NO MORE BLOGGING

Hei alle sammen! Bestemte meg sånn halvveis spontant for at jeg skulle bytte plattform, og dermed litt konsept. Fra nå av er jeg å finne på tumblr. Eller - ihvertfall bildene mine. Det spørs hvor mye jeg kommer til å skrive der inne, men bildene mine vil bli lastet opp her. Trykk på bildet under for å komme til tumblren min. Gjerne også følg meg dersom du har tumblr selv :)

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR LEST/BESØKT OG KOMMENTERT BLOGGEN MIN GJENNOM TIDER OG UTIDER!

Q. Har du tumblr?

PRØVECOMEBACK

Heisann! Gjett hva? Jeg har endelig fått tilbake litt inspirasjon til å ta bilder igjen! Og siden vi i tillegg ikke har så sykt mange prøver i sikte atm, så tenkte jeg å prøve å begynne å blogge igjen. Jeg har vært veldig aktiv på tumblren min i det siste (asbjof.tumblr.com), og da er det jo klart at man får litt inspirasjon. Men vi får se om inspirasjonen varer. Håper det, sånn at jeg får blogge litt igjen. Savner å dele bilder her :)

Idag har det ikke skjedd så mye. Jeg har vært på skolen (hatt prøve i RLE, som gikk bra, ikke at noen bryr seg). Etter at jeg kom hjem har jeg egentlig bare slappet av på PCn og laget middag til meg og søsteren min. Nå tenkte jeg å laste ned musikk på mobilen, siden jeg har avbrutt spotify-abonomanget mitt. Senere skal jeg på håndball.

Uansett: Her får dere en oppsummering av bilder siden sist jeg blogget:
Q. Hva håper du se på bloggen fremover?

THE END

Jeg har nå funnet ut at jeg kommer til å slutte å blogge. For godt. Jepp... Blogg har rett og slett bare glidd fra meg det siste året. Jeg kommer fortsatt til å ta bilder, og muligens også redigere litt. Ikke like mye som da jeg blogget for fullt, men når jeg selv har lyst, og ikke føler jeg "må" blogge. Jeg er sykt glad for at jeg begynte å blogge da! Lover deg, jeg begynte som en amatør, og når jeg ser tilbake på elgamle videoblogger blir jeg serriøst dritflau. Jeg gikk fra å ta skjeve bilder av meg selv til å bli en mester i bilderedigering, uten at jeg skryter for mye av meg selv her. Jeg har lært utrolig mye. Takk for dere som har kommentert og lest bloggen min. Jeg tror faktisk jeg begynte i 2008 (assse.blogg.no), noe som da gjør at jeg har blogget i 5 år! 

Jeg kommer fortsatt til å poste bilder jeg tar på tumblren min. Følg meg gjerne! ASBJOF.TUMBLR.COM


Takk for meg allesammen! Legg gjerne igjen en liten hilsen i kommentarfeltet :)

BLOGGPAUSE

Hei. Jeg tar meg en bloggpause. Aner ikke hvor lang den blir, men jeg klarer bare ikke blogge lenger. Har verken tid, eller blogglyst egentlig. 365-days challenge får rett og slett bare bli litt. Jeg skal nok fullføre den før eller siden, men akkurat nå er det egentlig bare stressende. Vi snakkes ihvertfall til sommeren (noe som er en stund til, wops). 

Ikke glem meg ut når jeg kommer tilbake!

SPØRSMÅLSRUNDE

Herregud, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg så at jeg lå på 1. plass på topplisten i Haugesund i dag! Haha, ble seriøst sykt glad, og litt stolt og.

Men siden det sikkert er en del nye folk som har besøkt bloggen min nå, tenkte jeg å kjøre en liten spørsmålsrunde. Spør om alt du lurer på. Det kan være alt fra photoshop, til kamera, til meg. Hva enn du måtte lure på.

Q. Hva lurer du på?

BLOGGANDBEFALING - GEORGUESS.BLOGG.NO

georguess.blogg.no

Denne blogglinkingen gikk til 18 år gamle Aurora. Jeg har fulgt bloggen hennes de siste månedene, og bildene hennes er utrolig fine og inspirerende. Dere bør virkelig ta en titt, dere kommer ikke til å angre!


