Astrup Fearnley Museum

Ingen vits å starte innlegget med "Hei, lenge siden!" ettersom det blir innledningen i hvert innlegg. Uansett, sommeren er i full gang, jeg har kanskje vært mer sosial i løpet av den siste måneden enn hva jeg har vært i løpet av det siste året. Jeg har dratt fra den ene hytteturen til den andre, og det har vært utrolig gøy!

I helgen var jeg i Oslo på jentetur med moren og søsteren min. Shoutout til Norwegian som ga oss matkuponger for 500kr, men som også gjorde at vi satt på flyplassen fire timer lengre enn hva vi skulle til sammen denne helgen. Neste gang spanderer vi heller på SAS.

Fredagen var vi på plass i Oslo i 19-tiden, gikk ut og spiste middag, tok turen ned til VG-lista og fikk med oss fire numre og avslutningen på showet, nemlig fyrverkeri. Etter det tok vi turen innom Narvesen, kjøpte muffins, sjokolade og iste, og slappet av på hotellet. På lørdagen var det pride parade, noe som var utrolig gøy å se på! Kunne ikke klage på stemningen og fargene i byen ihvertfall. Litt shopping ble det også. Jeg legger ut bilder fra fredagen og lørdagen senere.

På søndagen var butikkene stengt, så det gjaldt å finne ut hva vi skulle slå i hel tiden med. Jeg og mamma ble ganske gira på Astrup Fearnley museet, og dit tok vi turen. Utrolig mye kult å se!

IMG_8232

IMG_8233

IMG_8234IMG_8239

IMG_8237

IMG_8243

IMG_8244

IMG_8247

IMG_8251

IMG_8257IMG_8262

Har du vært på Astrup Fearnley museet?

Pimp my Macbook

Jeg har glemt å vise dere en ting. For litt over et år siden begynte jeg å stæshe opp maccen min med alle slags klistremerker jeg hadde fått med diverse klær, sko og pakker. Nå, et år senere var mange av de ganske slitte, og jeg kom også over en video på youtube som viser hvordan du kan gjøre dette. Du finner den HER. Dette måtte jeg selvfølgelig prøve ut. Slik så maccen min ut før:

IMG_6396

De fleste var utrolig enkle å dra av, mens Vans- og GoPro-klistremerket var litt verre. Men det gikk fint med litt Jif og en klut, og maccen min har ikke vært så blank siden jeg fikk den.

IMG_6399

Etter et år med en mac fylt av klistremerker var det uvant å i det hele tatt se den så plain. Det skulle heldigvis ikke vare lenge!

IMG_6401

Jeg er veldig fornøyd med hvordan den ble! Jeg ransaket hele tumblr, og alle jeg kom over som postet PNG-bilder. 

Q. Har du stæsja maccen din?

Bømlo

At jeg og Emilie tar oss en spontatur til hytta hennes på Bømlo er faktisk ikke første gang. Årets første bad ble tatt 9.april, noe som er rekordtidlig for min del i hvertfall. Vi gikk som vanlig en tur på butikken kun for å slå ihel tid, og for å røre på oss. Vi spilte bordtennis - Emilie vant med sine ondartede surver som landet på gulvet på min venstre side, eller etter et veldig feilberegnet slag i full panikk på hennes.

IMG_6406

IMG_6407

IMG_6408


IMG_6415


IMG_6421IMG_6432

IMG_6437

IMG_6439IMG_6444

Kjekt, kos.

How to plant an avocado

Legger ved passende soundtrack.

For 23 uker siden plantet jeg min første avokado i et glass vann. Avokadoen vokste seg først ut av glasset, så ut av vinduskarmen. Nå var det på høy tid å sette de i jord, noe jeg bare hadde utsatt.

Bucketlist: Spise min egengrodde avokado. 

Desverre ble skuffelsen stor da jeg fant ut at det tok 4-5 år før det vokser avokado fra dem. Hvem vet hva som skjer før den tid. Forhåpentligvis flytter jeg ut og starter livet og hele den regla. I verste fall går jeg lei av å vanne dem. Men dersom jeg tar dem med meg dit jeg flytter, og sørger for å vanne dem vil jeg kanskje kunne krysse det av fra bucketlisten.

IMG_5697

IMG_5702

IMG_5698IMG_5710
Håper jeg ikke har drept dem...

Underbevissthet

Nå er jeg hjemme og (lite) klar for en ny skoleuke! Har hatt en veldig avslappende helg på fjellet. Har lest ut boka The Martian, som jeg virkelig anbefaler! Handler om en mann som etter en storm blir etterlatt på Mars av teamet sitt, og så må han overleve helt til han kan bli hentet. Den er filmatisert også, vel å merke.

Og jeg må fortelle dere noe veldig merkelig, som også var veldig morsomt. Hele fredag hadde jeg et slags bilde i hodet, et lite glimt av noe jeg egentlig ikke kunne huske. Jeg husket at det var et PC-spill, og det eneste jeg husket var en bever og noe byggeklosser. Det plagde meg rett og slett, og jeg kunne ikke huske hva det var ellers. Jeg ringte søsteren min, men til lite hjelp. Jeg tenkte så det knaste, og plutselig husket jeg litt mer. Jeg googlet "barnespill pc matte" (jeg husket at det var noe "lær-matte-selv-om-du-er-liten-og-ikke-har-begynt-på-skolen-enda-for-vi-har-gjort-det-gøy"-opplegg), og etter å ha bladd litt fant jeg spillet! Lek og Lær med Labbe Langøre, for de som lurer. Dette skjedde altså mens jeg og mamma var i bilen på vei til fjellet. I det jeg fant bildet hadde mamma stoppet for å gå innom en butikk, og jeg satt i bilen og lagde en veldig høyfrekvent lyd av glede og savn. Det spillet var rene kilden til glede i min barndom. Ikke rart jeg var så lykkelig som liten. Søstera mi oppfordret meg til å kjøpe spillet, men vi får nå se, haha. Hadde vært utrolig gøy å se alt igjen da.

Konklusjon: Herregud så pussig hjernen er. Dette lå i underbevisstheten min. Hvor mye annet ligger egentlig der?

Ellers har jeg stått litt på ski, og i dag så jeg film og gikk en aldri så liten tur. Herregud som det blåste!

IMG_2323 copy

IMG_2340 copy

IMG_2354 copy

IMG_2364 copy

Q. Har du også opplevd å få sånne små "glimt" fra underbevisstheten din? Hvordan var det?

Ytterdøra VS Kjøleskapsdøra

En 6'er på norskstil gjorde seg i dag! Livet er stressende. Når jeg ser frem i tid en måned er jeg utslitt, dautrøtt og glad for at ting er overstått. Men nå skal jeg ikke ta alle sorgene på forskudd. Det kan godt være tingene jeg stresser med kan ha gått bra og i rute, men med alt som skal gjøres, (og meg som har en tendens til å ha full arbeidseffektivitet om natta) blir det noen travle uker, og stadig mere virker å dukke opp. Kunne skrevet en roman om hvor slitsomt 2. året på Drama er, men du finner massevis av leserinnlegg på VG og Dagbladet fra 15-åringer som har det travelt på skolen. Men for all del, jeg føler dem.

Ellers er dørterskelen for å komme seg på trening flere uoverkommelige mil denne uka, og veien til kake i kjøleskapet kun et par trappetrinn, så foreløpig ligger jeg godt ann med nyttårsfortsettet mitt; "ikke bli hot". Jeg kunne selvfølgelig hatt snopefri måned, sammen med en million andre 2016-klare nordmenn, men av erfaring venter jeg til lysten for det melder seg selv. Foreløpig gjelder det å spise seg gjennom resten av julekakene mens jeg overser badevekta uten å ha bry meg. Sånn er det for tida, og jeg gidder ikke gjøre noe med det. Jeg vet jeg kommer meg på trening en gang før eller siden, så helsa mi er det aldri noen stor fare for i det store bildet. Jeg tror jeg bare skal nyte å utsette alt skolearbeidet og spise meg feit.

IMG_2245

IMG_1559 copy

Q. Hvordan er livet 'a?

Nyttårsfortsetter

Jeg kjenner at det er deilig å være ferdig med disse "i år skal jeg bli hot" og "i år skal jeg spise sunt"-nyttårsfortsettene. Jeg har pleid å sette dem hvert år, men det blir for dumt. Det er nok kroppspress fra før. Det jeg tror mange gjør feil med nyttårsfortsetter er å sette urealistiske mål. Det er selvfølgelig kjempebra å sikte mot toppen, men dersom jeg ikke kan se for meg at jeg er i mål ved slutten av året, er det ingen vits. I år har jeg fokusert på små ting jeg ønsker å forbedre, ting jeg ikke bare vil oppnå, men ting jeg ønsker å jobbe med å oppnå.

Bli snillere
"Men du er jo snill" har jeg fått høre. Svaret mitt er "ikke hvis du ber om å få låne en blyant i timen". Vil egentlig bare endre holdningen min til småting. Det er helt unødvendig av meg å være gnien på blyanter, herregud. 

Ta mere bilder med speilrefleks
Det evige struggle med å faktisk gidde å ta det med, gidde å ta det opp. Men også finne inspirasjon til å ta bilder av gode motiver.

Bli mere sosial, komme meg mere ut
Er så introvert at det blir trist snart. Jeg vil komme meg ut med venner, og se hvor tilfeldighetene fører.

Ha flere gode samtaler
Nuff said. Legge bort mobilen og blir engasjert i en samtale er det beste.

Jogge en gang i uken
For å opprettholde min mentale og fysiske helse, faktisk. Og kjenne på at det er godt å puste inn kald luft som ikke har virvlet rundt i huset tusen ganger allerede. Dersom jeg ikke kommer meg ut, er det også greit. Bare jeg får luftet vettet litt.

Redigere mere kreativt
Har bladd flickr opp og flickr ned. Blir så sykt inspirert av folk som er flinke å ta og redigere såkalte surrealistiske bilder, og vil gjøre det selv. Foreløpig mangler jeg bare litt kreativitet og viljestyrke, som er så og si det man trenger... Jeg skal legge ved noen eksempler.

The Code Writer's AtelierWater Glass
Creds til Logan Zillmer (anbefaler å google, eller trykke på bildene og se mer).

Bruke mobilen mindre
Har allerede begynt å skru mobilen litt av og på i hverdagen. Tror jeg hadde den avskrudd i fire dager på det meste. Det skal det bli mere av. Det er så mye jeg går glipp av. Og så kan det diskuteres i hvor stor grad skjermer fører til stress i hverdagen. 

Lage flere filmer/snutter
Du ser en i innlegget under. Målet mitt er å lage flere. Skrive ned idéer når jeg får dem, og filme dem.

Tegne mer
Jeg har jo min kjære elevkalenderen min på skolen, men jeg vil lære å tegne. Jeg vil bli bedre å tegne, og tegne oftere. Kom over denne videoen HER for noen dager siden. Dette her er kunst, og jeg vil lære det.

IMG_9481 copy

Tenke mindre på utseende
Dette er noe jeg må jobbe med. Det kommer ikke noe godt ut av det, og man må jo bare lære å elske seg selv, uansett hvor klisjé det høres ut.

Jobbe mot en bedre arbeidsrytme for skolearbeidet
Kvelden før en prøve: Klokken er 20.00, jeg har ikke orket å gjøre en dritt. Klokka blir 23, og jeg må tvinge meg selv til å begynne. Klokken 01 er hjernen enten utdødd, eller i gang for fullt. Jeg klarer ikke helt å skille om den har sluttet å stritte imot, eller om den har sluttet å fungere. Deretter sitter jeg oppe en time, før hjernen går i et nytt modus, som jeg har valgt å kalle for "Jeg gir opp livet, i verste fall flytter jeg til jungelen og lever lykkelig der. Nå vil jeg sove"-modus. Dagen etter er jeg enten så trøtt at jeg holder på å stupe, eller så trøtt at jeg ler av alt.

Starte et årlig fotoprosjekt
Kanskje skal jeg poste et bilde hver uke? Tenkte først på 366-dagers, men det kommer jeg aldri til å klare.

Være aktiv på bloggen igjen
Dette er noe jeg savner å være. Jeg vet ikke helt hvorfor bloggen har dødd sakte ut. Det kan være fordi jeg har lite å poste fordi jeg ikke tar bilder like ofte som jeg gjorde for to år siden, eller det kan være fordi jeg ikke har motivasjon. Men jeg vil som alltid bli bedre.

IKKE bli hot
Bare for å senke alle forventningene mine til meg selv, og ikke gå i den fella.

Q. Hva er dine nyttårsfortsetter?

KVALSVIK

Nå har jeg sikker laget meg bloggplattform på ørten forskjellige sider, kun for å teste ut hva de har å by på. Men ingen sider tilfredsstiller kravene mine, så jeg ender opp på gode gamle blogg.no. Bildekvaliteten i bildeopplasteren derimot, er overhodet ikke "godt", men kanskje gammelt. I det siste har jeg blitt bevisst på hvor dårlige bildene blir når du laster dem opp på blogg.no, og i dag var det helt tydelig for meg: fargene forsvant helt, og kantene ble uskarpe og kvaliteten ble mye dårligere. Fra nå av kommer jeg til å laste bildene opp via flickr, uansett hvor tungvint det er å lime inn en HTML-kode for hvert bilde.De beholder ihvertfall kvaliteten.

Og når vi snakker om bildekvalitet, så har jeg begynt å ta bilder i RAW-format i stedet for JPEG, og jeg er helt frelst. Ble sjokka når jeg fant ut at det faktisk går ann å fikse utbrente områder i et bilde. Jeg forstår fortsatt ikke hvordan dette funker. Fremtiden, ass! Fremtiden! Den er ikke så skuffende som alle vil ha det til. Hvem trenger flyvende bilder når vi har RAW-format?

Men over til andre saker. I går var det nydelig vær til å være høst, så jeg, Camilla og Emilie dro en tur til Kvalsvik, hvor solnedgangen alltid er like fin. Camilla måtte gå litt før da, for hun skulle på trening, men jeg og Emilie fikk med oss india-solen halvveis nedi horisonten.

Sunsets

IMG_8795 copy

IMG_8800 copy

IMG_8803 copy
Jeg har også lært noe nytt av Emilie. Antall fingre du får mellom horisonten og solen når du holder armen strak, er antall kvarter til solen går ned. Stemte nok ganske greit faktisk.

IMG_8804 copy

IMG_8809 copy

IMG_8815 copy

IMG_8817 copy

IMG_8822 copy

IMG_8828 copy

IMG_8829 copy

IMG_8831 copy

IMG_8832 copy

IMG_8834 copy

IMG_8835 copy

IMG_8836 copy

IMG_8841 copy

IMG_8846 copy

IMG_8848 copy

Q. Har du og merket dette med bildekvaliteten på blogg.no?
Q. Hva synes du om bildene?

KJAPP BYTUR

Tok en kjapp tur til byen med Line idag. Hadde tre ting på lista over innkjøp: gave til Mathilde og Carina (som vi skal i bursdag til imorgen), gave til min kjære mor (som har bursdag snart), og en bikini (med en topp jeg ikke må holde på hver gang jeg hopper uti sjøen). Gaver ble kjøpt inn, bikini ble kansellert, og kjøp av iskaffe på Waynes ble gjennomført. I tillegg gikk vi innom Lie for å finne gul regnjakke, og wops, der ble enda mer penger svidd av. 

               

Dagens erfaring: iskaffe og islatte er to vidt forskjellige ting. Islatte er godt, mens iskaffe ikke bør kjøpes av en viss person (meg) som ikke er glad i ren kaffe enda. 

SHOPPIN'

Var med Mathilde og Line rundt omkring i går. Først i byen så på Amandasenteret. Kristin hang seg på oss mens vi satt inne på McDonalds for å bekjempe sult med en Bigmac. Kjøpte en mørk leppestift på Mac for å tilfredstille min indre emo, etter å ha prøvd 6 andre i tillegg. Kjøpte også inn hårfarge - har en plan om å tone tuppene mine, men har ikke gått helt løs på den idéen enda. Kanskje ikveld?                                        

                    

Q. Shoppet noe i det siste?

OM SPEILREFLEKSKAMERAET PÅ HYLLA, OG BLOGGEN

Jeg heter Åse og jeg eier et speilreflekskamera. Jeg eier også en hvit iPhone 5. For to år siden eide jeg også et speilreflekskamera, men jeg eide også en iPhone 4 med kamera av elendig kvalitet. På den tiden var jeg flink til å oppdatere bloggen. Jeg elsket å ta bilder med speilreflekskameraet mitt, og jeg tok det med overalt. De siste to årene endret dette seg. Hvorfor skulle jeg gidde å drasse med meg et tungt, stort speilreflekskamera når jeg kan ta med meg en lett liten sak som ville fulgt med meg i lomma mi uansett? 

