THE BOOK OF LISTS

Jeg har en merkelig obsession med lister. Hvis det kan kalles en obsession da. Jeg har alltid avskydd tankekart. Greit, om man kan kunsten med å plasere alle boblene i forhold til hverandre og i tillegg ta hensyn til at nye bobler kan forekomme så kan tankekart være ganske fint. Men gjør man som meg; setter slurvete rundinger rundt ordene og planlegger det så dårlig at det slettes ikke ser ut som noen blåde skyer, men heller at du har vært litt vel uheldig, og ikke fått til å skrive en tekst på en rett linje på et blankt ark.

Neitakk. Jeg skriver heller stikkord jeg altså. Bindestreker holder for meg, jeg trenger ingen 2.- og 3.-bobler. Bindestreker er det eneste jeg trenger for å få ned idéene mine, listevis. Jeg skriver lister over alt og ingenting. Lagde en forside på en notatbok for noen måneder siden, har ikke helt visst hva jeg skulle bruke den til. Men idag skrev jeg ned alle listene som jeg har på notater på mobilen inn i denne boka. 

          Q. Hvordan er forholdet mellom deg og tankekart? Går dere overens?
Q. Skriver du mange lister?

DIP DYE: CHECK!

Igår gjorde jeg det folkens, jeg kjøpte farge og dipdya håret mitt. Er forsåvidt ganske fornøyd, selv om jeg trodde fargen skulle bli litt lysere. Om det ble litt ujevnt, så gjør egentlig ikke det så mye for min del. Det er sånn ikke-permanent eller hva det nå heter, og fargen er kjøpt på Sunsation i Haugesund.

Q. Hva synes du om resultatet?

DIP DYE

Hei folkens, sorry at jeg blogger lite, men det går litt tregt i oppstarten.

Dagens sak: Jeg vil dipdye håret mitt igjen! Jeg tenkte å vente til etter at vi har tatt klassebilde, men jeg innså at det blir en stund til, skolen våres er alltid så treige når det kommer til akkurat det. Imorgen skal jeg mest sannsynlig ned på en butikk som heter Sunsation og kjøpe hårfarge, for jeg har nå bestemt meg for at jeg skal dipdye litt av håret mitt. Det lever en indre hipster i meg (lol), og av og til slår den ut, noe som har gått utover håret mitt to ganger før, noe jeg ikke angrer på selv om det kanskje hørtes sånn ut nå. Den første gangen dipdyet jeg det med blå konditorfarge, noe som gikk ut i to vasker, den andre gangen farget jeg det permament brunt, noe som varte veldig lenge. Jeg bleket det tilbake før konfirmasjonen min for at det skulle bli naturlig på selve dagen. Nå savner jeg faktisk litt dipdyen min, og jeg har lyst til å prøve det igjen.

Denne gangen blir det ikke noe brun eller blond farge, men en eller annen fargefarge. Jeg vet ikke hvilken enda, så dere får være med meg å bestemme. Det er så utrolig mange kule bilder av dipdyer på weheartit og tumblr. Det som frister mest er egentlig bare å farge hele håret i en eller annen sprø farge, men ikke for knæsh, men noe pastellignende. Men det er noe jeg egentlig ikke vil, fordi det kommer ikke til å bli så fint når det har vært i et par uker, med tanke på både ettervekst og selve fargen. Jeg har blondt hår, og når jeg ser på weheartit synes jeg faktisk det er finest med brunt hår og dip dye, for da blir det liksom litt mere kontraster.

Men ihvertfall, her er noen tanker rundt dette, HJELP MEG:


Inspirasjon fra weheartit.


Det stå vel egentlig mellom Lagoon, Neon Blue, Pastel Pink og Apricot, men herregud, jeg klarer ikke bestemme meg!

SQ. Hvilken farge skal jeg gå for?
SQ. Har du noen erfaringer med dip dye? 

TILBAKE SPØRSMÅLSTEGN (?)

Hei alle sammen! Som jeg har savnet dere, hvis noen av dere som fortsatt leser bloggen min finnes da. Jeg har veldig lyst til å begynne å blogge igjen nå, men er bare redd for at det varer 3-4 dager og så er jeg helt tom for idèer og tid til blogg. Men jeg kommer ihvertfall med et innlegg her, med en liten oppsummering av hva som har skjedd den aller siste tiden. 

*
Fått meg ny bestevenn, Håvard. (punktum) Meget pent bilde, meget pent.


Jeg har konfirmert meg!


Vært på lannet og kjørt båt med Camilla.Hatt surpriseparty for Emilie, jeg og Camilla lagde sugerørkake.


Vært i bursdag til Emilie (og til Håvard, og Ine Elise, men der ble det ikke så mangen bilder).


Kjøpt meg cruisebrett! ()
Flyttet faktisk (jeg har fått meg eget bad :)


Fått meg mac ()


Vært på StordCup med håndballlaget.Vært på jobbdager hos frilansfotograf i forbindelse med skolen og tatt bilder på fotballkamper og i et tomt svømmebasseng (her ser du locationen). 

Det er sikkert en del her jeg har glemt å ta med. Jeg har gullfiskhukommelse, så jeg husker liksom bare ting fra der jeg tok med kameraet, haha!

Q. Hva har du gjort den siste tiden?

5 TING JEG SKULLE ØNSKE JEG KUNNE

1. Stå på skateboard
2. Beatboxe
3. Spraymale
4. Trikse/Hoppe på slalom
5. Synge


//weheartit

Q. En ting du skulle ønske du kunne?

hits