Bildet er linket.

Q. Hva synes du om bloggen til Aurora?

VIL DU HA LINKING?


Overskriften og bildet sier vel seg selv? Lik innlegget mitt på facebook for bedre sjangs.

Q. Vil du bli linket?

1ÅRSDAG PÅ BLOGGEN

Fant nettopp ut at det er et helt år siden jeg flyttet bloggen min over fra svir.blogg.no til aabo.blogg.no. Men denne bloggen opprettet jeg ca. et halvt år før jeg begynte å bruke den. Woho! Enda en grunn til å feire fredagen!

Siden dere fortsatt er her, vil jeg bare fortelle dere sannheten. Sannheten er at jeg er en nolifer, en taper som har matchende venner (gla i dere venner), en vandrende potet og et matvrak. Husk på det, uansett hvor kul jeg framstår som på bloggen:Q. Leser du bloggen min ofte, av og til, eller er du innom for første gang?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Skå skrift = The truth (fra Åse selv)

Hvordan er hun som søster?
Hun er vel slk som de fleste lillesøstre vil jeg tro. Hun kan være veldig irriterende, men vi er som regel gode venner. Hun kan veldig fort bli sur og gretten hvis jeg ber henne om noe, speielt hvis det gjelder rydding. Da må jeg som regel be henne fire- fem ganger, og det femte gangen 

Drømmeferie?
Jeg faktisk ikke hvor drømmeferien ville gått, men jeg vet at det ville blitt en plass der det går an å ta fine bilder. Hun likte seg veldig godt i New York da vi var det for litt over ett år siden, og tok veldig mange fine bilder.
Muligens Tennesee, men for øyeblikket vil jeg til syden! :(

Topp interesser?
Foto, håndball og piano.

Kan du beskrive personligheten hennes med 3 ord?
Glemsk, snill og tålmodig.

Er vikedølingar bøsne typar?
Eh, hæ? 
Hahahahahahahah, internt...

Hva heter drømmeprinsen?
Vet faktisk ikke. Har ikke hørt om noen siden en som het Magnus, men han flyttet til Bergen, så det ble ikke noe av. 
OMG, WHY. Det var i 3. klasse. 

Hvor har Åse fått sin humor fra? Fra deg? Digger ÅSE!!
Hun har definitivt fått humoren sin fra meg, men hvis sannheten skal frem har hun lang vei å gå for å få like god humor som meg :)

Kossen ser Åse på personen hu e gift me ?? Å har hu noen gang tenkt å slå opp for å bli i et forhold med EN annen ?? Å hvorfor er hu så .. Du vett dritkulsøtnydeligperfekt ?? Svar takk :)
Tror hun er glad i den personen hun er gift med? Siden hun er gift med den personen liksom. Vet ikke om hun kommer til å slå opp med deg for noen andre. Hun er dritkulsøtnydeligperfekt fordi hun har en så dritkulsøtnydeligperfekt søster som meg. Hei Emilie :)

Kossen e Åse når hu e sur/sint/glad/redd?
Når hun er sur: Ikke snakk til henne eller åpne døren til der hun sitter, da smeller det.
Det smeller ikke akkurat da. Blir ikke SÅ sur heller.
Når hun er sint: Ikke snakk til henne eller åpne døren til der hun sitter, da smeller det.
Geez, det er århundrer siden du så meg bli skikkelig sint!
Når hun er glad: Da går det som regel i: HEEEEEI IDAAAA :)
Når hun er redd: Vet ikke.

Gjørr hu noe spesielt som BARE hu kan?
Nei? Hun er ikke SÅ spesiel altså.
Jo? Har du noengang mista et matbokslokk ut et bilvindu i fart? 

Har du god humor?
Ikke så god som meg :)

Like hu å skremma folk?
Ja, hun har nesten skremt livet ut av meg flere ganger.
Såvidt jeg vet har jeg ikke skremt deg på kanskje et år. 