De siste to årene har jeg brukt speilreflekskameraet mitt alt for lite, det er det jeg vil frem til. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor det har blitt sånn. Har jeg blitt for selvkritisk? Før tok jeg bilder av alt og ingenting. Motivet og vinkelen utgjorde kanskje ikke et mesterverk som var perfekt proporsjonert, men alt i alt fikk jeg mye ut av bildene mine. Jeg knipset masse, uten å bry meg om resultatet, på en god måte. Skulle ønske jeg fortsatt var så lite selvkritisk. 

Har instagram tatt over for bloggingen? Har jeg blitt latere med å ta skikkelige bilder fordi de uansett kun postes på instagram? Hvem trenger bilder med høy oppløsning og lav ISO på instagram? Ingen bryr seg om kvaliteten der, ikke engang jeg som selv poster bildet. Det handler kun om å rapportere hva man gjør. Kvalitet er ikke viktig. Flere av vennene dine ser hva du poster, og du får gjerne flere likes og kommentarer. Men det handler ikke bare om kommentarer og likes for min del. Jeg hadde ikke sluttet med instagram dersom jeg hadde mistet alle følgere over natten. Jeg poster også for min egen del. Sosiale medier er som en dagbok for meg. Jeg kan se tilbake ved å bla i mitt eget arkiv. Gjennom bildene kan jeg huske hvor glad jeg var, hvor fin musikk jeg hørte på, eller hvor mange idéer som bodde i hodet mitt. Jeg kan huske hva favorittmaten min var, hvilket plagg jeg elsket å gå i, og hvor dårlig været var. Jeg kan føle på det jeg følte på da.

Jeg vil satse på kvalitet igjen. Jeg vil bli flinkere til å ta fram speilreflekskameraet med innstillinger og Photoshop med uendelige muligheter, enn et slitt iPhone-kamera og VSCOcam med kun et par bestemte filtre. Ikke misforstå meg: iPhonekameraer er ikke udugelige, jeg ser ikke ned på Instagram. Man trenger ikke et speilreflekskamera for å være kreativ. Men når man har et speilreflekskamera tilgjengelig, er det trist at det kun står der og samler støv på hylla. Jeg vil legge mer i bloggen. Jeg vil legge fra meg selvkritiske idéer, leke meg mere, og bli en bedre fotograf.

Dette innlegget ble alt for dypt. I dag har jeg en fot på filosofsida og en på humorsida. Vent - dette har jeg forsåvidt alltid. 

Et løfte til meg selv: ta frem speilreflekskameraet før jeg tar fram iPhonekameraet: bruke mere tid på bildene mine, dyrke idéer.

BLÅMERKE

For over én uke siden var jeg hos legen og tok blodprøver. Skulle sjekke meg for allergier. Hun måtte stikke først en gang, men det kom av en eller annen grunn ikke noe blod ut, så hun stakk en gang til på sammen plass. Det svei, men det kunne jeg tåle. Denne gangen gikk det heller ikke, så da prøvde hun lenger til høyre, men på den armen var det visst bare å gi opp. Først da hun prøvde for fjerde gang, denne gangen på venstre arm, gikk det. Jeg trakk et litt skjevt smil, sa "nei det går fint" da hun ba om unnskyldning. Var vel ikke bare hennes feil da, har mine egne blodårer å skylde på. En uke etter hadde jeg fortsatt et digert blåmerke, og det på den armen hvor hun bare stakk en gang.

               

               Q. Hvilke erfaringer har du med blodprøver?

PANORAMA WINDSHIELD


Twenty One Pilots - Car radio

Igår dro vi til fjells. Utsikten da vi dro var dødspen, så jeg tok frem kameraet og knipset noen bilder. Ti minutter etter måtte jeg ta noen flere, for utsikten ble enda finere. Dette gjentok seg omtrent ti ganger. Bildene var desverre ikke like pene som motivene var i virkeligheten, for det er grenser på hvor gode bilder man tar i 70-80km i timen. Men jeg tenkte de var verdt å dele likevel. Stillheten var heller ikke like eksisterende som i sangen over. Den sangen synes jeg forresten alle skal høre. Det er den rareste sangen jeg har hørt, men jeg elsker den. Kan omtrent hvert ord, og er overbevist om at det ligger en dypere mening bak teksten, uten å vite hva. FilosofÅse. Uansett, jeg fikk æren av å være DJ denne bilturen. Jeg valgte spesifike sanger, og fortalte pappa hva som poppet opp i hodet på meg hver gang jeg hørte den. 

                                        

Q. Hva synes du om bildene?

POLAROID

På mandag bestilte jeg meg endelig et fujifilm polaroidkamera etter å ha hatt det på ønskelista i over et år. Jeg satt leeenge å vurderte om jeg skulle kjøpe et skikkelig vintage polaroidkamera, fordi jeg bare elsker effekten; grønt, støvete og filmleaks. Men etter litt frem og tilbake fant jeg ut at det ble lettest med et instax med tanke på å få tak i film og sånn. Jeg bestilte 7s og ikke 8, rett og slett fordi jeg likte testbldene bedre på 7s, i tillegg var det på tilbud til 699 kroner.  Og i går når jeg kom hjem lå det i posten. Har foreløpig bare tatt noen testbilder, men gleder meg til å få brukt det masse.

Q. Har du et sånt?

5 FUNFACTS OM MEG

1. Jeg er elendig på kjøkkenet
Jeg (og forsåvidt hele familien min) husker spesielt godt en dag. Mamma ringte meg i sånn fire tiden og spurte om jeg ville være så vennlig å sette poteter på kok. Jeg var egentlig opptatt (les: på pcen) med mitt, og hadde egentlig lite lyst. Men joda, jeg måtte jo nesten bare si ja. Jeg gikk ned på kjøkkenet og satte potetene på kok. Trodde jeg. Sånn ca 20 min senere sier søsteren min at det lukter svidd i huset. Det viser seg da at jeg har glemt å ha vann i gryten. Når innsatsen ikke er der har jeg lett for å ikke få det helt til, til tross for at å sette på poteter er verdens letteste oppgave. Generelt på kjøkkenet er jeg sånn. Hvis noen andre skal ha meg til å gjøre noe jeg egentlig har lite lyst til, blir det mangel på insats, og da vil resultatet bli mindre vellykket. Men dersom jeg virkelig prøver klarer jeg også å faile på noe. Som for eksempel ha i 3 liter vann instedet for 3 desiliter. Det hadde vært typisk, selv om det ikke har skjedd (enda).


Gammelt bilde, men dette er altså meg på kjøkkenet.

2. Jeg har et merkelig forhold til fryst mat
Eller bare generelt kald mat. På ungdomskolen når vi hadde snopedag pleide jeg å legge brusen min i fryseren dagen før. Skal jeg spise tacorester varmer jeg ikke kjøttdeigen. For meg er det ikke vits. Kjøttdeig kan spises både kaldt eller varmt. Jeg pleier også å ta meg en kanelbolle rett fra frysen. Og her er en funfact inni en funfact: vennene mine påstår jeg har drept kaldhetsfølelsen i munnen min etter alle isbitene jeg har tygget. For meg er det ingenting som heter hjernefrys. Jeg kan tygge gjennom en frisk-is med fortennene og synes det er godt. 

3. Jeg hater å pakke
Her skal du få et innblikk i mitt pakke-rituale: 1. Tenke på at jeg må pakke før jeg 2. innser at jeg ikke har noe valg og faktisk begynner. 3. Finne fram bag/koffert. 4. Snappe om at jeg må pakke. 5. Spørre mine "kunne-ikke-brydd-meg-mindre"-snapchatvenner hva jeg må pakke. 6. Prøve å pakke. 7. Gi opp å pakke. 8. Snappe litt mere. Jeg blir så frustrert! Ikke vet jeg egentlig hvor mye eller hva jeg skal ha med meg. Skal du ha meg med på hyttetur må jeg få en pakkeliste så jeg har noe å forholde meg til. Jeg ender som oftest opp med å overpakke fordi jeg ikke aner hva jeg trenger. 

4. Har en anti-mainstream greie
Jeg skal rett og slett gi dere et eksempel for å forklare hvor merkelig tankegang jeg har. Da The Fault In Our Stars var på topp, uten at filmen hadde kommet ut investerte jeg i å kjøpe boken til tross for at jeg sjeldent leser. Boken var selvfølgelig veldig bra, kanskje bedre enn noen jeg har lest før. Men jeg kunne overhodet ikke ha den som favorittbok. Ikke når hele tenåringsjente-Norge hadde den som favorittbok. Det er for mainstream. Da får jeg finne meg en annen bok å ha som favoritt. Et annet eksempel er Air Max, som jeg har ønsket meg lenge. Nå ønsker jeg meg det ikke så mye lenger, fordi det er så vanlig. Ikke hør meg feil, det er overhodet ikke noe galt i å eie Air Max eller ha The Fault In Our Stars som favorittbok. Men jeg vet ikke, jeg bare føler jeg må tenke utenfor boksen, skille meg ut. Haha, kanskje jeg har et oppmerksomhetsproblem?5. Liker å lage lister
Hvis du går inn på notatene mine på mobilen finner du flere lister. Der har jeg "før jeg dør"-lista der det står ting som "dra på LAN for å spille Sims2", "krysse et land på longboard" og "ha gatekonsert med Karen og ukulele". Jeg har en "rare fakta om meg"-liste hvor jeg skriver når jeg kommer på ting som jeg trenger i tilfeller som dette når jeg skriver et innlegg på bloggen og rare fakta om meg. Jeg har en liste over mine planer i livet. Plan A: ta det som det kommer, plan B: bli kjendis. Listen er foreløpig bare to punkter lengre. Har komt til punkt E. Har også en liste over rare ord som bakalao og kaserolle. Må også skrive ned hvilke sanger jeg kan på piano, for hvis ikke har jeg ikke sjans til å huske hva jeg faktisk kan. 

Q. Har vi noen funfacts til felles?

NEW IN FRA IKEA

Nå på lørdag var jeg og resten av familien min på Ikea i Stavanger, noe som var kjempegøy. Eller - kjempegøy og kjempegøy, jeg gikk egentlig rundt under hele utstillingen og gledet meg til å komme til alt tilbehøret i kjelleren, hvor jeg hadde planer om å ta av. Vi skulle i utgangspunktet handle nye møbler til fjellet, for der nermer vi oss slutten på en ekstrem oppussing innvendig. Alle vegger og tak er malt hvitere, og gulv er under prosess. Det ble ihvertfall to nye sofaer som skal opp dit. Jeg kjøpte meg noen nye ting til rommet:

Nye speil :))Nye duftlys :))

Nye kaktuser :))


Ny plante :))


Nytt kart :))
Nye potter :))

Q. Er du like glad i å shoppe småting på IKEA som meg?

KART :')Har fått meg nytt kart på rommet da vettdu, fra IKEA. På en skala fra 1 til 10 overlykkelige Åse-smil er jeg sånn omtrent 9 overlykkelige Åse-smil. Den siste forsvant da vi fikk vite at vi har prøve på onsdag. Burde øvd nå, men orker rett og slett ikke. Det blir vel å sitte kvelden før å synes synd på seg selv som alltid.

Btw, innkjøpsinnlegg fra IKEA kommer.

Q. Hva har du gjort i dag?

LOL

Moden overskrift, jeg vet. Men hvor mange ganger har jeg ikke klart å overbevist meg selv og andre om at jeg aldri kommer til å blogge mer? Mange ganger. Vel, det funker ikke. Jeg må ha et sted å skrive. Men forbered dere på lite aktivitet og stort fravær, for det er ikke ofte jeg har noe interessant å poste. Men nå er ihvertfall bloggen "åpen", så jeg legger ut ting når jeg føler for det. Vi kan jo begynne med den episke solnedgangen som var ikveld.


 photo IMG_3638_zpsc999e35a.gif

Q. Hva skjer ute i bloggverden da? Noe nytt?

VG-LISTA 2014

Da var dagen kommet. Dagen jeg og Håvard hadde planlagt i to måneder. Jeg sto opp klokken syv, sminket meg (noe jeg ikke har gjort på lenge), spiste frokost og dro avgårde til busstasjonen der jeg møtte *trommevirvel* Håvard. Eller bare Trommevirvelhåvard om du vil. Med vitaminvann og tyrkisk te på flaske i hver vår hånd satte vi oss på bussen klar for en tre-timers reise til Bergen. 

Da vi var fremme måtte vi finne fram kartet på mobilen og slå på en helt egen guide, typ som du har i bilder der veien du skal kjøre er en lang blå strek. Vi måtte til og med spørre om veien en gang, noe som var litt flaut med tanke på at vi begge har vært i Bergen mange ganger før, i tillegg til at Festplassen lå rett rundt hjørnet (eller vannet i dette tilfellet). Vår første destinasjon deretter var Starbucks. Håvard med sin starbucks-radar visste nøyaktig hvor det var. Vi kjøpte oss en frappe hver, og møtte etterpå Camilla, Emilie og Celina som også var i Bergen. Vi valset rett og slett bare rundt. 

Senere gikk vi rundt på festplassen og deltok i diverse konkurranser og gjorde litt av hvert. De som har vært på VG-listen vet at sponsorene setter opp boder med gratis mat (giffler denne gangen) og diverse prøvelser. Vi tok blant annet bilde i fotoboks. Så bestemte vi oss for at vi skulle stille oss i kø for å komme inn på Golden Circle. Så rundt klokka tre, altså tre timer før konserten startet stilte vi oss i kø. I køen fikk vi oss venner, frampå som vi er. Fire jenter på 15, 14, 13 og 12 ble vi primert kjent med, pluss noen til lenger bak oss. Da gikk tiden litt fortere. Selve konserten var greit. Den siste tiden har jeg ikke hørt så mye på listepop, så jeg kunne ganske få av sangene. Høydepunktet var Anders Nilsen med Salsa Tequila. Når konserten var slutt hadde jeg så sykt vondt i bena etter å ha stått omtrent hele dagen siden bussturen. Å ta på seg converse var visst ikke noe sjakktrekk. Jeg, Håvard og Camilla gikk på burger king og satte oss. Vi "måtte" kjøpe oss pomfrittes for å kunne sitte der. På bussen hjem ble vi godt kjent med tre jenter på samme alder som oss, noe som gjorde at tiden gikk, og plutselig var vi hjemme.
Håvard, hvorfor snakker du når jeg tar bilde av Frappene våre???


// noisy on purpose -->
qgqo9iDSyjqg8THMDS4s

qjRHW7DS4Xqhd8aVDSy4Q. Var/Skal du på VG-lista i år?

30 CELSIUS

For tiden er det nydelig vær i forsåvidt hele landet, så hvis du har bestilt sydenferie denne uken vil jeg tørre å påstå at du har bommet - det er like varmt her, og du slipper å fly i fire timer mer eller mindre. Vi har flyttet inn på lannet for sommeren, men for øyeblikket sitter jeg hjemme av grunner jeg kan love deg at du er lite interessert i. (Men hvis du absolutt skal vite det har familien hatt besøk. What did I tell you?) Heldig som jeg var tok også Andrea turen hjem, kun for en dag. Så vi rullet opp på TiTo og kjøpte oss en is, og hver vår Nerds. Hvis jeg skal rangere Nerds vil jeg gi den en 6-er. God smak , Ser kult ut på bilder , Genial pakning (med tanke på todeling og åpning. Se HER så sjønner du). Etter en halvtimes tid med koseprat rullet vi hjemover igjen.Q. Har du smakt Nerds?

St. Hans

Har alle hatt en fin St. Hans aften eller? Grillet masse? Bra. 

