket.Q. Hva skal din helg brukes til?

#OOTDQ. Hva synes du?

#YESTERDAY

hits