Ka e det besta hu vett?
Kjøttdeig og spagetti, klippe opp smågodt, toast osv..
Hvis du erstatter kjøttdeig og spagetti med natchos kan det nerme seg rett.

E det noe hu e redd for? <3
Tror ikke det er noe spesielt hun er redd for. Sist jeg kan huske var når hun tok heisen alene i syden en gang, så stoppet den. Tror det var noe sånt, då gråt hun etterpå. Er mangen år siden da. 
Haha, når jeg var bittebitteliten ja. Skummelt med heiser når du er sikkert 3-4 år og liten.
 

Er hun snill?
Som regel.

Er hun sta?
Ja, det kan du være sikker på.
Er ikke så sta da... 

Serie?
One Tree Hill er nok den beste hun har sett, ellers tror jeg hun liker the Walking Dead.

Musikk?
Sånn gammel trist musikk som ingen har hørt før.

Hvordan er fremtidsplanene hennes?
Hun har snakket om at hun vil ta Medier&Kommunikasjon på vidergående, noe mer enn det har jeg ikke hørt.

Hva driver hun med på fritiden?
Hun spiller håndball, er med venner, tar bilder og gjør en del skolearbeid.

Er hun flink på skolen?
Ja :)

Hvem er yndlings artisten hennes?
Det vet jeg ikke.

Dette var alle spørsmålene, håper dere likte svarene!

SPØRSMÅLSRUNDE OM ÅSE!

Hei alle trofaste leserne til Åse!

Nå har jeg tenkt å kjøre i gang en spørsmålsrunde, og denne gangen skal det være om Åse! Jeg skal svare på alle spørsmål. Om dere lurer på hvem jeg er, så kan jeg fortelle at jeg er Ida, storesøsteren til Åse. Og hvem kjenner henne ikke bedre enn meg? Spørr om hva dere vil, så svarer jeg i et innlegg når det er komt inn nok spørsmål.  


Et nydelig bilde av denne skjønne bloggeren som lukter på rododendron (tror det skrives sånn) i fjor sommer.

Spørr i vei!

FØLG MEG PÅ TUMBLR

Heisann! Vet det ikke har vært så mye å høret/sett fra meg i dag. Men jeg har jobbet en god del med tumblr-en min. Sjekk den ut HER vel!


Tatt av meg

Q. Hva synes du om tumblr-en min?
Q. Har du tumblr? 

SPØRSMÅLSRUNDE

Heisann! Beklager fraværet, men mine gode kjære venner har nå ettertraktet bloggingen min, så da tenkte jeg at jeg fikk komme med noe å blogge om. Så da tenkte jeg at siden det er jul, og siden det er et par som har spurt meg for en stund siden om jeg kunne ha spørsmålsrunde, skal jeg ha nettopp en spørsmålsrunde! Svarer kanskje på video. Så... Er det noe du lurer på angående meg, bilder, bloggen, eller egentlig hva som helst?Q. Lurer du på noe?

JEG ER NÅ PÅ BLOGLOVIN'

Follow my blog with Bloglovin

Hei! Fikk et spørsmål om jeg var på bloglovin'. Vel - nå er jeg det! Hadde blitt veldig glad hvis du ville fulgt meg. Tror jeg har hatt det en gang før for lenge siden, men jeg har egentlig aldri skjønt meg på det. Men nå får jeg vel begynne å bruke det litt, så jeg blir vandt til det.


// Fra i sommer

Q. Følger du meg på bloglovin'?

LINKING - VIDTHO.BLOGG.NO

Bloggen som blir linket er victho.blogg.no. Bak den står Victoria på 15 år fra Nesodden. Det jeg likte ved bloggen hennes var alle de fine bildene av mye diverse. Store og fine. Det lika me. Victoria: Keep up the good work!Q. Hva synes du om bloggen til Victoria?

LINKERUNDE

Hei! Skal til Bergen i helgen, så får mest sannsynlig ikke blogget. Men inntill da kan du legge igjen en kommentar under, så trekker jeg ut noen blogget som jeg liker, som dermed blir linket iløpet av neste uke hvis jeg får tid.STEM PÅ MEG!