Tradisjoner er fine saker, og jeg, Håvard og Emma innførte nettopp en ny; St. Hans feiring på fotballbanen sammen med hans praktfulle nabolag og vår suverene engangsgrill. I fjor var første gangen vi gjorde dette, og i år gjentok vi akkurat det samme, bare at det denne gangen var mere gjennomført og gjennomtenkt - synes ihvertfall jeg. Vi hadde med oss tepper, music angel og ikke minst mat. Og såpebobler, som gjorde at det kom småunger rundt oss med en gang vi dro dem fram - akkurat som fluer rundt mat. Ihvertfall så fikk vi faktisk grillet i år, i motsetning til i fjor da vi måtte ty til å tenne på diverse ting som servietter og lignende i et mislykket forsøk på å holde gang på grillen. I år var vi trente. Vi grillet marshmallows, pinnebrød med sjokolade (ingen god ide), mais og pølser. Lillesøsteren til Håvard var også med.Q. Hvordan har du feiret St. Hans aften?

CLOSE UPON SUMMER

Nå er det ikke lenge til sommerferie folkens! fire dager igjen på skolen/med filmmarathon/med turgåring og annen unyttig utfylling av 190 skoledager. I følge været er sommeren kommet for lengst. Tror aldri det har vært over tjue grader og sol så mange dager i strekk før. Tiden med sol har bydd på muligheter til å være både sosial og usosial utendørs.

En deilig båttur i solsteken med vind i ansiktet er deilig etter å ha lugget i ro på en madrass i mer enn tre timer (noe jeg egentlig ikke har tålmodighet til, men dersom det ligger en bok foran ansiktet mitt går det greit).

Ellers har man mulighet til å være med venner, spesielt når man får helt tilfeldige fridager midt i uken, som vi for eksempel fikk onsdag for to uker siden.


Åse sin sko VS Robin sin sko. Det facinerer meg at det går ann å ha så store føtter, og ikke minst - at du finner passende sko. Og ja, jeg synes det er dritløye.

Ellers har jeg hatt noen gode stunder med klassen, noe jeg mener er viktig siden vi tross alt skal splittes etter sommerferien, og noen av oss vil kanskje aldri se hverandre igjen med unntak av et tilfeldig møte på butikken (noe som ikke vil skje meg, for jeg handler jo nesten aldri).


Her er jeg i en busk og henter en ball.

Grilling er et ord som hører sommeren til, og når man tar grilling og multipliserer det med godt selskap blir summen en ganske koslig kveld på terassen.

Q. Hva har du brukt sommerdagene til?

ESPIRASJON

FOLKENS! JEG HAR NOE Å BLOGGE OM!

Selv om det har skjedd litt av hvert av sosiale sammenkomster i det siste, har jeg verken hatt skikkelig tid eller gaddet å sette meg ned å redigere bilder. Men i dag når jeg og Håvard tok brettene våre under bena og rullet av gårde på eventyr kom inspirasjonen tilbake. Eller skal jeg si espirasjon? Huehue. Vi dro nemlig til Espira barnehage, som hadde både blå, gule, ja til og med røde vegger. Det var etter at jeg hadde gjort mitt innkjøp på Clas Olson selvfølgelig: såpebobler - noe jeg mener er undervurdert. Man blir aldri for gammel, og man husker ikke hvor gøy det var før man har dratt det fram igjen. 


Cramologoen jeg elsker høyt, og som jeg synes andre bedrifter bør ta for inspirasjon. Jeg hadde likt flere sånne stolpe-skilt.


Vi dro først innom McDonalds og kjøpte oss en frappe hver.


Creds til Håvard forresten, for å ha tatt noen av bildene ovenfor.

Q. Hva synes du om dagens blinkskudd?

SUMMERTEASER

Været i helga kan oppsummeres i tre ord: nydelig, sommerslig, varmt, og solbrentsfarlig hvis vi skal være på den nyskapende siden. Her er en oppsummering av dagene som var:

Fredag: Camilla kom til meg med sin kjære røde plastikkbit laget av morro, hvis jeg skal bedømme. Jeg snakker da som du sikker ikke kunne gjette om cruisebrett. Jeg tok min blå variant av Camilla sin kjære plastikkbit av morro, og så la vi ut på tur med destinasjon byen, Markedet, rettere sagt. Vi vandret litt rundt, møtte kjente, og shoppet klær. Camilla kjøpte seg blant annet en nydelig regnbueparaplyhatt, som jeg virkelig misunner, men som de kun hadde en igjen av i butikken. Etter en ganske kul dag dro vi hjem til meg, der vi egentlig ikke gjorde en drit, som man sier på godt norsk. 

Lørdag: Jeg våknet opp i tolv tiden vil jeg tippe, gikk opp på kjøkkenet og spiste frokost med min serdeles hyggelige familie, og fant ut at pappa skulle ta seg en tur på lannet siden været var på nivå med sommerdagene som vi forhåpentligvis har i vente. Jeg ble uten tvil med, for ingenting fristet mere enn en dag i solen på lannet der det er lunt, fredlig og varmt. Bademulighetene er der også, selv om det ikke ble noe innføring av badesesongen akkurat den dagen.


Dette var de eneste bildene som ble tatt under mitt opphold på lannet. På bildet til (... høyre, venste, hva er hva?) venstre ser du et førsøk på å være sexy. Men bare for å opplyse er isbiter en av yndlingstingene mine her i verden rett etter vann og iste. Vann ser du forøvrig på bildet til det som må være motsatt av venstre, nemlig høyre. Hvis du klarer å gjette hva/hvordan bildet er tatt, så er det tatt gjennom en kopp av isbiter og vann, plasert oppå en ganske spennende bok av Kepler. 

Lørdag kveld: Jeg hadde planer om å dra til Emilie. Med forventninger om å se film i en mørk, men koslig kjeller tok jeg ikke med meg kameraet. Da jeg kom inn døra og runnet hjørnet til stua, hører jeg "GRATULERER MED DAGEN!!!", og ja, jeg følte meg utrolig nok ganske overrasket. Jeg hadde stilt meg selv spørsmålet om noe sånt ville skje for bare noen uker tilbake, men da jeg kom inn i den stua, hadde de tankene forlatt hjernen min for lengst, jeg hadde dermed ikke hatt noen mistanke i det hele tatt. Bare for å opplyse, så hadde jeg ikke bursdag på dagen, men på mandagen, da vi kom til å sitte grodd i skolebøkene våres alle sammen i anledning prøvemuntlig eksamen, ville det blitt vanskelig å få til. Creds til Emilie og Camilla som klarte å planlegge et suprizeparty for meg uten å bli gjennomskuet. Vi spiste gryterett, is og hadde det ganske koselig. Camilla og Emilie hadde fått med seg Håvard, Robin og Henrik i  tillegg. Ikke verst, det må jeg si. En veldig vellykket og minnesverdig kveld. Desverre ble den bare dokumentert via et ganske episk snapchat bilde. Da guttene hadde gått, ryddet vi. Det kjekkeste med å rydde var å få lov til å sprekke ballonger. Da huset så nogenlunde greit ut, gikk vi til Camilla og overnattet der.

Søndag: Vi ble hentet av pappa hos Camilla. Vi dro såvidt hjemmom hos meg fordi jeg måtte få med meg en bikini. Ellers ville det blitt vanskelig å sole seg på den riktige måten. På lannet var det som forventet varmt. Vi varmet opp (bokstavelig talt) med å ligge å daffe på brygga oppå håndkler iført hver vår bikini. Etter en stund var det bare å hoppe ut i den 13graders varme /kalde sjøen. Emilie var først ut i, deretter meg, og til sist pysen som jeg og Emilie liker å mobbe henne, Camilla.

Deilige rundstykker med egg ble servert av mesterkokken når det kommer til frokost, nemlig pappa. Appelsinjuice også - ganske fancy og ikke minst velsmakende lunsj, det må jeg si.Etterpå gikk vi ned til sjøen igjen. Vi tok kaiakken og det gamle surfebrettet ut på sjøen, og styrte på. Vi bandt brettet til kaiakken, og lagde et tog, med framkomstmiddelet årer. Vi (eller jeg, som da satt i kaiakken) padlet av gårde med to passasjerer på brettet, som hele tiden ble halvveis oversvømt av kaldt sjøvann. Jeg syntes synd på dem, siden jeg satt nokså tørr i kajakken (med unntak av dråpene som dryppet ned fra årene). Vi gikk i land på en søt liten holme. Der ble det soling. Alt var perfekt, hadde det ikke vært for de små plagsomme skapningene kalt tissemaur som yppet seg ved å kravle over beina våres nå og da. Vi badet igjen, denne gangen toppløse, av to grunner: kjappere kroppstørketid og det overbrukte ordtaket YOLO.


Camilla badet ikke, men det var greit. Hvem skulle ellers tatt bilde av oss? (BTW, SE VI FIKK SKILLE!!!)

Etter en stund padlet vi tilbake, og da var det min tur til å oppleve kulden ved å ligge på det kalde brettet, halvveis uti vannet. Da vi følte vi hadde fått nok ut av dagen, og solen var kommet over den varmeste tiden av døgnet, dro vi hjem. Alle burde ha en helg som denne. Det var litt kjekkere enn å sitte inne forran en skjerm å føle seg usosial, slik som jeg gjør i dette øyeblikk.

Q. Hva brukte du "syden-dager-i-norge"-dagene til?

EIN FESTLEG SAMAKOMST

I går var nok en solskinnsfylt dag, og etter å ha løpt rundt Djupadalen i gymmen med en puls på sikkert over 500, syklet jeg hjem og dysjet. Så ringte Emilie, og ca 1 og en halv time senere (tok meg god tid da vettdu) var jeg hos Emilie. Vi ble en hel gjeng som dro til Kvalsvik med grill, tepper og det hele, og vi hadde det rett og slett ganske koselig. 


Kjerlighet er i lufta, det er sikkert.


Par nummer 1 (Seee så søte de eeeer!)


Og "par" nummer 2.Q. Hva gikk din fredag til?

GLOBE-TASTISK DAG

Været er sykt bra for tiden, desverre har jeg ikke fått nytet det skikkelig før i dag på grunn av skolearbeid.

Andrea hadde endelig, etter mas fra meg i snart et år, bestilt seg det cruisebrett i merket globe. Der kommer ordspillet i overskriften inn i bildet/blogginnlegget. I dag fikk hun melding om å hente det på postkontoret i dag, og siden det kriblet i beina etter å rulle igjen, dro vi for å hente det. 


Håper dere liker mobilbilder da. Følg meg gjerne på instagram HER.

Q. Hva har du brukt denne dagen til?

SKOLE, SKOLE, ISTE, SKOLE

I dag kom jeg hjem. Jeg var sykt glad. Jeg hadde endelig hatt den samfunnsfagsprøven på fire kapitler som jeg hadde gruet meg til en hel uke. Sola skinte, og OMG JESUS det var en nydelig dag. I hodet mitt begynte jeg å legge planer om å dra til byen å chille i solen ute en plass, på kaien eller noe. Måtte bare få unnagjort lekser først. Så jeg begynte. Og fortsatte, og fortsatte i noen helt forferdelige timer. Helt til klokken var halv fem, da syntes jeg så synd på meg selv at jeg rett og slett var dritsur. Leksene og skolearbeidet satte nok en gang preg over dagen som skulle bli fin. Det jeg hadde tenkt å gjøre ble kansellert, og igjen satt en dritsur Åse Vannflaske med lekser og et håpløst sinnahode. Etter å ha fått ut sinnet og tristheten i meg ved å drikke iste (ja det hjelper, utrolig nok) tenkte jeg at jeg liksågodt kunne øve litt til naturfagsprøve på torsdag. Siden jeg allerede hadde sittet så lenge uansett.

Ikke vet jeg om det var livsgledenerven som kobla helt ut eller om jeg rett og slett bare var lei, som gjorde at jeg faktisk klarte å fortsette skolearbeidet med et passe blidt nok humør. Nå har jeg egentlig gjort sykt mye idag når det kommer til skolearbeid, og kan legge meg med god samvittighet senere i kveld. Men en ting er sikkert, skolearbeid er jeg fullstendig lei av. Og vi får så alt for mye. Gleder meg så utrolig mye til jeg kommer på vidergående til neste år, når jeg kan bruke litt mere tid på å ha det gøy i skolehverdagen på dramalinja.

Tommel opp for... 
- sammfunnsfagsprøven som gikk mye bedre enn forventet
- iste og iskaffe
- musikk som gjør deg gladere uten at du legger merke til det selv
- Thea the great på topplisten av snapchat som får meg til å le høyt, selv når jeg er dritsur og lei 

Q. Hva har din dag gått til?

CHILL MED DÅRLIG SAMVITTIGHET

Idag kom jeg hjem fra skolen, og var egentlig ganske flink til å sette meg ned med leksene med en gang. Flinkere enn jeg har vært på evigheter. Har skapt meg en uvane med å vente med lekser til fire-fem tiden når det bare blir et enda større ork. Etter å ha følt meg flink ved å gjøre alt, gjorde jeg det jeg vanlig gjør først - ingenting, også kjent som chilling. Egentlig burde jeg øvd til samfunnsfagsprøve på fire kapitler. Men jeg gidder rett og slett ikke, så ender opp med å sitte her med dårlig samvittighet som kommer under følelsen av å ikke ha lyst. Tror snart jeg skal begynne.


Har forresten funnet opp en ny sveis tror jeg. Verdens deiligeste vrak å gå med på hodet. Flette som er inspirert av de vi har på trening, som flettes ut fra hestehalene, som jeg vanligvis fletter opp ned, noe jeg gjorde her og, bare uten hestehale først. Det ser like dumt ut når du fletter som selve resultatet gjør. Aah, ny yndlingssveis ass.

Q. Hva har du gjort idag?

ET RESULTAT AV KJEDSOMHET

Jeg kjedet meg i spansktimen, og dette ble resultatet. Ganske kult egentlig. Hastag #kreft, som jeg kommer til å få hvis jeg fortsetter å kjede meg i timene.

Q. Hva var det siste du tegnet/skrev på hånden din?

MANDAG...

Så var det mandag. I føler jeg at jeg har gjort mye, selv om jeg egentlig ikke har gjort noen ting. Kom hjem, gjorde lekser, og ellers har jeg bare vært på PC-en. Har jobbet med forsiden til årboken på skolen, ellers bare chilla. Jeg burde egentlig øve til spansk, men det er i mot min utsett-alt-til-siste-liten livsstil. Dette har vært en ganske greit dag, litt fin. Kanskje fordi sola har skinnet?

Forresten så har jeg bestilt noe jeg gleder meg til å vise dere. Vil ikke si hva det er, men det kommer i posten om to uker ca. Før den tid er det vinterferie og jeg skal til London. Gleder meg masse! Skal ta mangen fine bilder, og blogge som bare det når jeg kommer hjem.

Q. Hva har du gjort idag?

DAGENS GODE NYHETER

Nå kom mamma nettopp hjem fra jobb, og hun hadde to gode nyheter som fikk opp humøret mitt etter en ganske gjennomsnitlig OK dag. 

1. Fjellturen med klassen neste helg er ferdig planlagt, og jeg gleder meg masse!
2. Jeg og familien min skal dra til London i vinterferien! 

Gleder meg kjempemasse, til begge deler!


Mens vi er inne på reise, slenger vi inn et arkivbilde fra New York. WEHO

Q. Hvilken storby var den siste du besøkte?

SÅNN GÅR NÅ DAGENE

For øyeblikket sitter jeg og gjør mattelekser. Har jobbet med engelsk bokanmeldelse i hele dag. Skal ha framføring om boka The Wave imorgen. Noen andre som har lest den? Hvis ikke, vil jeg andbefale deg å lese boken, eller se filmen på youtube (den varer bare i 45 min ellernoe).
Jeg har lagt min elsk på pulverposer med iste.


Ute snør det faktisk!


Vet ikke om jeg skal være glad eller trist. Elsker snø, men den kunne godt kommet før jul. Jaja, gøy for det :)


Leste faktisk over 50 sider av denne igår. Hadde omtrent ikke noe valg da, siden vi skal fremføre imorgen. 

Q. Har du lest eller sett The Wave?
Q. Hva har du gjort idag? 

GODT NYTTÅR!

Godt nyttår folkens! Jeg merker at jeg virkelig har store forhåpninger for 2014. Jeg er sikker på at dette blir et bra år! Jeg gleder meg veldig til å begynne på vidergående og til å bli kjent med nye folk.Q. Hva gleder du deg mest til i år?

TA MEG TILBAKE TIL SVERIGE

Savner Partillecup i Sverige i sommer ass! Tror det er det beste jeg har opplevd til nå, vedsiden av Polenturen. Jeg savner...


...å ta masse bilder, med både iPhone og kamera.


...å krysse grenser i en koslig buss sammen med koslige folk.


...alle de spøe påfunnene.


...byvandring frem og tilbake.
...karuseller og berg-og-dalbaner i Liseberg.


...hotellet.


...solfylte dager med chilling.


...sommerflørtene med svenske gutter.


...da vi ventet på bussen i en evighet.
...å være på tur med verdens beste gjeng.

Q. Har du vært på cup i Sverige?

DR. MARTENS

Jeg har så sykt snille foreldre. Tusen takk for julegaven mamma og pappa.

Q. Har du Dr. Martens?

HEY, IT'S CHRISTMAS TIME!

Hvordan skal jeg begynne innlegget? Skal jeg begynne med å beklage at jeg ikke har blogget på over en måned, eller skal jeg begynne med å ønske en god jul? Vi begynner med det første.

Blogglyst: 0, Inspirasjon: 0 (kanskje 1, men ikke nok), Idèer: 0
Her er grunnen til det. Da går vi videre.

Julen er her! Det som mangler er snø, og dermed har jeg ikke julestemning, noe som er ganske trist. Jaja, jeg begynner faktisk å lure på om den kommer snikende innpå meg akkurat nå, her jeg sitter og hører på julemusikk. I dag har jeg ikke gjort annet enn å ryddet, vasket og støvsuget. Nå som det er gjort, skal jeg bare slappe av, og nyte at jeg endelig har fri etter et slitsomt halvår i 10. klasse. Her kommer ihvertfall en liten oppdatering. 


Været har omtrent bare vært dårlig. Vi har kun hatt snø èn dag her i Haugesund denne vinteren. I tillegg har det blåst som aldri før. 


Jeg har vært på julemarked og i byen med venner. Ofte. Det har vært koslig.


Jeg har sett Cola-Lastebilen! Fikk til og med gratis brus.


Stått på ski, noe som har vært veldig gøy. (Gammelt bilde)


Jeg er endelig ganske så fornøyd med rommet mitt. Lys, bilder og annet har satt prikken over i-en.


Juletreet er satt opp, og jeg skal ikke lyge, men jeg gleder meg som en unge til å åpne julegaver imorgen.


Det har blitt en del bakst i huset. Søsteren min og pappa har laget huset våres i pepperkakeform.


Blåfargen har ennå ikke gått ut av håret, så nå er håret mitt spygrønt, og jeg er dritlei. Har gjort evig mange desperate forsøk på å få det bort. Jeg har hatt i bakepulver, ketchup, matolje og vitamin C-tabletter, uten at det har gjort så veldig mye effekt. Andre forslag fra dere? Håper bare så inderlig det går ut til ballet...

Q. Sååå... Hva har skjedd hos deg den siste tiden?
Q. Har du julestemning? 

LIGHTS

Forrige fredag var mamma på IKEA, så da fikk jeg og resten av familien skrive ønskelister. Mamma kom hjem med disse lysene. Det var litt av en knute på de da de lå i esken, men etter å ha løst den opp og fått dette hengt opp etter kamerastativ og gardinstenger, synes jeg rommet mitt ble ti ganger finere. Og ikke minst rett og slett dritkoslig! Det kommer sikkert bilde av hele lenken snart, men da jeg tok disse bildene var ikke rommet mitt på sitt ryddigste.Forresten, si hei til mitt blå hår. Nope, tuller ikke. Jeg og Camilla hadde snakket litt om å farge hele håret i en eller annen sprø farge. På fredag bestemte vi oss for å gjøre det, selv om Camilla først ville farge bare tuppene for å forsikre seg om at det gikk ut. Forrigang jeg farget håret var med lilla dipdye. Den gikk ut etter 2-3 uker bare, så vi får håpe dette går ut også. Er ikke helt sikker selv hva jeg synes. Er glad jeg gjorde det da, synes egentlig det ble litt kult. Har hørt veldig mange delte meninger om håret mitt. Alt fra "æææ, det var dritkult!" til "hvorfor faen gjorde du det?". Jeg angrer ihvertfall ikke, synes derimot det er gøy å gjøre ting som ikke alle synes er like kult, og som gjør at jeg skiller meg ut fra mengden. Hahah, jolo sier jeg bare xDDDDDD Q. Har du en lyslenke på rommet?
Q. har du noengang farget håret i en eller annen sprø farge? 

THE GREAT WALL OF STICKERS

Hei! Lite blogging, jeg vet, men har ikke mye inspirasjon for tiden når det kommer til foto. 

Her om kvelden kjedet jeg meg så sykt, men samtidig var det ganske koselig å bla litt rundt på tumblr og bli inspirert. Da kom jeg på at jeg kunne lage noe å ha på veggen, for mange av veggene mine er ganske tomme fortsatt etter at vi flyttet inn. Så jeg lagde det her:

Dagen etter lagde jeg disse to, og hang dem opp rundt, som du ser på bildet over.


Nok en tom vegg jeg snart må fylle med ett eller annet.Q. Har du laget noe til veggen din?

SUPRISEPARTY FOR CZ

Mens jeg var i Polen, og Camilla selv var på klassetur, hadde Camilla brusdag. Jeg og Emilie syntes nesten vi måtte finne på noe, så vi ordna et aldri så lite supriseparty for henne på tirsdagen. Jeg stakk til henne etter skolen, og så dro vi på rimi og kjøpte litt av hvert.


Mannen i kassen på Rimi: Hvem er det som fyller år idag da?
Jeg og Emilie: Venninen våres.
Mannen: Hvor gammel blir hun da?
Jeg og Emilie: 15...
Jeg og Emilie og mannen: *ler*

Vi bakte kake, og stekte pølser. Etterhvert kom Emma, Håvard og Kamilla. Da alt var klart skulle vi ringe til Camilla for å få henne til å komme. Gjett hvem som ikke svarte? Haha, så sykt typisk. Siden Camilla bor veldig nerme Emilie, bestemte vi oss for å ta med hele suprisepartyet til henne.Men så møtte vi plutselig på de... Camilla var nemlig ute å øvelseskjørte moped med faren sin. Haha, men hun ble jo ganske overrasket likevel kan man godt si.Så gikk vi hjem til henne.
Og når vi kom hadde hun lovet å leke overrasket. Ja, så overrasket at bildet mitt ble utydelig.


Vi kjøpte neon-ballonger, men Emilie bare tråkket på dem :(((
Vi kjøpte til og med sånn fancy stjerneras.
Brus-brus måtte vi ha!Q. Har du noengang hatt supriseparty for noen?

OM KUN NOEN TIMER...

SITTER JEG PÅ BUSSEN TIL POLEEEN! Eneste som gjenstår er siste innspurt av pakkingen, og pakking er noe jeg hater, men jeg har kommet meg over den tøffeste delen.

Fysøren som jeg gleder meg!

Dette er meg på utsiden:

Dette er meg på innsiden:

Q. Skal du eller har du vært i Polen på klassetur?

HJEMMELAGDE IPHONEDEKSLER

Noe av det første du bør kjøpe deg når det kommer til deksler er faktisk et helt blankt ett. I går satt jeg på rommet, var på tumblr og gjorde litt klart. For om cirka 10 timer sitter jeg på bussen avgårde til Polen sammen med verdens beste klasse! Herregud som jeg gleder meg! Men jeg har ikke pakket enda. Kanskje det er en ide å begynne der. 

Men ihvertfall, i går lagde jeg tre nye deksler som jeg bare kan legge under det blanke:


Don't kermit suicide (som blir don't commit suicide), OF som står for Odd Future (det er bare til å google), og HUF. Vet at HUF er et sånt narko-merke. Men likevel, logoen er kul, og de selger råkule sokker, haha!

Q. Har du noengang gjort sånn som meg, og laget egne deksler av noe slag?

PÅ BUSSEN

Heisann! Atm sitter jeg på bussen til Amanda storsenter. Jeg skal nemlig på sunsation å kjøpe meg hårfarge til dip dye. Håvard skal bli med meg ned å kjøpe. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir!

Q. Hva gjør du atm?

GOD NATT FOLKS

Kampen idag, den vet jeg ikke helt med meg selv hvordan gikk. Det gikk både dårlig og bra. Nei, jeg klarer ikke bestemme meg. Men laget, herrgud som vi kjempa den siste tiden! På det meste lå vi under med 7 mål, men så klarte vi å ende kampen uavgjort 20-20. Jeg har hatt en sykt koselig håndballhelg. Igår dro vi helt til Egersund, som var en fire timers reise hver vei, og idag dro vi til Åkra. Elsker samholdet på laget.Q. Hva har du gjort idag?
Q. Hvem er den beste gjengen du kjenner? 

GOD MORGEN!

Eller burde jeg si god dag? For meg har ikke dagen startet enda. Jeg våknet klokkå tolv og siden har jeg bare sittet og forran pc-skjermen og endret litt på bloggdesignet. Klokka fem skal vi spille enda en kamp, mot Åkra. Kampen i Egersund igår gikk forsåvidt kjempebra, selv om vi tapte med 1 mål og mange av de voksne og oss spillere var enige i at dømmingen var veldig partisk og urettferdig mot oss. Men kampen var ellers egentlig ganske jevn da, så idag er vi klare for å knuse Åkra!

SQ. Hva skal du idag?

ON OUR WAY TO EGERSUND

Hælla! Akkurat nå sitter jeg sammen med håndballaget på fergen til Stavanger. (Nå er vi avgårde i bilen igjen da). Men vi skal lengre enn til Stavanger. Vi skal til Egersund for å spille kamp. Håper vi vinner, vi har ikke spilt seriekamp siden ifjor vinter ellernoe.

Ønsk oss lykke til!

Meg og min frokost.

HÆLLJ

Nå er det endelig helg etter en lang uke, som har gått fort når du ser tilbake. Dette feires selvfølgelig med colaslush oppi min Chill Factory Slushy Maker. Som om jeg ikke har reklamert for den nok før, så andbefales en sånn kopp! Den er jo genial. Du legger den i fryseren over natten, også er det bare å helle noe drikke oppi når du vil ha, klemme på koppen, også har du slush iløpet av to minutt. Søk på youtube ellernoe hvis du vil se nermere hvordan der fungerer. Haha, Håvard hadde sett denne på en blogg, og vi ble enige om å kjøpe oss en, og nå vil så og si alle vennene våres kjøpe seg, og noen av dem har det allerede. Vi burde faktisk blitt sponsa, haha!
Q. Hva skal du denne fredagen?

INNKJØP

Igår var jeg i byen med Håvard. Vi bretta, siden begge har likt cruisebrett. Det var gøy. Når vi hadde kjøpt oss shaveis og satt og spiste, kom det noen damer bort og spurte om de kunne ta bilde av oss mens vi holdt den ene armen opp, haha. Utdrikkingslag, ts. Så kom Camilla og. Men ihvertfall, tenkte jeg skulle vise dere innkjøpene. Og folkens; IMORGEN DRAR VI (som vil si håndballaget) TIL SVEIRGE PÅ CUP! Som jeg gleder meg!


Bikbok / 99,-


H&M, herreavdeling / 199,-


Fakeplanter fra nille / 34,90 pr. stk.


Sko på tilbud på beatboard / 100,- / Haha, ser dere at den ene har falma?


Enkelt mobildeksel fra Søstrene Grene / 8,-


Kofferten er ferdig pakket til imorgen, ihvertfall nesten. La imorgen komme 

Q. Hva synes du om innkjøpene?

HOS EMILIE

Heisann! Idag etter trening tok jeg turen innom til Emilie for å chille. 
Vi spiste en fersken.


Emilie sitt nye pb på face :)


Så kom jeg hjem og spiste en is.

Senere på kvelden var en god del av håndballaget hos Emilie på felleskvelds. Det var kjempekoselig, innlegg kommer imorgen.

Q. Hva har du gjort idag?

ISKAFFE

Heisann! Idag sto jeg opp, og så dro jeg på trening. Når jeg kom hjem lagde jeg meg litt deilig iskaffe. Og som den bloggeren jeg er tok jeg litt bilder. Offcourse lissm 

Q. Drikker du mye iskaffe? Kjøpt eller hjemmelagd?

DAGEN + ET LITE INNKJØP

Idag våknet jeg klokka halv ni, merkelig nok. Hjernen min er jo helt på bærspor (bærtur, ja der ser du). Jeg sovna ikke før halv firetiden i natt, og likevel våkner jeg tidligere enn jeg har gjort så langt i ferien. That makes sense, ånei...

Uansett, så sto jeg opp, og så var jeg på tumblr og facebook og hele pakka. Så spiste jeg litt. Veldig interessange saker, jeg vet. Håvard hadde egentlig sakt at han skulle til byen idag, men neida. Jeg derimot måtte uansett sykle ned til byen for å hente rival-treningsjakka mi som hadde vært til trykk. Da jeg kom ned dit, viste det seg at den enda ikke var ferdig. Jaja. Jeg gikk inn på Markedet og kikka. jeg kom over denne skjortejakka på bikbok. Synes den var litt kul, så jeg prøvde den bare for å se. Visste ikke jeg kom til å like den så godt, så der svikta det i lommeboka. Men jeg angrer ikke, elsker den faktisk, tror jeg, muligens Q. Hva har du gjort idag?
Q. Hva synes du om innkjøpet mitt?

GRILLKVELD MED HÅVARD OG EMMA

Yes! Har nettopp funnet ut av et stort problem jeg hadde når jeg skulle laste opp bilder jeg har lagret fra photoshop! Er sykt glad nå liksom...!

På mandag var Håvard, Emma og jeg på grillfesten/St. Hans feiringen for Håvard og hans episke naboer. Det var veldig koselig. Vi kjøpte engangsgrill, men den brant, og så poff var all varmen vekke. Vi fiksa det da, ved å brenne serviettene vi hadde med.


Ser dere at jeg lener meg på bålet?
Leett fiksa vi litt ekstra varme.


Careblikk spør du meg.
Episk.Q. Hvordan feiret du St. Hans?

VÅKNE KLOKKA FIRE???

Jo, heisann! Jeg våknet opp og så på klokka. Den var søren meg fire! Før jeg la meg igår skrudde jeg mobilen på lydløs uten vibrering, lukket gardinene helt, og sa til mamma og pappa "Ikke vekk meg! Jeg har mye søvn å ta igjen". Likevel ble jeg sjokka. Tror det er det lengste jeg noengang har sovet. Jeg håpet jo på at det var en aprilsnarr fra resten av familien som forhåpentligvis hadde stilt klokka, noe det desverre ikke var. Har også fått vite at vi skal ha framføring i norsk på onsdag, noe jeg absolutt ikke er klar for. Alt med denne dagen er småkipt minus det at vi har fri og at Emilie kommer til meg etterpå.

Vel, nå er det nok snart middag...


Slenger ut et bilde av en kjeks, fordi denne dagen ironisk nok IKKE fortjener en.

Q. Hva er det lengste du har sovet en morgen? Hvis det ikke var en litt for rar setning for deg...

STIKKER PÅ FJELLET

Hei! Nå er det rett før jeg drar på fjellet for å få litt påske. Gleder meg til å stå på slalom, og bare nyte påsken. Får se om jeg får blogget noe særlig, skal ihvertfall prøve å få lagt ut dagens bilde, men lover ingenting. Vet ikke hvordan nettet der oppe kommer til å funke. Men vi snakkes mest sannsynlig.

Q. Er eller skal du på fjellet?

PÅSKEDAG 1

I dag våknet jeg klokka ti, ikke vet jeg hvorfor. Men jeg klarte desverre ikke sove lenger, så jeg sto opp. Siden da har jeg ikke gjort noe annet enn å ikke gjort en drit, og vært med mamma på butikken for å handle lørdagsgodt. Jeg har sett såpeseriemarathoner, spilt Hill Climb og Sims2. Den kjedligste, men samtidig beste og mest avslappende dagen jeg har hatt på årevis. Digg!


En liten sneakpeak av huset mitt på Sims :)

Q. Hva har du gjort i dag?

NOK EN FIN HELG I SAUDA

God påske allesammen! Da er tiden endelig inne for å virkelig slappe litt av uten å tenke på en prøvde du burde øvd til. Forrige helg var jeg og Emilie enda en gang med Camilla til Sauda. Det var som alltid kjempekoselig og kjermpegøy!


Emilie er alltid like positiv. Uansett.