Heisann! Jeg er nå i superfinalen i fotokonkurransen blant tre andre. Vinneren får et deksel, så jeg hadde blitt så sykt takknemmelig hvis du kunne gått inn på disse tre linkene og stemt på bilde nummer 2. Det er lov å stemme på hver blogg. Konkurransen foregår nemmelig hos fire stykker. Så folkens! Skriv nr. 2 i kommentarfelter i disse tre innleggene, så er dere best!

HER (Rainbowtime.blogg.no) 
HER (Ajworld.blogg.no)
HER (Elisemanda.blogg.no)
HER (Juliaes.blogg.no)


Du er best! Kommenter hos meg hvis du har stemt, så skal du få en liten koselig kommentar fra meg :)

BLOGGTIPS

Fant et innlegg på den gamle bloggen min, og jeg tenkte at jeg kanskje kunne poste det igjen. Såå... her er mine beste bloggtips.

Design og header
Design spiller en stor rolle for leserene. Prøv deg frem med HTLM koder og i photoshop. Ikke ha et rotete eller for kjedelig design. Det kan også godt være helt enkelt. Jeg vil andbefale deg å ha hvit bakgrunn, sånn at leserene ikke føler de er inne på en side der du kan ta tatovering eller noe. Ha lyse farger, og et ryddig design.

Bilder
Alltid ha minst et bilde i innlegget! Leserene får mere lyst til å lese innlegget hvis du har med et bilde eller to. Last opp bildene i mere enn 400px, det blir litt for lite etter min mening. La bildene være omtrent like store som bloggen. Hvis du ikke har tatt et bilde, kan du finne frem et gammelt fra bildemappene dine, gjerne et du ikke har postet før. Heller ta et bilde av deg selv enn et googlebilde. Hvis du tar et bilde av deg selv, føler leserene at de ser deg mere personlig. Men ikke legg ut for mange bilder i innlegget! Ingen like rå scrolle nedover 47 bilder, spessielt ikke om de nesten er helt like. En fin redigering skader heller ikke.

Rettskriving
Det er mye gøyere å lese noe som er rett skrevet enn noe som det ser ut som en 6 åring skrev. Se over innlegget og rettskrivingen før du publiserer det (noe også jeg er veldig sløv på). Prøv å legg inn litt humor også, da kommer leseren i godt humør. Litt selvironi er alltid morsom. Ikke ha smileyer bak enhver setning. En eller to i hvert innlegg er OK, men ikke la det bli for mye.

Spørsmål i slutten av hvert innlegg
Hvis du legger inn et spørsmål i hvert innlegg, er det større sjangse for at du får kommentarer. Fordi da vet liksom leseren akkurat hva han/hun skal kommentere. Skriver du en lang tekst som ingen gidder å lese, er det liten sjangs for kommentarer, med mindre du har et spørsmål. Det kan være så enkelt som "Hva skal du i dag?" eller "Hva synes du om lekser". 

Del inn i avsnitt
Man får mere lyst til å lese et innleg hvis det er delt inn i avsnitt. Hvis alt henger sammen, ser det bare ut som en evighet med lesing. Men hvis du deler inn, ser leseren det automatisk som mindre å lese. Men del bare der hvor det passer!

Ikke vær redd for å vise deg
Ikke vær redd for å legge ut bilder av deg selv! Smil, det er bra for deg, er det noe som heter. En videoblogg innimellom skader heller ikke.  

Og så det obligatoriske arkivbildet:
 

Woops, måtte skrive en veldig viktig ting jeg glemte!
Alltid kommenter tilbake! 
Serriøst, det funker momentant! Alltid kommenter tilbake til de kommentarene du har fått på diiin blogg! Da gjør den du kommenterer til det sammen, og tadaaa! Det fører jo til høyere statistikk i tillegg til en god bloggvenn. Ta vare på dine lesere! Og da snakker jeg ikke sånn "Takk for din kommentar, fin blogg! Kommentere tilbake?". Da snakker jeg om å ta deg tiden til å lese innlegget, for å så komme med en god og passende kommentar.

Q. Hva er ditt beste bloggtips?

FØLG MEG

Hvor kan du følge meg?

Tumblr: asbjof.tumblr.com

Instagram: @Asbjof 

Weheartit: Aabo

Er det noe du lurer på, kan du sende en mail til aase_oftedal@hotmail.com, eller kommentere.

WANTS FROM H&M.COM


Er det noe mere å si da? Nei.

Q. Noe du likte?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hvem liker du?
Har ingen i kikkerten for øyeblikket.

Hva er ditt beste ferieminne 2012?
Jeg er egentlig ikke helt sikker, har ikke gjort så mye spessielt i sommer egentlig. Har vært på lannet med venner, og slappet ganske mye av. Det beste sommerminnet må vel være alle dobbeltube-turene til Sjoldastrømmen, der vi alltid kjøper oss en is. Kjempekoos!

Kan du ha romvideo?
Har filma rommet mitt på lannet nå. Videoen kommer nok om ikke så alt for lenge. STAY TUNED! Jeg synes ikke rommet mitt her hjemme er sånn sykt fint, men jeg kan sikkert lage en for dere.Hvilken karusell i Kongeparken var best?
Bobb-banen! Det er gøy hvis du ikke ligger bak noen som kjører treigt *Kremt*CAMILLA*Kremt*.

Kan du legge ut kortvideoen dere lagde på teater?
Haha, tvilsomt! Dessuten har jeg ikke videoen. Pluss at den er litt klein... PLUSS at Ine Elise ville drept meg.

Er du glad i å lage mat? 
Jeg er den fødte mesterkokk, skal jeg si deg! Ehm, nei! Jeg suger! Jeg liker bare å lage peppermyntemynter!

Hvor høy er du?
Vet ikke heilt, er en god stundt siden jeg har målt meg. Da var jeg iallefall 1.66, men jeg har nok vokst litt siden den tid.

Hvilket kamera har du? 
Canon EOS 550D.

Hvilken PC har du?
En hvit ASUS-PC.

Hvilken mobil har du?
Svart iPhone 4.

Hvilket program bruker du til å redigere bilder?
Jeg bruker Photoshop CS4, som koster penger, men en sjelden gang Photoscape, som du kan laste ned gratis på google.

3 negative og positive ting om deg selv?
Negative: Jeg er ikke så flink til å si ifra hvis noen plager/irriterer meg.
Jeg takler skolearbeid veldig dårlig synes jeg selv, med en gang jeg får vite at vi skal ha prøve, går jeg og har det på tankene helt til prøven er ferdig, og det gjør meg helt gal!
Innerst inne er jeg en loner. Det er sjeldent jeg som går til folk og spørr om de vil være med ut osv.

Positive:  Jeg er ganske sjeldent sur eller i dårlig humør, ihvertfall ikke på skolen eller blant venner.
Jeg føler ikke selv at jeg er personen som dømmer folk så veldig mye.
Jeg føler at det er umulig for meg å legge på meg, men også å slanke meg, desverre.Beste tv-program?
Vet ikke helt. Ser på mye. Kanskje serien One Tree Hill, og selvfølgelig diverse julekalendere.

Hva gjør du når du kjeder deg?
Mye forskjellig. Jeg sitter på mobilen og KIK-er folk, er på face, photoshopper, eller så lager jeg kanskje noe til rommet.

3 favoritt blogger?
Theereseee.blogg.no, whoot.blogg.no, sofiesund.com.

Favorittmat?

Kebaben fra kebabsjappa ved REMA 1000, den er bare BEST!

Hva gjør du som oftest i hverdagen?
Når jeg kommer hjem fra skolen har jeg alltid lekser eller en prøve eller en fremføring jeg må øve på. Ellers sitter jeg på PC-en eller er med venner, også blogger jeg selvfølgelig.

Siste du drakk og spiste?
Iste og kebabtallerken, nam!!!