Q. Hva synes du?

PIPIP

Uegh! HATER blogg.no appen når det kommet til å skrive et innlegg. I det ene øyeblikket skriver du masse, og i det neste er alt på magisk vis helt borte.


Men uansett så ville jeg bare la dere alle vite at jeg lever, og at bloggen min også lever, bare ikke for øyeblikket. Jeg er så sykt travel for tiden med både skole, håndball og venner. Jeg får aldri tid til å sette meg skikkelig ned med PCen og faktisk redigere et fint bilde og legge det ut. Bloggingen får for det meste stå litt stille frem til neste uke når det endelig er påskeferie. Det har nemlig skjedd noe veldig rart med meg - jeg har blitt bedre til å prioritere... Vet ikke hva som skjer.

Jeg synes det er litt synd hvis 365 dagers prosjektet mitt plutselig skal stoppe opp, jeg må nesten prøve å holde det gående litt til. Men ut denne uka har jeg nesten ikke tid til bloggen, så jeg får ta det igjen i påsken.

Ut denne uka får jeg gjøre med ferdig med å pugge begreper i RLE, normonsystemer og nervesystemer i naturfag og mediebruk i norsk. Woho...

HJEMMEDAG

Forrige uke hadde halve klassen hjemmedag, mens jeg og andre halvparten hadde praktisk prøve i mat&helse. Vel, nå var det min tur til å ha hjemmedag, så jeg dro hjem klokken 11, sykt chill med tanke på at jeg er trøtt og sliten etter å ha øvd på musikkprøve i går. Den gikk forresten greit, til tross for at jeg ikke holder ut å øve til prøver lenger. Når jeg kom hjem lagde jeg med goood mat. Brun saus med pasta og rundstykker. Nå er jeg stappmett, haha. 

Klokka to kommer Camilla til meg, og så går vi ned til byen for å kjøpe oss nye jakker, pluss at det muligens blir litt shopping. Vel - ikke må meg, for jeg har brukt omtrent hele månedslønna i tillegg til det jeg har spart fra før på.... iPaaaad! Elsker den!Q. Hva skal du i dag?

HVA VIL DU SE AV VIDEOBLOGGING?

Heisann! Det blir nok ikke noe 365-dagers bilde i dag, har så lite inspirasjon. Få heller poste 2 imorgen. Men imorgen er det jo torsdag, og da har ikke jeg så mye jeg skulle ha gjort. Så jeg tenkte kanskje jeg kunne lage en videoblogg, siden det er så lenge siden. Men jeg er dårlig med å komme opp med ideer til sånt. Så... Hva vil du se videoblogg av?Q. Hva vil du se videoblogg av?

BILDER FRA SAUDA

Var som sagt med Camilla på fjellet forrige helg, som en avslutning av vinterferien. Og det var kjempekoselig! Tenkte jeg skulle poste bildene, så får dere se.


Omg, så kule


SuuurQ. Hva synes du?

PAKKE I POSTEN - DANBO

Endelig kom den! Jeg har ventet så sykt lenge på den nå, nesten en hel månede. I dag kom endelig danboen jeg bestilte på Ebay fra Hong Kong. Ble ganske glad, og gleder meg kjempemasse til å ta masse fine bilder av den. Men jeg trenger et navn til den.

Til dere som ikke vet hva en danbo er; Det er bare en liten figur man kan ta peene bilder av. Bare søk etter DANBO på weheartit eller google. Også er den jo kjempesøt!Q. Hva synes du?
Q. Forslag til hva den kan hete? 

VI SKAL FLYTTE!

I går da jeg kom hjem fra nattcup i 23-tiden, så pappa på meg med et lite smil, og så sa han "Ida vil si deg noe" (Ida er søsteren min). Nå har hun vel tenkt å klage igjen, tenkte jeg. Men så satt jeg meg ned i sofaen ved siden av henne, og så sa hun på tull "Du har blitt sparka ut av badet". Jeg skjønte det var tull, for jeg er aldri på badet om morgenen... Ida gjorde et nytt forsøk og sa "Neida, du skal få eget bad". Det trodde jeg også var tull, for det var lite sannsynlig. Isåfall måtte vi ha bygget ut andreetasjen. Men sååå sa hun "Vi skal flytte". Jeg trodde selvfølglig også at de var tull, og sa "Ja....", men når jeg snudde meg og så at mamma og pappa så smilende på meg, skjønte jeg kjapt at et ikke var tull.

Huset ligger altså bare ca. 75 meter fra der vi bor nå, og det er akkurar det samme nabolaget. Jeg ser litt av huset fra vinduet liksom. Jeg ble egentlig ganske glad, og jeg gleder meg faktisk sykt mye til å flytte inn. Huset er jo bare helt nydelig både inne og ute! Jeg og Ida får hvert vårt bad og felleswalk in closet. Æææ!!! Vi overtar huset allerede i dag klokken fire, så da skal vi bort og se og planlegge litt. Jeg har kun sett bilder av det til nå. Gleder meg sykt til å flytte inn i et nytt hus! Det var ingenting galt med her vi bor nå, men noe nytt er alltid spennende.


Kommer sikkert til å savne rommet mitt da. Haha, jeg må ta ned hele bildeveggen, og så henge den opp igjen.......

Q. Har du flyttet før?

SNART KAMP

Heisann! Jeg sitter her i sofaen, og må snart gjøre meg klar til å dra avgårde til Tysværtunet for å spille sesongens siste håndballkamp. Trist, men samtidig greit å bli ferdig med alle kampene så tidlig at vi får gjort andre ting i helgene, som for eksempel å nyte skisesongen i trekket. Jeg har vært med Emilie i hele dag, vi har vært hjemme og sløva (har hatt fri fra skolen). Men jeg har et viktig spørsmål:

På den ene veggen på rommet mitt skal jeg kjøpe leirebokstaver fra kremmerhuset, og henge de opp på veggen sammen med noen minnebilder. Men hvilket ord skal jeg kjøpe av bokstavene? Hvis dere skjønte det... Helst et engelsk ord.


Q. Hvilket ord skal jeg kjøpe i leirebokstaver?

HOW TO STUDY???

Heisann! Hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag, for jeg sitter her med en naturfagsprøve. Klokka er snart kvart på ni, og jeg kan såvidt en ting. Det endte opp med at jeg faktisk søkte på youtube etter "How to study". Ikke at det hjalp noe særlig. Jeg har som alltid vært utrolig dum som ikke har satt i gang før i uka eller på dagen, men når du har så mye å øve til, ender det selvfølgelig med at du setter deg ned, og du gjør ikke en ting. Men serriøst, jeg hater sånne kvelder som dette. Der jeg bare ikke klarer å øve i det hele tatt, jeg går på bloggen for å sjekke kommentarer, artige for å sjekke nye bilder og alt det der. Har også nå bestemt meg for å ta en uke facebookfri bare for å vende meg av det. 


Dette var tider... I helga, når vi ikke var på skolen, og ikke hadde lekser. Skulle ønske det var helg nå, haha...

Q. Har du en prøve du burde øvd på atm?

LEEEKSEEER

... og prøøøøveeer. IT'S DRIVIN' ME CRAZEEEYYY! Fatter ingenting.

Tenkte bare jeg skulle gi lyd fra meg i dag og siden jeg har fått så sykt mange kommentarer på mitt forrige innlegg. Tusen takk folkens! Digger dere!


Bitch, I'm fabulous! Dette ble et ganske useriøst innlegg...

Q. Hva skjeeer'a?

OH MONDAY

Denne dagen startet ganske så merkelig. Tro det eller ei, men jeg gikk faktisk rett i kjøleskapet og fikk en kraftig hjernerystelse. Tulla, men kjøleskapsdelen er sann. Det var i tillegg så vidt jeg kom meg ut døren før skolen faktisk startet. Tror det var omtrent to min. til skolen begynte da jeg gikk ut døra. Vanligvis bruker jeg ca. fire minutt på å sykle. Men jeg rakk det greit da, lærerne er aldri på plass akkurat når det ringer heller. 

Så var det 5. time, og vi skulle ha gym. Vi skulle stupe kråke over en bukk. Haha, tror ikke jeg tør å fortelle om den delen en gang, du får gå å lure.

Så skulle jeg endelig sykle hjem, og når jeg var på parkeringsplassen til den nye stadion, skulle jeg ta på meg vottene. Uten å tenke over det, svingte jeg litt på rattet, og sykkelen datt rolig i bakken. Jeg syklet heldigvis ganske seint akkurat da. Ble et bittelite skrubbsår på det ene kneet, i tillegg til en liiten skramme på høyre pekefinger. Flaueste var når de som sto ved busstoppet kanskje 10-20 meter unna meg sa til hverandre "Hu tryna!", haha! Jeg sykla bort til dem og sa "Ja! Eg tryna". Jeg tok det fint da, det var for det meste folk jeg kjente. 

Oh monday...


Det er vel det kiwi eller noen kaller "gladmandag"... Not.

Q. Har det skjedd noe pinlig med deg denne mandagen da?

STAVANGER

I går dro vi til esso klokken halv ni om morgenen, satte oss inn i 5 (tror jeg) forskjellige biler og dro til Stavanger for å spille to kamper. Veldig koselig. Hvis du vil vite hvordan det gikk, kan jeg si at vi vant en, og tapte en. Den kampen vi vant, spilte vi (ihvertfall jeg) ganske dårlig, og den vi tapte var vi kjempegode i (jeg var ganske fornøyd selv). Litt merkelig... Selve turen var veldig fin da, og solen skinte jo. Fin soloppgang på båten også.
Fine folk :)
JC (just chillin')Q. Hva synes du om bildene?

Haha, må bare fortelle dere en ting! Jeg og Emilie skulle spise matpakke i bilen, men jeg hadde ingenting jeg kunne smule på, så hun lånte meg lokket til matboksen sin. Da jeg var ferdig ga jeg lokket tilbake, men Emilie bare "eg vil ikke ha smulene dine!", så jeg åpna vinduet og skulle tømme lokket. Gjett hva... Det fløy selvfølgelig ut at hendene mine... Hele bilen fikk latterkrampe, og jeg skyller heretter Emilie en matboks (selv om hun sier at det går fint, og at hun ikke trenger det).

TRØTT...

TGIF! Æsj, gruer meg allerede til neste skoleuke, haha! Geez, jeg blir så trøtt på skolen at jeg blir helt svimmel. Kjede meg på et ekstremt nivå gjør jeg også. Men nå er det helg, noe som betyr at man får tatt igjen søvnen som har gått tapt. Det får ikke jeg gjort på på søndag da, menmen. I dag er det sonesamling på håndballen klokka 19-21, og imorgen skal vi stå opp klokken halv 8 for å kjøre til Stavanger å spille kamp. Så...


Folkens, det er altså øyet mitt! Kult, ekkelt eller facinerende? Klarer ikke bestemme meg...

Q. Hva skal i dag og i helga?

THOSE DAYS...

bLÆh, føler ikke jeg får til noe for tiden. Bloggen en jo fullstendig bortglemt, noe jeg er fullstendig klar over, men jeg har ikke så veldig mye bloggmotivasjon for tiden. Håndball også - en ting jeg absolutt ikke får til for tiden. Selv om jeg kanskje redder flertallet av de skuddene som kommer på mål, blir jeg så drit forbanna av de jeg slipper inn som jeg så absolutt burde tatt. Føler meg rett og slett helt talentløs. 

En annen ting er skolearbeid. Arbeidsinnsatsen føler jeg er helt borte. Jeg gidder ikke, og er sykt lei av å gjøre oppgaver på skolen, og lekser er noe jeg tar meg i nakken for å gjøre. Flott start på nytt år. Håper det går bedre etterhvert. Jeg hater perioder som dette, der jeg føler jeg ikke klarer noe.

Tok meg en varm dusj i stad. Eller - den var varm så lenge det varte. Plutselig var varmtvannet vekk, og det fosset ned kaldt vann. Likevel dusjet jeg videre. Følte jeg trengte noe til å kvikke meg opp med. Tragisk...

Q. Har du tider der du ikke får til noenting og alt er bånn?

MOVIETIME

Hei! Nå har jeg hatt en lang og kjedelig dag på skolen. Er ganske trøtt. Så nå tenkte jeg å slappe av og se en film på senga. Senere er det trening, og så familieselskap, for min kjære søster har bursdag i dag. Gla i deg Ida :)

Q. Hva skal du idag?

MINE NYTTÅRSFORSETTER 2013

- Smile mer
- Bli bedre i håndball
- Få 5-er (eller mer selvfølgelig) i avgangsfagene
- Få bedre klesstil
- Høre mye på musikk 
- Få god inspirasjon, alltid
- Synge mer, faktisk
- Stresse mindre
- Jogge iblandt
-  Ta mere bilder av fine ting
- Være positiv
- Legge meg tidligere
- Bli flinkere til å sette av penger til andre ting en shopping
- Bli flinkere til å få skolearbeid gjort med en gang

Haha, hvem er det jeg lurer? Vi vet alle at lite av dette vil skje. Men jeg kan jo prøve...

 

Godt nyttår allesammen!

Q. Hva er dine nyttårsfortsetter?

DAGENS PLANER

1. Dra en liten tur til Amanda storsenter
2. Skrive et "året som var"-innlegg 
3. Ta en PeelOff-ansiktmaske jeg fikk til jul
4. Komme opp med nyttårsfortsetter
5. Feire nyttårsaften
Og ikke minst; 6. Se "året-etter at-verden-skulle-gå-under" komme likevel, haha 

Var det siste en litt rar setning eller...?


Arkivbilde...

Q. Hva er dine planer for dagen?

PEPPERKAKEHUS

GOD JUL ALLESAMMEN!

I hele gård kveld nesten satt jeg og storesøsteren min Ida og lagde pepperkakehus. Egentlig skulle det være et hus med bro til naust med brygge. Men nausted lignet mere på et hus til slutt, så... Men det er definitivt det fineste pepperkakehuset vi noengng har hatt i hus, haha! Q. Hva syne du om pepperkakehuset våres?
Q. Har du laget pepperkakehus i år? 

SNOW HAS COME

I dag da jeg våknet, hadde det kommet omtrent et 10cm's lag med snø. Herlig! Bortsett fra at jeg måtte gå til skolen. Menmen. Siden det har det omtrent bare snødd og snødd hele dagen, til det slutten en liten stund etter at jeg kom hjem fra skolen. Synes det er så fint med snø, alt blir liksom helt annerledes.Q. Hva synes du om snø?

I DEN (U)STILLE DESEMBERNATT

Halla! Det snør uteeee!!! OMFG! Akkurat nå er jeg hos Camilla, og vi har vært her siden klokken åtte, etter at vi var i Haraldshallen og trente. Det var litt kjedelig i dag, for vi var bare tre stk. Ute er det er 2 centimeters lag med snø. Wii  Jeg var ute og luftet hunden til Camilla, Pluto. Tnååå. å har jeg skikkelig desemberfølelse! Koos. Vi har forresten snøbadet.


Damn!
Fine øyenbryn liksom...

Q. Er det snø hos deg?

STIKKER TIL SAUDA

Heisann! Nå skal jeg snart dra til Camilla. Vi skal først en tur til Haraldshallen for å ta en liten håndballtreningsøkt, og så skal vi lalle hos henne. Og imorgen drar vi til Sauda! Ikke særlig med snø der, men vi skal kose oss likevel................... DET ER HEEEELG!I dag når jeg våknet var det bitttttelitt snø på bakken, og da jeg syklet hjem fra skolen var det helt snøstorm. Juuul :)

Q. Hva skal du i helga?

DAGENS OUTFIT

Nå skal jeg fortelle dere en gangske rørende historie. 

Jeg våknet av vekkerklokken, HALV FEM, og klarte søren meg ikke å sovne igjen, så jeg stod like gjerne opp. Jeg tar på meg chilleklær, er nede på PC-en og chiller. Når jeg da skal opp igjen senere for å sminke meg og skrifte og sånn, mister jeg mobilen ut av genseren på lomma... i trappa. Jeg står der i halvmørket og venter på å høre den grusomme lyden når mobilen treffer bakken nesten en hel etasje under meg. Men nei. Mobilen stopper opp i det ene trinnet, og jeg blir så sykt glad for at det ikke gikk så galt som det kunne gått. Meeeen...

Når jeg da skal avgårde til skolen, har jeg plutselig veldig dårlig tid og skynder meg å kle på meg. Når jeg da låser døra bak meg, kjenner jeg om jeg har mobilen i jakkelomma. Men den er der ikke. Jaja, tenker jeg. Jeg fikk vel bare sykle, med tanke på at skolen startet om 2 og et halvt minutt! Når jeg da er på skolen og skal låse sykkelen, tenker jeg som vanlig "ÅÅh, vil ikke på skolen", og så går jeg inn. Men idet jeg reiser meg og er på vei, detter det noe ned på bakken bak meg. Jeg hørte hva det var. Oooh no! Så tar jeg opp mobilen min, og den er selvfølgelig knust. LOVE IT _

Bortsett fra tragedier, her er dagens outfit.


Når Gud tar mobilen min, da blir Åse suuuur!!!!

Q. Har du noengang knust iPhoneskjermen din?

JULELYS PÅ ROMMET

Åh, har virkelig julestemning nå! I går hengte jeg opp de nye lysene som jeg kjøpte på Tiger i Barcelona. Det ble kjempekoselig! Ute er alt klart for at snøen skal komme. Det er frost, sol og bitchekaldt. Snø, komkom! Gleder meg sykt til desember nå!
De er mere røde i virkeligheten... 

Men nå stikker jeg på trening, vi ses!

Q. Har du pyntet rommet ditt?

HJEMME IGJEN

Ville bare si at jeg er trygt hjemme igjen fra Bergen. Det har vært en veldig koselige helg, men det er deilig å være hjemme igjen. Disse utfordringene får jeg bare ta igjen de neste dagene på en eller annen måte. Men i dag gidder jeg ikke å blogge mere. Må snart legge meg, er trøtt. Tusen takk til alle som besøker blogger min, og dere som kommenterer! Og en ekstra takk til dere som legger igjen fine kommentarer! Jeg blir i så godt humør asså!


Bare meg og min normalhet.

Q. Hva har din helg gått til?

CHILLER I BERGEN

Heisann! Ville bare si at jeg er vel fremme i Bergen, og helgen her har startet for fullt! Jeg har ikke så mye på hjertet, meeen...

Igår hadde jeg 75 forskjellige lesere og i dag ligger jeg på 6. plass på blogglisten i Haugesund! Tusen millioner takk til alle som bidrar med lesertallet! Dere er best!

Husk å melde dere på linkerunden i innlegget under. Vi blogges!

Q. Hva gjør du i helgen?

DEKSEL I POSTEN

Heisann! Kom hjem fra skolen i stad og gikk ut for å sjekke postkassa. Der lå det en pakke, wii! Dere vet den fotokonkurransen jeg var med på? Den vant jeg, tusen millioner takk til alle dere som stemte. Og takk til dere i TWS, og til idiwa.se som da sendte dekselet. Det var kjempefint, og utrolig glatt! "Kjenna på kvaliteten" som alle skriver på facebook. Tusen takk, elsker det!
Fargen er litt mere grønnlig i virkeligheten.

Q. Hva synes du om dekslet?

PLANER FOR DAGEN

Jeg har litt av hvert å gjøre i dag, så det er flaks at jeg ikke har håndball eller teater eller noe.

- Pakke til Trollcup i helgen (GLEDER MEG!!!)
- Sove, sånn at jeg er opplagt til helgen, hahha
- Blogge på forhånd (30 days challenge 3 dager fremover)
- Gjøre lekser
- Kaaanskje lage pizza til middag
- Oppdatere musikken min litt

 
// Arkiv, åå, savner Tyrkia!

Q. Hva skal du idag?

GOODBYE OCTOBER

Da var enda en måned ferdig, og nå er det neimen ikke lenge til jul heller! Har opplevd mye denne måneden, her er en liten oppsummering:

♥ Vært med på nattcup i håndball
 Prøvd meg frem med vidvinkelobjektivet mitt
 Hatt filmkveld med Ine Elise
 Forelsket meg i Sjiraffer
 Vært på en herlig ferie i Barcelona
 Tatt bilder av fine høstfarger ute
 Bakt diverse ting
♥ Sett håndballkamper
 Vært i bursdagen til Camilla
 Årets første snø har kommet
♥ Tatt bilder i kveldsmørket
 Hatt photoshoot med Andrea og Mathilde
 Startet 30 days challenge
 Hatt koselige kveldchatter med koselige venner 

Q. Har du opplevd noe nytt denne måneden?

EN TIRSDAGSKVELD

Hallo, nå sitter jeg her foran PC-en og lurer på hva jeg skal gjøre. Vi hadde ikke noe særlig med lekser i dag - vi skulle finne fakta til en artikkel vi skriver, og lese i engelsk bok. Boka tar jeg på senga, tenker jeg. Ellers vil jeg nok en gang gratulere min kjæære venn med 14 årsdagen - GRATLA MED DAGEN ELISABETH! Veldig glad i deg 


Vi har nå alltid hatt sansen for mote vi!

Og så forresten, en ting til! I dag sto jeg og klødde meg selv på albuen, da jeg plutselig kom borti et bein eller en nerve eller noe sånt. Og det kjente jeg helt ut i fingerspissen! Dere vet sånn enkemannstøt, hvis man for eksempel dulter borti en stol med albuen, så kjennes det nesten ut som støt gjennom albuen og ned til hånda. Den nerven har jeg funnet nå, og jeg kan dermed gi meg selv enkemannstøt! Kult? Hahahha, nei,

Q. Hva gjør du i kveld?

CHILLING ON A MONDAY

Kom hjem fra skolen i dag, tok meg en dusj, og klæsja på med sjokoladeansiktsmaske  I tillegg går jeg i den digre Hard Rock t-skjorten min. Chiller max! Senere skal jeg på teater. Det er faktisk ikke så alt for lenge til, så jeg må snart se til å fjerne denne herlige driten fra ansiktet, hehhe...

Q. Hva skal du i dag?

ÅRETS FØRSTE SNØ!

Halla! I dag har det vært et helt sykt dårlig vær. Først regn, så sol, så hagl, så snø, i tillegg til at det blåser noe sykt, og det er bitchekaldt ute! Da jeg kom hjem satte jeg i gang å bake... eplekake faktisk (eller æppelkak på trøndersk), bare uten epler, hahha. Jeg er nemmelig ikke så veldig glad i stekte epler, foretrekker uten. Mens jeg holdt på, begynte det å snø noe helt sykt! Måtte ta et par bilder da, vettdu. Nå sitter jeg her og ser på den fine kaka mi, mens jeg blogger og gjøre lekser samtidig. I tillegg skal vi ha naturfagsprøve imorgen, så jeg burde gjøre alt annet enn å blogge nå...

Q. Hva gjør du i dag?
Q. Har det snødd hos deg i dag?

BARCELONA DAY 6 & 7

Heisann! Beklager at jeg ikke har blogget på et par dager. Men her kommer det siste innlegget om Barcelona, vedder på dere er drittlei uansett.

På lørdagen gikk vi egentlig bar rundt og så i masse rare butikker. - Sånne som jeg elsker! De har masse du egentlig ikke trenger, men som er ganske kult. 
Måtte le da jeg så dette.
Fikk kjøpt meg litt lørdagsgodt og, wii!

På søndagen var det siste dagen, og butikke var stengt, i hvertfall de fleste. Vi lengtet egentlig alle til å komme hjem, og ville vel ha dagen unnagjort. Men vi kunne ikke baare sitte på hotellrommet hele dagen, så vi gikk oss en liten tur i byen, og spiste lunsj på en tapas-resturant.
Ble ganske avhengig av starbucks når vi var der nede. Elsker det! Frappucino (?) med karamel Klokken halv ni ble vi hentet på hotellet, og kjørt til flyplassen. Kom hjem klokken seks mandag morgen, og da var det bare til å gjøre seg klar til skolen. Sov INGENTING på den reisen hjem, så skole paste jo fint...

Q. Hva synes du?

BARCELONA DAY 5

Heisann! I dag gikk vi oss en laaang tur i byen, med retning mot kaien og akvariumet. Akvariumet var kjempekult, og de hadde sånne "ganger" der du gikk med akvarium rund deg, kjempekult! Ellers dro vi ned til Den magiske fontenen klokka sju for å se på showet. (Fontenen startet klokken sju, spilte musikk, og lyste og greier). Rett før det begynte, kom regnet. Og det hølja ned! Vi ble alle dassvåte, og tok en taxi hjem når det var ferdig. Bortsett fra det, var det tydeligvis nasjonaldag der, for alle gikk rundt i sånne spanske flagg.

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 4

Heisann! Jeg fikk ikke tid til å blogge, så det blir to innlegg iløpet av kvelden.

I går var det litt grått vær, så vi tok bussen til kjøpesenteret go shoppa litt mere på de butikkene vi allerede hadde vært på. Men jeg fant et par ting. Flere igår enn forrige gang vi var der faktisk. Men jeg tok ikke så mye bilder i går, så da får jeg legge ut noen fra dagen der igjen.

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 3

Heisann! Har litt dårlig tid nå, rett før resten av folket her (mamma og søsteren min) slukker lyset. I dag satte vi oss på en sightseein'-bus, (sånn med to etasjer og greier) og det var sykt deilig. Først satt vi nede, for det var fullt oppe, og da holdt jeg på å besvime av varme, haha. Men så ble det ledig oppe, og det var bare sykt deilig med vind, men samtidig sol.
Forresten, tusen takk til alle som gidder å kommentere!

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 2

Heisann! Da har andre dagen i Barcelona gått. I dag har vi også shoppet. Vi tok metrobanen (undergrunnsbanen) til andre enden av byen til et stort shoppesenter, og der var vi mesteparten av dagen. Jeg har kjøpt meg to par sko, en genser, en pysjebukse, to smykker, en parfyme, våtservieter og øredobber.

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 1

Heisann! Nå er jeg godt framme i Barcelona! Det er kjempefint her, helt perfekt temperatur; ikke for varm, ikke for kald. Vi kom til hotellet i 8-tiden tror jeg, men vi fikk ikke sjekket inn før kvart på ni. Da var det første jeg gjorde å gå å legge meg. Jeg sovna på flekken, og sov helt til klokken to, når vi tok turen til byen for å shoppe. Jeg tok med meg kameraet med vidvinkelobjektivet. Det eneste jeg har anskaffet meg i dag er en bukse, men det skal nok bli mye mye mere iløpet av de dagene vi er her. 


JEG ER I HIMMELEN! EVIG MED IPHONEDEKSLER!

Q. Hva synes du om bildene?
Q. Har du vært i Barcelona før? 

DRAR TIL VARMERE STRØK

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Stavanger. Jeg skal nemmelig til Barcelona!!! Gleder meg veldig mye. Akkurat nå er jeg dødstrøtt, kunne sovna på flekken. Klokka er øyeblikk tre på natten.

Jeg har med meg både PC og kamera, så jeg skal prøve så godt jeg kan å presse inn litt blogging hver dag i tillegg til noen dagsfreshe bilder. Men vi får se. Det er ihvertfall rundt 20 grader der nede, vet jeg. Det blir masse shopping, og masse sol!
// Bilder fra Tyrkia i fjor

Q. Har du noengang vært i Barcelona? Noe å andbefale?

FILMKVELD HOS INE ELISE

Heisann! I kveld dro jeg bort til Ine Elise, for vi skulle ha en chillekveld. Begynte å bli en stund siden sist. Vi stakk på MIX for å leie film, og så dro vi hjem til henne igjen, og satte den på. Sykt trist film. Men det var syykt koselig! Elsker filmkvelder meg Ine 

Q. Hva har du gjort denne lørdagskvelden?

NATTCUP

Heisann! I går var jeg, Emilie, Camilla, Emilie, Anette, Kristine, Mathilde og Kamilla på nattcup i Haraldshallen. Vi spilte på liten bane, noe vi ikke har gjort siden vi var bittesmå, og det var sykt gøy og morsomt. Jeg står jo i mål til vanlig, men når vi spiller på liten bane bruker vi flyvekeeper, altså at keeperen blir med i angrepet. Gøyy!!! Årevis siden JEG har mekka mål. Vi endte på fjerdeplass, fordi vi tapte mot noen gutter. Før det lå vi på 1-plass :)Q. Var du på nattcup?

KOKKEN ER I HUSET

Halla! Idag har jeg vært på skolen, og på trening.

Vi har jo mat og helse i 9. klasse, og det er altså et avgangsfag. Hver uke lager vi noe nytt, og på torsdag lagde vi Foccacia-brød (også kjent som "brød jeg ikke klarer å uttale"), og da har vi også i hjemmelekse å lage det. Hva kan jeg si, jeg eier jo på kjøkkenet! Mer enn alle jeg kjenner påstår. Alle klager på at jeg svidde poteter... Det skjedde ÈN gang, fordi jeg glemte å ta i vann. Sånn går det når jeg egentlig ikke vil sette på poteter. Men nå må jeg skrive ferdig her, sånn at jeg får lagt meg. Foccacia-brødet mitt ble jo bare helt P-E-R-F-E-K-T!

Q. Har du bakt Foccacia-brød før?

VINTAGE GIRL

Hei! Jeg vet at jeg ikke alltid er like flink til å blogge, men prøver å få blogget innimellom. 

I dag hadde vi mattetentamen. Stress! Jeg satt i går kveld og øvde, men med tanke på at jeg sto opp klokken sju for å spille kamp i Stavanger i går, var jeg ganske trøtt. Så jeg gikk og la meg klokken halv ni cirka. Men jeg tror tentamenen gikk greit. I dag har jeg litt forskjellige ting jeg må gjøre:

- Øve på engelsk (skal ha tentamen imorgen)
- Øve på pianolekse
- Gå på teater

 

Q. Hva skal du idag?

GODNATT BLOGGEN

Dette har vært en sykt bra bloggdag! Har hatt over 60 lesere, og det er mye til å være meg. Da syntes jeg at jeg måtte slenge ut et innlegg til før jeg går ned og spiser kvelds, og så legger meg. Tusen takk til alle som har kommentert, og ikke minst alle som har vært innom! Dere gir meg virkelig blogglyst.

Q. Hva skal du ellers i kveld?

INTERNETTET FUNKER IGJEN!!!

Halla! Da funker endelig internettet igjen!!! Nå har det vært borte i hele seks dager, stress! Vet ikke helt hvordan jeg faktisk har klart meg. Men nå er den triste / tragiske / livsløse tiden over. Så la bloggingen begynne!

Til deg som lurte på hva den tingen på tanna mi er, så er det et tannsmykke, formet som et hjerte i GULL! Så bare pass dere! Haha, tulla...Q. Noe du lurer på?

REFLEKSSKJERM

Heisann! Jeg vet, jeg vet. Jeg har ikke blogget på år og dag. Og jeg savner å blogge.

Det har seg nå nemmelig sånn at det trådløse nettet ikke virker. Utrolig kjedelig! Nå er jeg hos Emilie. Vi skal ta litt bilder senere. Har tatt noen nå, men gidder ikke laste de inn på PC-en enda. I går prøvde jeg meg litt frem med refleksskjermen, og fant ut at den er kjempebra! Gjør bildene sykt fine. Haha, bare sjekk ut detta:Men så skal jeg pakke den sammen, og det kan jeg ikke helt enda. Da ser det omtrent sånn ut:

Og så finner jeg ut at jeg faktisk har fått det til, og da ser det sånn ut:


Har lært meg det nå da.

Q. Har du en refleksskjerm?

KLIPPET HETTEGENSER

Heihei! På søndag fikk jeg idèen om å klippe hettegenseren min. Eller - den idèen hadde jeg hatt lenge egentlig, men jeg tenkte liksom på om jeg kom til å angre. Men på søndag bare klippet jeg den, og jeg angrer ikke enda ihvertfall. Faktisk ble jeg sykt fornøyd. Hva synes du?

Før:
 


Etter:

Q. Hva synes du?
Q. Har du klippet en hettegenser? 

RIVAL-DAG

Heisann! Akkurat nå sitter jeg i Haraldshallen med Emilie, og mange andre fra laget er her også. Vi ser jenter mini og jenter10 spille. Har vært her siden i dag tidlig, og her kommer en rørende historie fra i dag morres...

Jeg våknet og så på klokka, og den var halv ti, og jeg skulle vært i hallen klokken ni! Så da for jeg opp og kledde på meg og sånn, grep en godmorgen yoghurt, og syklet avgårde så fort jeg kunne. Mens jeg trør for harde livet, ryker plutselig kjettingen, og jeg tryner... Så da leier jeg sykkelen hjem igjen, og tar søsteren min sin. Woho! God start på en morgen!