Hva er dine planer for fremtiden?
Dette er et sykt vannskelig spørsmål for meg! Jeg aner ikke! Er glad i musikk, skuespill, håndball og interriør, og dette er jo vidt forskjellige ting, så jeg har ikke peiling!

Noe du angrer på?
At jeg ikke kjøpte meg sukkerspinn da jeg var i kongeparken. Det er iallefall der første jeg kommer på.

Hvilken sminke bruker du?
Pudder, concealer,  BB cream, mascara, og litt eyeliner. Av og til også litt øyenbrynsfarge.

Q. Noe mer du lurer på?

SPØRSMÅLSRUNDE

Halla! Fikk lyst til å ta en spørsmålsrunde. Det begynner å bli en liten stund siden. Jeg tror ikke jeg svarer på videoblogg, det tar så lang tid. Men hvis det er noe du lurer på, så spør i vei!


Lagde dette en gang da jeg kjeda meg...

Q. Hva lurer du på?

NYTT DESIGN

Da har jeg endra littegranne på designet. Jeg synes headeren ble littegranne kul, hva synes du?


Peeneste bilde ever av meg...

Q. Hva synes du om designet?

SPØRSMÅLSRUNDE - IGJEN!

Det er så mange som har ettetrlyst spørsmålsrunde i det siste... Vet jeg nettopp hadde, men, eukey then! Spør hvis det er noe du lurer på. Svarer når jeg har tid. Jeg stikker i bursdag til Emilie så lenge. 

Q. Hva lurer du på?

VIL DU BLI LINKET?

Heisann! Skal si dere har begynt å bli gode lesere, asså! Jeg har jo fått 7 - 9 kommentarer på nesten hvert eneste innlegg! Siden dere er så snill å kommenterer, tenkte jeg at jeg skulle linke tlbake her på bloggen. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så kanskje DU blir linket.

Q. Vil du bli linket?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Heisann! Leste plutselig en blogg, bladde ned og så en spørsmålsrunde. Først da kom jeg på at jeg hadde en jeg måtte svare på. Så typisk meg å glemme det. Men her kommer den ihvertfall!

Gleder du deg til du blir fjorten?
Hehhe, ja!

Hva er favorittbloggen din?
Jeg har tre blogger som jeg bare må sjekke hver dag, og det er carolinemaria.blogg.no, sofiesund.com og whoot.blogg.no

Favorittsangen din for tiden?

A drop in the ocean - Ron Rope

Synes du det var gøy å være med meg på lannet i sommer (fra Andrea)?
Jaaa! Utrolig gøy! Sykt gøy, også er det så sinnsykt fint der- både inne og ute!
Hva er drømmejobben din?
Hoho, godt spørsmål. Jeg har ingen peiling. Serriøst, jeg aner ikke.

Hva er favorittfilmen din?
Vet ikke, kanskje Grown ups. 

Har du vært i Nord-Trøndelag, rett ved Trondheim før?
Vet ikke helt. Det kan godt være jeg har kjørt forbi når jeg har besøk slekta mi i Trondheim.

Hvilke serier følger du med på?
For det meste One Tree Hill. Av og til ser jeg på Home and Away. Ellers ser jeg på alle mulige CSI-greier - synes det er spennende.

Hvordan ble du så flink til å fotografere?
Aw, takk  Vel, da jeg begynte å blogge, syntes jeg at jeg også måtte ha med bilder. Jeg begynte med et ganske dårlig kamera, men da tok jeg bilder bare for å ha noen bilder til bloggen. Deretter prøvde jeg meg litt frem med pappa sitt lille digitale kamera. Jeg syntes fokusen ble så bra, så da fikk jeg veldig lyst på et likt. Til jul 2010 fikk jeg et lite blått digitalkamera (kjempestas), til å begynne med var jeg veldig fornøyd, men så innså jeg at det egentlig ikke var så sykt bra kamera. Da ble jeg omtrent desperat etter å få tak i et speilrefleks. Jeg begynte å spare, og plutselig i sommer, fant jeg ut at jeg hadde nok. Jeg bestilte det på nettet, og det kom etter cirka en uke. Etter det har jeg prøvd meg frem med både kameraet og photoshop.