Søte ??

CHILL...

Heisann! I dag har jeg vært på skolen (som vanlig, haha. Ingen vits i å nevne det engang, alle vet vel at ungdommer går på skole? Nei? Ja) og så har jeg vært på teater. Tok det ganske chill hjemme med joggebukse i dag, og uten mascara.

 

Q. Hva har du gjort i dag?

BURSDAG TIL MATHILDE

Heisann! I går var jeg i bursdag til Mathilde omtret hele dagen. Fra klokken ett til ti-elleve tiden tror jeg. Det var kjempekoselig. Først dro vi ut på Hagland og hadde forskjellige aktiviteter, blant annet hinderløype (sykt genial), og travers (sammen som paragliding). Det var utrolig gøy! Veldig mangen kjekke folk også.

Q. Hva synes du om bildene?

FØR NATTA

Heihei! Følte bare at jeg måtte komme med et lite innlegg til i dag. For øyeblikket øver jeg på naturfagsframføring (stress). Sykt kjedelig, og hard å pugge ALT man skal si. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg overlevde 8-ene klasse. Har jo holdt evig med framføringer nå, like vannskelig å pugge hver gang. Jaja, har jeg klart 8-ene får jeg vel klare 9-ene og...


Haha, egentlig ikke. Joda.

Q. Har dere satt i gang med prøver / framføringer på skolen nå?

RAINY SHIT

I dag har jeg vært på markedet med Andrea. Kjøpte for det meste skolesaker, og nye converse (hvite høye). Da vi sykla hjem begynte det plutselig å regne syyykt mye! Vi ble jo gjennomvåte, enda vi bare hadde 1 min igjen før vi var hjemme. Måtte ut å ta litt bilder da, men ble bare missfornøyd med alle untatt dette:Q. Har det regnet mye hos deg i dag?

AFTER SCHOOL: CHILLING!!!

Heisann! Nå har jeg satt meg ned i sofaen og bare chiller. Jeg skal på håndballtrening snart da. Men det er jo bare gøy, det.Q. Hva skal du i dag?

SNART TRENING

Da er det øyblikk håndballtrening igjen for første gang etter sommerferien. Jeg gleder meg, ny trener og greier. Skal møte Camilla i hallen om ikke så lenge, så skal vi varme opp og litt sånn. Nå er det hverdag igjen vettdu! Har savna treningen. Men nå må jeg kjappe meg, skal være der om et kvarter.

Q. Hva skal du i dag?

VIKEDAL

I helga var jeg som dere kanskje vet i Vikedal på treningsleir med håndball-laget. Det var kjempegøy! Ikke bare treningene, men vi traff også noen innfødte (Emilie sitt ord). Haha, fikk aldri tatt bilde av de desverre. Men vi møtte noen andre folk også. Og så vant vi heldigvis kampen mot Gutter 13, med et mål. Har redigert alle bildene under likt.

Q. Hva synes du om redigeringen?
Q. Hva synes du om bildene? 

STIKKER SNART TIL VIKEDAL

Halla! Nå er det ikke lenge til jeg og laget drar til Vikedal til treningsleir. Det blir nok kjempegøy. Vi skulle egentlig sykle, men det ble ikke noe av. Kipt... Jeg som var såå godt forberedt på det! Jaja, det blir nok kjempegøy. Vi snakkes nok ikke før på lørdag. Hadæææ!

 
Randomt arkivbilde...

Q. Hva skal du i helga?

STIKKER TIL EMILIE


Haha, peeen!Schnakkast!

GLEDER MEG TIL HELGAAA

Heisann! I morgen drar jeg og håndballalget til Vikedal på treningsleir. Det blir nok kjempegøy. Nesten som cup, bare trening istedet. Men det er bare Rival lag da... Men det gjør ikke noe. Vi drar i morgen klokken 18, så jeg får nok blogget før den tid.

Q. Skal du noe i helga?

EMILIE ER PÅ BESØK IGJEN

heihei 

Idag er det jeg Emilie vinnia til åse som blogger :)

Idag har Åse ikke gjort en drit. Hun har sottet inne og skypet med meg halle dagen. men jeg har hatt en grund til og være inne. Jeg har nemenlig vert syk. så jeg har tilbringet dagen på skype og på besøk hos min kjær farmor på 86 år. jeg kjente at jeg begynte å bli litt tissetrenkt så jeg gikk naturligvis på toalettet som er nyopppusset. jeg dro av meg boksa med mobilen i baklommen og dere kan selv tenke hvordan dette kommer til og fortsette. Plopp den den var i do... jeg satte meg ned på huk og dro den opp så fort jeg kunne. Jeg gikk på do og sprang ut til farmor og broren min Runvald. jeg fortalte om hendelsen og sa at mobilen min funketfet men d var jo bare noe jeg trodde. Jeg gikk hjem og skjekket spotyfi men det kom ingen lyd. Jeg ringte mamma men jeg kunne ikke høre noe. jeg begynte nesten og gråte da jeg skjente d på alvor. Pappa kom ut av dusjen i bokser mens veninna mi camilla, satt og filmet kløfta mi. Jeg sa til pappa "mobilen min datt i do" han begynte og le... vi la mobilen inn i ovnen nå kommer det tristeste, det er ingen vanlig mobil men en iphone 4 me verdens beste historie. d var min dag og litt om åse. Vi bloggest  <3Et peent skype-bilde av meg!

Haaade!

SILDAJAZZ I HAUGESUND

Heisann! I dag stakk jeg en tur til byen for å se på sildajazz, hvis du kjenner meg vet du at jeg elsker sånne boder med allslags i. Tok selvfølgelig med meg kamera. Tok noen bilder. I morgen skal jeg, Andrea, Emilie og Camilla til kongeparken!!! Gleder meg sykt!!!

Q. Hva synes du om bildene?

SOMMEREN NERMER SEG SLUTT

Heisann! Nå har vi offisielt flyttet hjem igjen fra lannet. Så nå har jeg en tanke om å begynne å blogge igjen. Har jo vært borte i evigheter, så nå er det på tide å komme tilbake. Men inspirasjonen er fortsatt ikke helt på topp, så jeg trenger litt tips. HvA viL Du sE BilDer Av?

Mens jeg ikke har blogget, har jeg fått tid til å gjøre litt andre ting. Her er eksempler på det:


Har feiret "kyss et tre"-dagen med Emilie på Bømlo.


Har gått masse i de fine gressklippeskoene mine   
Har eksprimentert med hjemmelaget brusis.


Har sett på IronMan - live!


Har spist sånne godterikuler, nam 

Q. Hva har du brukt sommerferien til?
Q. Hva vil du se bilder av? 

VINTAGESUMMER

Heisann! Kan ikke si jeg er noe særlig aktiv med bloggen i sommer. Er på lannet, uten nett. I dag skal jeg bli med Emilie til Bømlo, gleder meij 

Randome bilder fra lannet.


Q. Hva gjør du på i sommer?
Q. Hva synes du om bildene? 

MITT NYE ROM

Heisann! Nå er det syyykt lenge siden sist. Vi har flytta inn på lannet for sommeren, og der har vi ikke noe særlig godt nett. Hvis du er heldig får du såvidt sjekka facebook. Å blogge kan jeg bare gi opp. Men nå er vi hjemme en liten tur. 

På tirsdag begynte jeg og pappa å pusse opp rommet mitt på lannet, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Synes det ble kjempefint der. Før var veggene i sånn trefarge, men nå malte vi de hvite, i tillegg til taket. Også kjøpte vi nytt sengetøy, noen pynteputer, og noen lamper. Når jeg tok de bildene var ikke rommet mitt heeelt ferdig, da. Har ikke fått rullegardin enda, og så hadde vi ikke montert trappen opp til hemselen, for den var ikke ferdigmalt. Men her er noen bilder av sånn rommet mitt ble, bare en liten sneak peak.
Elsker det 

Q. Hva synes du om rommet mitt? 
Q. Vil du se flere/nyere bilder? 

FØRST EN, SÅ TO DØDE FUGLER

I går da jeg og Ine Elise stod opp klokken seks for å være med pappa hjem til byen, så vi en død fugl på terrassen. Den hadde fløyet på et vindu stakkar. Jeg la ut et bilde på instagram:

Senere i går når Andrea var med meg inn, skjedde det noe sykt rart! Jeg går fortsatt og undrer meg over det. Vi sto ute på terassen, og plutselig hørte Andrea noen merkelige lyder, hørtes nesten ut som kvekk. Hun så seg rundt, og så sa hun "Åse, se!". Og mellom stolene som var stablet inn til veggen, sto det en søt liten fugl, helt lik den som hadde lugget på terrassen. Jeg begynte å lure på om det var den samme, så jeg gikk rundt hjørnet for å se om den døde fuglen fortsatt lå der. Men det gjorde den. Vi flyttet på stolene, sånn at fuglen skulle komme seg fri. Men da vi var ferdige, ville ikke fuglen fly avsted. Den sto på akkurat samme plass, og "kvekket" enda. Plutselig prøver den og ta et steg, og den ender nesten på trynet.

Jeg gikk inn i boden og tok på meg en vått. Jeg gikk tilbake til terrassen og løftet opp fuglen. Stakkars. Den bare fortsatte å "kvekke". Vi la merke til at den hadde et fjær på øyet, så jeg gikk inn til pappa, og han fant fram en pinsett, og dro det forsiktig av. Da ble fuglen helt stille. Plutselig blir hodet helt slappt, og den beveger ikke på seg i det hele tatt! Den døde. Jeg ble jo litt lei meg. Jeg ville jo at den skulle fly sin vei, og kvitre videre.

Men jeg fatter bare ikke hvorfor i svarte den fuglen døde! Det fjæret på øyet var jo ikke så alvorlig. Merkelige saker, litt trist. Vi la den andre fuglen sammen med den første. Fikk litt sånn Romeo og Juliet følelse. Rørende.

Q. Trist, synes du ikke?
Q. Har du noen gang funnet en død fugl? 

TRØTT!... SNORKESNORKE

Hei! Klokka er snart ni, og jeg har vært oppe siden kvart på seks, geezz! Jeg og Ine Elise måtte sitte på med pappa hjem til byen, siden han skal på jobb. Jeg gadda ikke å legge meg når jeg kom hjem, så... her sitter jeg på sofaen og daffer. Jeg ser på Wild Child. Av en eller aen grunn funker ikke kanalene på TV-en. Merkelig.


Her er jeg rigga til i evig tid!

Q. Hva gjør du en onsdagsmorgen?

GOD SOMMEEER!

Nå er det offisielt sommerferieee! Jeg skal på lannet øyeblikk! Elisabeth skal være med. Men jeg må nesten pakke nå, så vi snakkes.GOD SOMMER ALLE!

BØMLOTUR

Heisann! Jeg har gjort litt mye i det siste, blogging har jeg ikke hatt tid til. Men heldigvis bare gøye ting, ikke skolearbeid og sånn som jeg blir lei av. I dag ryddet vi forresten klasserommet. Tror vi flytter opp i morgen. 7-ende klassene skal i klasserommene våres å se nå, derfor fikk vi gå hjem tidlig. Gøy å skrape tyggis av pultene!

I helga var jeg med Emilie til Bømlo, der hvor de har hytte. Vi var 6 jenter, som koste oss veldig mye! 

 


IKKE GØY når det er din tur, og alle stikker fordi det er mat...
Hahaha....
Hva?

 Q. Hva har du gjort i det siste?

ENDELIG!!!

Heisann! Overskriften i dag har faktisk TO betydninger! Tro det eller ei, her fikk vi to ting inn i et ord.

Betydning 1 - Endelig er ALT skolearbeidet ferdig!!! Nå gjenstår bare neste uke, og den blir forhåpentligvis bare chill, levering av bøker og sånt. Men best av alt, INGEN framføringer, prøver eller lekser! Det er så sykt deilig å tenke på at det bare er en uke igjen til sommerferie!

Betydning 2 - Endelig fikk jeg til å laste bildene fra kameraet inn på PC-en! Har plugget det til tusen ganger, restarta PC-en uendelige ganger, men PC-en reagerer ikke når jeg plugger til kameraet. Men nå fikk jeg det endelig til! Dette er forresten grunnen til at jeg ikke har blogget den siste uken... Pluss skolearbeidet....

Bortsett fra dette har min tid gått til: 


Laging av fotlenkler og armbånd.


Vært med Andrea.


Og PC-ing!

Q. Hva har du gjort i det siste (altså bortsett fra å sjekke bloggen min deperat)?

GRATLA MED DAGEN INEEE!!!

I dag har Ine Elise bursdaaag! Jeg kan jo skrive det jeg skrev til henne på facebook :)

GRATLA ME DAGEEEN!!!
Tnaw, eg e så utrolig glad i deg! ♥ Eg huske den filmkvelden me hadde hos deg, den va sjukt koselig! Det e så utrolig gøy å tilbringa tid me deg, uansett kor me e, eller kim me e med ♥ Eg e så sjukt glad for at eg blei kjent me deg! Btw, så har du den skjønnaste latteren (snorksnork, naida tulla). Haha, når Arhmed sa han va muslim, ALLE trodde på han, bortsett fra meg å deg, for me har faktisk ein liten nøtt av ein hjerne! Arh hong! Måtte allah være med deg, I ♥ Ine Elise!

Er ubeskrivelig glad i deg vennen 


Meg og Ine Elise 


Stjeler noen bilder fra bloggen hennes, jeg :)) Var i bursdagen hennes forrige helg. Her har vi meg, Maria, Ine Elise, Cristina, Sofie og Malin.

Q. Legge igjen en søøt bursdagshilsen på BLOGGEN HENNES?

TRØSTESPISING

Dette innlegget er egentlig litt randomt... Men jeg syntes jeg nesten måtte blogge litt nå. I forrige uke følte jeg meg litt sånn ":(" inni meg. Vet ikke hvorfor, sikkert på grunn av alle skolefremføringene og sånne ting (framføring i naturfag, RLE, samfunnsfag og lekseprøve i naturfag). Jeg synes nesten lærerne bør snakke sammen. Det er vel omtrent 3 uker igjen på skolen, og vi har en del vi skal gjøre. Lærerne burde roe ned i stedet for å pøse på. Enig? Jeg har trøstespist nuudl duudls (ukokte nudler med krydder) og sånne Cartoons-kjeks jeg spiste når jeg var liten.


Husker du disse?


Bør prøves!!!

Q. Trøstespiser du av og til?

OH YES, I DID IT!

Jeg har dipdya! Valgte blå denne gangen, men tror nok jeg kommer til å gjøre det igjen, kanskje med andre farger. Jeg brukte konditorfarge, så det sitter nok i til neste dusj. Jeg synes egentlig det ble litt tøfft. Angrer ikke. Men det er ikke noe jeg kunne gjort permanent! Hadde nok blitt lei av blåe tupper etterhvert.Q. Hva synes du?

ET BLODIG UHELL...

Dette er en advarsel!!! IKKE, jeg gjentar IKKE bla ned hvis du ikke tåler å se blod...

I går var jeg på lannet med Emilie og Camilla. Vi gikk bort til elven og tilbake. Når vi går til elven går vi på steiner langs en fjellvegg. Da jeg skulle tilbake, tråkket jeg påein stein som var litt glatt, og så gle jeg. Når jeg glo/gled/gle (?) skrapte jeg opp foten, kjente jeg det gjorde vondt. Jeg gikk tilbake til brygga våres og kikket under foten for å se om det var ille. Da var nesten hele foten full i blod, og jeg blødde fortsatt mye. Jeg klarer å gå på den, men jeg synes det er litt ekkelt/vondt, så jeg prøver å bare gå med den ene siden av foten. Her er noen litt ekle bilder...:


Nammenamme!

Q. Har noe lignende skjedd med deg noengang?

SOMMEREN ER HER!

Heisaaann! De siste dagene har jeg ikke blogget så mye fordi jeg faktisk har fått meg et liv. Med venner! Hvem skulle trodd det? For det meste med Emilie da, "mannen" min. Vi er gift på face, hehhe...

Det er så deilig for tiden! Helt siden mandag har det vært utrolig varmt og helt nydelig vær! Idag kjente jeg faktisk at jeg var ganske solbrent, men det tar jeg som et godt tegn. Det er spådd pent vær nesten hele sommeren, can't wait! Jeg har gått i shorts hele uka.