Her ser du et bilde jeg tok da jeg hadde fått det lille digitale kameraet (den gamle (c) logoen står på), og et jeg tok nå på lørdag med mitt elskbare speilrefleks.

Er du glad i klassen din?
JA! Elsker dere alle sammen! Dere er dødskule!

Kan du ha utfordringsvideo snart?
Kanskje, vi får se.

Når fikk du din første blogg?
Eh... husker faktisk ikke. Det er ihvertfall lenge siden. Jeg tror det er 2 eller 3 år siden. Haha, dere skulle (ikke) sett min første blogg! Ganske amatørmessig.

Største forelskelse?
Det var vel da jeg gikk i 3. klasse. Likte veldig godt en fyr som het Magnus. Jeg holdt det ikke akkurat hemmelig. Hele klassen fikk vite det, inkludert han. Tror han ble litt irritert når jeg hver dag spurte om han ville bli sammen med meg...

Hvorfor går du på teater (fra Ine Elise)?
For å se deeeg   Og fordi vi alltid får latterkrampe. 

Ønsker du deg en elektrisk tannbørste til bursdagen din?
Egentlig ikke...

Hvilket kamera tar du bilder med? 
Canon EOS 550D 

Hvem var din forrige kjæreste?
Har ingen, har aldri hatt. Jeg er forever alone :'))

Hva er ditt beste minne med meg (fra Andrea)?
Det må nok være da vi var på lannet ditt i sommer.


Andrea og meg.

Det var det! Er det noe mere du lurer på?

SETTER I GANG SPØRSMÅLSRUNDE

Heisann! Fikk idèen om at jeg kanskje kunne ha en spørsmålsrunde. Sist jeg hadde var før jeg flyttet bloggen, og jeg har sikkert fått noen nye lesere som kanskje har ting de lurer på. Denne gangen kommer jeg ikke til å svare på videoblogg.


Bilde fra min andre dag med speilrefleks :))

Q. Noe du lurer på?

ENDRET DESIGNET

Halla! Som dere kanskje ser, så har jeg endret litt på designet nå. Tenkte jeg skulle prøve noe kult, siden designet mitt før har vært ganske rosa. Hva synes dere om det?

Ellers idag har jeg spilt kamp. Dette var den siste kampen i sesongen, og det gjaldt andre eller tredje plass. Vant vi kom vi på andre, ble det uavgjordt kom vi på andre. Men tapte vi derimot! Da kom vi på tredje. De siste minuttene var stillingen 11-11, og de andre hadde angrepet. Gud, jeg trodde jeg skulle besvime der jeg sto og konsentrerte meg om å redde enhver ball som kom inn mot mål. Hvis de scoret, ville vi falt ned til tredje plass. Plutselig var det en som hoppet opp og skøt. Og jeg, som var keeper... Jeg TOK DEN! Dermed gikk tiden ut, og det ble uavgjordt. Fordi vi hade scoret totalt flere mål enn dem gjennom sesongen, vant vi andreplassen. Elsk 


Også var jeg på lannet og tok noen bilder.

Q. Hva har du gjort i helgen?
Q. Hva synes du om designet? 

TAKKTAKK!

Jeg ser jeg allerede har fått en del lesere, og det setter jeg stor, stor pris på. I dag har det strømmet inn med nye kommentarer. Jeg prøver så godt jeg kan å kommentere tilbake. 

//Arkiv

Q. Leser du bloggen min fast?

BLOGGVURDERING - ILLW.BLOGG.NO

Det ble til at jeg vurderte illw.blogg.no. 10 år gamle Ingrid står bak denne bloggen. Hun blogger om hesten sin, Snuppa og om hverdagen hennes.

Design - Designet er helt greit. Ikke så veldig fancy greier, men lyse, enkle farger. Ikke noe stress. Det første intrykket man får er headeren - Et søtt bilde som forteller meg at dette er en ganske så vanlig, men fin blogg. Terningskast 4+

Innholdet - Ingrid skriver om det meste. Hun andbefaler sanger, skriver om hverdagen sin, og i tilegg tar hun bilder til bloggen, noe som er veldig viktig for leserne. Bildene på bloggen er helt greie. For å være helt ærlig, så er det ikke helt midt i blinken for meg. Jeg er mere glad i lyse, freshe bilder. Når det kommer til selve teksten er det helt OK. Du skriver for det meste om hverdagen, men også litt annet. Jeg skulle ønske du kom med litt flere morsomme innspill i innleggene, da blir det litt morsommere å lese. Terningskast 4

Helhet - Jeg liker bloggen til Ingrid sånn passe, men det er bra til å være en tiåring. Et sted må man jo begynne. Hun har blogget siden oktober 2011, så hun ligger ikke så veldig dårlig ann. Herfra kan det bare gå oppover. Jeg håper du fortsetter å blogge aktivt videre. Keep up!

Terningskast 4 av meg

Q. Hva synes du om bloggen til Ingrid?

VIL DU HA BLOGGVURDERING?

Fant en blogg som vurderte og fikk faktisk litt lyst til å vurdere selv. Så hvis du vil ha bloggvurdering, kan du legge igjen en kommentar her i kommentarfeltet. Jeg velger en tilfeldig om cikra en halvitme. Husk bloggadresse!

Q. Vil du ha bloggvurdering?

TODAY'S INSPIRATION

*// WeHeartIt

Q. Blir du også ofte inspirert av WeHeartIt?

FLYTTET BLOGGEN

Som dere kanskje har fått med dere nå, så har jeg flyttet bloggen. Grunnen er vel at jeg hadde lyst til å starte på ny, i tilegg til at jeg ville bytte bloggnavn. Denne bloggen har stått helt siden i sommer, da jeg opprettet den. Jeg har liksom aldri giddet å sette meg ned å fikse designet før nå. Denne bloggen blir ellers veldig lik den forrige.

Q. Hva synes du om at jeg flyttet bloggen?

MITT NAVN ER ÅSE

Heisann! Jeg heter Åse og er 17 år (28. april 1998). Jeg kommer fra Haugesund. Jeg er et menneske som liker å "pepre" livet litt, men det er vel vi alle. Da jeg først begynte å blogge, fikk jeg låne et av pappa sine gamle kameraer. Da hadde jeg ikke peiling, men utviklingen har jo virkelig gått sin gang! Og hvis jeg ikke hadde blogget, hadde jeg aldri kunnet så mye med kamera og photoshop som jeg kan nå. 

På fritiden trener jeg, i tillegg til å opprettholde karakterene mine. Jeg går i andre året på drama på Skeisvang skole i Haugesund. Hva jeg vil bli i fremtiden aner jeg ikke. Hva jeg IKKE vil bli vet jeg: ingeniør, oljearbeider, sykepleier tannlege. Aktuelle yrkeskandidater: noe innen TV, skuespill, film, kultur...

Her på bloggen er de aller fleste bildene tatt med Canon EOS 70D. Hvis de ikke er det, skriver jeg det under bildene. Jeg har et vanlig EFS 18-55mm objektiv, som jeg omtrent aldri bruker mere etter at jeg fikk den nydelige EF 50mm f/1.8. Jeg får låne pappa sine objektiver (100mm Makro-objektiv f/2.8, 85mm Portrettobjektiv f/1.4 og 10-20mm Vidvinkelobjektiv f/4.0 - 5.6). Jeg får mye inspirasjon fra tumblr, weheartit og andre blogger. Bildene redigerer jeg i Photoshop CC, som desverre koster penger.

Dersom du lurer på noe, eller bare vil prate, kan du bare ta kontakt hvor som helst: på instagram, i kommentarfeltet, eller andre steder. Du kan også kontakte meg via mail, dersom du føler for å være veldig formell (aase_oftedal@hotmail.com).
Det må også nevnes at jeg liker meg godt i gutteklær.

Så da vet du litt om meg :)

hits