Q. Gleder du deg til den varme sommeren?
Q. Har været vært pent hos deg også? 

DÅRLIG NYHET OG PENT VÆR

Heisann! Da har jeg en utrolig trist nyhet! På mandag var Emilie med meg på lannet. Vi satte oss ned på brygga og drev  å spytta ut i vannet og sånn. Plutselig hører vi "plopp", og så sier Emilie "Mobilen din!". Der datt altså mobilen min ut i sjøen... Jeg kunne hoppet uti, men vannet var kaldt, mobilen lå helt på bunn og da Emilie etterpå prøvde å ringe, gikk den rett til svarer. Det vil si at den døde momentant.

Men før tragedien skjedde, koste vi oss og tok bilder. Woho!
tjohei


Her hviler mobili... Mars 2011 - 21. Mai 2012.

Q. Noen gang mistet en mobil før?
Q. Hva synes du om bildene? 

FIN DAG I SOLA

Heisann! Blogginga har vært litt nede for tida. 31 days-prosjektet kan jeg bare gi opp! Kommer til å fortsette å poste bildene, men ikke på den rette dagen, haha! Jeg er bare glad for at jeg ikke startet 365 days, jeg! Men til temaet.

I forrigegårds var det nydelig vær, så da stakk jeg bort til Emilie. Nora var der også, og senere kom Camilla. Vi koste oss utrolig mye, og vi gikk på rimi og kjøpte is, påskeegg osv. Her er bilder:

 
Halv priiis!
Vann   

Q. Hva skal du i dag?

T.G.I.F!

Endeig fredag! Det var deilig å endelig være ferdig med en uke med to tentamner og en Opptur (Nedtur). I dag skal jeg på Åpen Zone med Camilla. Rodeo-okse, sumobrytedrakter og sånne ting. Gøy!

I går ble vi ferdig med filmen våres på teater! Den har visning på Edda kino på tirsdag (15. mai). Haha, men den gir egentlig ikke så mye mening.
Fiiint Ine Elise!  

Q. Hva skal du i dag?

AU?

Jeg misliker spisse møbler sterkt. Hater de, faktisk. Klarer alltid å skade meg. Hvis du lurer på hva som har skjedd nå, kan du bare se her.


Jeg gikk rett i skapdøra på badet. Den sto åpen, og jeg så den ikke. Det er ikke så stort, da, men likevel. Vi burde vurdere å barnesikre huset.

Q. Har du noengang "skada" deg på spisse møbler?

INNKJØP 30/04 2012

Heisann! Jeg hadde blogga i går, hvis ikke bildeopplasteren hadde vært håpløs. Den er det fortsatt, men nå fikk jeg det endelig til. I går var det halv pris på hele Bikbok! Klokka kvart på tre tok jeg og Elisabeth syklene og dro til markedet. Det ble noen ting på meg.

Sorry dårlig klipping. Første gang.  

Mikkemussinglet Gina Tricot - T-skjorte BikBok - Singlet BikBokShorts BikBok - Armbånd BikBok

Q. Hva synes du om innkjøpene?
Q. Var du på bikbok i går? 

TAXFREEGOODIES

Hallon! I går kom pappa hjem fra København, og han hadde vært en aldri så liten (stor) tur innom taxfreen. Woho, her er det jeg fikk. Glad i deg pappa  Tusen taaakk!


M&Ms


Mentos


X ganger anntall sånne.Skittles     


Sour wine gum 

Q. Hva synes du om taxfreetinga?
Q. Noe du liker spessielt godt av dette? 

PEPPERMYNTEMYNTEBAKING

 Hallaaaa!!!

Det er meg Andrea som Åse syns er så kul! Jeg skriver på bokmål fordi da skjønner kansje de fleste hva jeg skriver. Jeg og Mathilde gikk til Åse og da baket vi peppermynter! Det er sykt godt ! Det kommer bilder helt til slutt av de. Gjett hva som skjer i måren daaa fooolkens!? Åse har bursdag! Nå blir hun også fj0rtizz! hahah! Nå kan hun også smørre så mye brunkrem i fjeset som hun bare vil! I mårån kommer det noen jenter her som skal feire Åse og det gleder jeg meg veldig til! Det blir sikkert kjempe kooooosli! Vi skal nok spise masse god mat og godteri! Vi skal også ligge over så det blir nok veldig gøy! Den som sovner først bør passe seg! hahahah! Nå skal jeg ikke skrive så mye mer fordi Åse begynner og bli veldig irritert nå! Syns dere jeg var flinke til og blogge eller!! Åse, eg e veldig glad i deg!    Men Åse syns jeg er sykt kul da så...    Ja, då snakkes med! Skriv en kommentar om at jeg er flink til og blogge!

Snakkes!   :D


Fire farger, yaay!


Busted!!!


Naam!

Hei det er Mathilde jeg er best og jeg vil bare gratulere Åse med dagen ( i morgen ) ! gla i deg gulle ;)

Q. Så det godt ut elleeer?

TIPS TIL TAXFREE-LISTE?

Heisann! Sitter her og holder på å skrive taxfree-liste til pappa. Han er i Danmark, og kommer hjem på lørdag. Han sa jeg skulle sende han taxfree-liste på melding, men alt jeg kommer på er dette:

Skittles ()
M&Ms
Tic tacs
Salte pingviner
Skittles 

Q. Hva pleier du å kjøpe på taxfree av godteri?
Q. Har du noe taxfree-ting å andbefale? 

BYTUR MED ANDREA

I dag var jeg en tur i byen med Andrea. Det var sykt fint vær, og vi koste oss og gikk rundt i byen. Det var veldig mangen der i dag. Her er noen bilder + innkjøp.
Søstrene grene       
FKH klubb ved kaien! Tror vi ble filmet.


Kjøpte kakelys, cupcakesformer og ark som jeg skal brette stjerner av.


En sånn fyr som "klatrer" nedover en vegg.

Jeg kjøpte også en kjole, men jeg finner ikke bilde av den på H&M.com... Den var ihvertfall utrolig søt!

Q. Hva synes du om innkjøpene og bildene?
Q. Hva har du gjort i dag? 

ARBEIDSDAG HJEMME

Minner om spørsmålsrunde HER.


Heisann! I dag hadde vi fri fra skolen, fordi vi skulle jobbe for å samle inn penger til sykehuset i Rotifunk (haha) og kreftforeningen. Jeg har ryddet i kjøkkenskuffene og kleskapet mitt, og i tilleg har jeg klippet gresset. Haha, tok noen før- og etterbilder av kjøkkenskuffene.Q. Hva har du gjort i dag?

HJEMME FRA KRISTIANSANDCUP

Heisann! Da var jeg hjemme fra Kristiansandcuppen. Har hatt en kjempekjekk helg. Haha, vi hadde nødt, sannhet eller prosent med noen småunger. Du kan jo tenkte deg litt hvordan det var. 

"Eg tar nødt!"
"Du e nødt te å kyssa han på pannå!"
*Han løper og gjemmer seg under en pullt*
*Masse hyling og skriking*

Q. Vil dere se noen av bildene fra cuppen?

STIKKER TIL KRISTIANSAND!

Heisann! Endelig fredag! Denne helgen blir verdens beste, for jeg skal nemmelig til Kristiansand på håndballcup med laget! Ohmygaaad! Gleder meg så sykt! Dette blir den feteste helgen!


Random bilde fra påsken...

Q. Hva skal du i helga?

DA VAR SKOLEN I GANG IGJEN...

Heisann! Da var det vanlig koledag igjen, desverre. Jeg kunne godt hatt en uke ferie til. Hadde vært flott det! I dag skal jeg chille, og så dra på håndballtrening. Men aller føst skal jeg få disse kipe leksene unna.Gleder meg!.... ikke.

Q. Hva skal du i dag?

ØNSKELISTEN MIN

Ida ville at jeg skulle legge ut ønskelisten min her på bloggen. Så... here we go. Dette er nok ikke alt, men det er det jeg har så langt.

- Nytt kameraobjektiv, Canon 50mm f.1/8.

- En danbo-figur.- Pynt til rommet, lyseblått eller fargerikt.

- Pyntecupcakes til rommet.

- Ting fra kremmerhuset.- Wallstickers til rommet.

Q Ønsker du deg noe av det samme?

PÅSKEPÅSKE

Heisann! Lenge siden sist. Jeg er på fjellet akkurat nå, og vi har fått oss sånn Telenor-brebåndnett. Jeg har prøvd å blogget før, men bildelasteren er for treig. Men nå gikk det.

Endelig er det påske! På mandag og i går dro jeg i trekket med Andrea. - Veldig gøy. I forrigegårds gikk jeg på en liten skitur med pappa og Ida. I dag har jeg vært hos onkelen min & co som har hytte rett nedenforbi oss. Småunger og sånt, veldig koselig.

I drikkevegen har det for det meste gått i:

Snø i saft   


...og bekkevann.

I matvegen:

Hyttenugatti 

Så jeg koser meg som bare det. Deilig med litt fri fra skolen. I morgen skal jeg i trekket med Andrea igjen. Gleder meg! Forresten, da vi var i trekket i går så vi selveste Admiral P på ski!!! 

Q. Hva gjør du i påsken?

KJEDER MEG...

Jeg kjeder meg noe enormt akkurat nå. Har ingenting å gjøre, bortsett fra å vente på rundtstykkene som står i ovnen. Får vel blogge da. Finne et intressant tema sa du? Da får vi google. "Et... intressant... tema..." Fant ikke så mye der. Neinei. Da vet jeg ikke hva jeg skal blogge om.

Åjo! Jeg satt og så igjennom de gamle innleggene mine på den forrige bloggen og der fant jeg en idè som jeg kanskje kan ta opp igjen. Jeg kan lage dialektvideo! Jajaja! Du kommenterer en dialekt du vil jeg skal snakke (feks. oslodialekt, stavangerdialekt osv) og så legger jeg ut video der jeg prøver så godt jeg kan å imitere de forskjellige dialketene dere har sendt inn som forslag. Hørtes det artig ut eller?


Fant fram et gammelt arkivbilde og begynte å redigere...

Q. Hvilken dialekt vil du se meg snakke?

NATTINATT

Nå går jeg snart å legger meg. Skal bare øve litt på gloser først. Må øve på 40 stk... 20 av dem kommer på gloseprøve imorgen.


Som vanlig et bilde som ikke har noe med tema å gjøre...

Q. Hva skal du gjøre før du legger deg?

REGNREGN, SORPESORPE

Heisann! Da var det onsdag, musikkprøven er unnagjordt, og jeg har fått unna dagens lekser. Nok en gang takker vi det nydelige været for pen bukse etter å ha syklet hjem i sorpevær.


Nå skal jeg skynte meg ned å spise før jeg stikker på håndballtrening med Camilla.

Q. Hva skal du idag?

PAKKE I POSTEN

For noen dager siden lå denne her i postkassen.


Wii! Almanakken jeg bestilte.

Jeg liker den utrolig godt! Den er så liten og søt. I tillegg kan man designe sin helt egen, sånn at det blir mere personlig. Jeg bestilte den HER etter å ha sett almanakken på Ine Elise () sin BLOGG.
Må vente med å begynne å bruke den til slutten av mars. Men man bestemmer selv hvilke måned man vil at den skal starte i. Her har jeg ukens prøver, ukens gjøremål og ukens trening.


På bakerste side har jeg alle navnedagenene.


Minnebaksiden :)

Q. Har du personlig almanakk?
     Hva synes du? 

GANSKE SÅ SUR PÅ MEG SELV

Heisannheisann. Nå er jeg ganske forbanna på meg selv fordi jeg suger i håndball (står i mål). Vet ikke helt hvorfor jeg fortsatt går. Jo, forresten. To grunner;

1. Jeg  på cup! Håndballcupper er noe av de gøyeste tingene jeg har vært med på i hele mitt liv!
2. Gidder ikke begynne med noe nytt. Hva skal jeg liksom begynne på? Fotball? Haha, har fått testa ut fotball-skillsa mine i gymmen... Vel, la oss bare si at det ikke var noen skills.

Så... Nå skal jeg slappe av på PC-en til jeg får roet ned det forbanna sinnet mitt, HEHEEE!!! (Nei.)

Q. Når blir du mest skuffa over deg selv?

T.G.I.F.

Endelig fredag! Da var denne ukens prøver unnagjort. Deilig   I dag skal jeg slappe av, og kanskje kommer Elisabeth over i kveld. Det skal bi kos. I morgen skal jeg spille håndballkamp i Ølen, og hvis gangsperren i lårene mine kommer seg, skal jeg kanskje en tur på fjellet å stå på slalom. The power of heeelg!
Har fått på meg chillegenseren.

Q. Hva skal du i kveld?

FILMINNSPILLING HELE DAGEN

Heisann! Denne dagen har vært sykt lang! Jeg var på teater fra 12 til 6. Vi holder for tiden på med å lage kortfilmer. Idag var det innspillingsdag en. Vi begynte på kontoret til faren til en på gruppa. Der filmet vi en scene som skulle foregå "hos rektor". Etter det gikk vi på doen der og filmet en scene der jeg spiller en falsk bestevenn som sladrer om en hemmelighet, haha! Så gikk vi hjem til meg og spilte inn to scener, og så var hele dagen gått.7

Imorgen er innspillingsdag to.Q. Noen gang vært på noen form for filminnspilling?

SUMMERFEELING

Heihei! Da var det endelig fredag! Sola skinner, og selv om det er litt kaldt, har jeg sykt sommerfølele. Forresten sa må jeg beklage at jeg ikke har blogget de siste dagene. På tirsdag viste jeg ikke hva jeg skulle blogge om, på onsdag hadde vi ikke nett, og på torsdag kveld da nettet var tilbake, gadda jeg ikke blogge. Der har dere min kjedelige unnskyldning.

Men her er ihvertfall et innlegg før jeg drar på teater. Jeg skal på teater idag, i helgen og på mandag. Vi lager kortfilmer, og i helgen skal vi spille inn. Det blir kjempegøy.

Fordi det var så fint vær, måtte jeg selvfølgelig ut å ta litt bilder.Q. Hva skal du idag?
     Hvordan er været hos deg?
     Hva synes du om bildene? 

SKOLEUKE IGJEN...

Da var det desverre en ny skoleuke, etter en god og deilig vinterferie. Første dag var ekstra slitsom, fordi jeg i tilegg var ganske trøtt. Men jeg får vel overleve denne uken som alle andre.

//Random shit...

Q. Hvordan var din første skoledag etter ferien?

VI SKAL KJØRE GOCART!

Heisann! Da var det en ny dag. Selv om det er søndag, har vi store planer. I dag skal vi nemmelig til byen for å kjøre GoCart! Tror det skrives sånn. Egentlig skulle vi stå på slalom i dag, men vi er på Hamar, og det ville blitt alt for dyrt å leie utstyr. Men GoCart blir jo dødsgøy det også! Det har jeg aldri prøvd før.

Q. Har du kjørt GoCart før? Var det gøy?

TEENAGERPOSTS

Jeg elsker teenagerposts! Jeg kjenner meg så sykt igjen i dem. Følger teenagerposts på instagram og tumblr. Her er noen jeg liker spessielt godt.

Q. Følger du teenagerposts?

DAGENS INNKJØP

I dag var vi en tur i byen i/på (?) Hamar. Jeg kjøpte meg en genser, en bukse og en lipsyl. Nå er det snart middag, og katta ligger og koser seg ved siden av meg her på sofaen.

En genser jeg lenge har ønsket meg, og en kirsebærlipsyl jeg synes var søt. I tilleg kjøpte jeg en bukse som jeg ikke helt fant.

Q. Hva synes du?

GOD MORGEN!

Haha, er ennå ikke vandt til den nye bloggen. Logget nettopp inn på den gamle for å blogge...

God morgen! Eller - morgen og morgen... Jeg sto opp for to timer siden. Her i Hamar skinner solen. Jeg vet ikke helt hva planene for dagen er. Tror vi skal en tur til Hamar for å handle litt.Q. Hva er dine planer for dagen?

GOODBYE HAUGESUND

Nå sitter jeg faktisk på flyplassen. Jeg skal til Hamar for resten av vinterferien. Likegreit, for her regner det. Blir nok litt blogging der borte. Har med meg PC-en.Vi blogges!

hits