INSPIRATION 6.OKT.2014


//tumblren min: ASBJOF

Q. Hva er tumblren din?

FRIDAY INSPO

Følg meg på tumblr HERHÅPER ALLE FÅR EN FIN HELG! 

Og sånn ellers beklager jeg for minimalt med blogging, men for tiden gjør jeg ikke en drit bortsett fra å sitte på ræva inne på rommet mitt, spille tetris og gjøre lekser. Vi blogges når jeg har fått noe å ta bilder av. Når vi snakker om bilder, vil jeg bare sende en hilsen til Håvard, som har fått sitt nye kamera idag, Canon EOS 70D!!! Vi planlegger å ha en photoshoot i byen her en dag, så når det skjer har jeg nok litt av hvert å blogge om. I helgen skal jeg til Hamar å besøke slekt. Tar ihvertfall med meg kamera, så får vi se om jeg får noe å ta bilde av. Snakkes :) 

INSPIRATION ON A SUNDAY

Følg meg på tumblr HER :)

Q. Hva synes du?
Q. Hva er din tumblr? 

TUMBLR ADDICTION

Jeg har blitt så glad i Tumblr nå! Elsker det! Sitter på PC-en i evigheter og blir inspirert. For dere som ikke helt vet hva tumblr er, så kommer det en liten forklaring her:

Tumblr er en egen nettside, litt sånn som blogg.no, bare at de fleste kun velger å dele enkle bilder, sitater og lignende. Du kan følge andre med å enkelt og greit trykke på en follow-knapp, og så får du opp bildene deres i feeden din. Da kan du like, kommentere eller videreposte til din egen blogg. Jeg vil si tumblr er enkelt å bruke. Du kan poste bilder direkte fra weheartit, noe jeg gjør mye, laste opp egne bilder, eller selvfølgelig bare videreposte fra andre.

Trykk på bildet for å komme ti tumblr-en min. Hvis du vil følge meg hadde det vært veldig koselig :)Q. Har du tumblr?
Q. Hva synes du om tumblr? 

INSPIRATION - WINTER

Blir så utrolig glad når det snør, og når hele bakken er hvit! Det gjør noe med humøret mitt, uansett hvor mye prøver vi har framover, eller hva enn det måtte være. Når det snør, bare må jeg smile. Elsker vinteren. Ja, den er jo sykt kald, men det er så sykt koselig, vakker, inspirerende, søt og fin på en gang! Julepynten, julebaksten, kalenderen, og ikke minst vintersolen.Q. Liker du vinteren og snøen?

WANTS - IPHONE CASES


Alle er herfra.

Q. Hva synes du om dekslene?

ONE TREE HILL MOMENTS

Tumblr_m0qb1zijeq1qkryouo1_500_large

Tumblr_mblrbg3b6l1qgz2ero1_500_large

Tumblr_m7ivd5n5kt1r35y2lo1_500_large

Tumblr_m9hlo2v1xj1qdd9aho1_500_large

Leyton-3-leyton-29344428-498-233_large

Tumblr_maeq2hed6r1r9cijao1_500_large

Tumblr_m9qdy3lnuh1rx0hi5o1_500_large

Q. Ser du på One Tree Hill?

I LOVE GIRAFFES

Fikk plutselig sykt dilla på sjiraffer! Elsker sjiraffer, de er så sykt søte, vennlige og uskyldige!


//Weheartit

Q. Hva synes du om sjiraffer?

FRIDAY'S INSPIRATIONQ. Hva synes du?

FØLG MEG PÅ TUMBLR

Følg meg på tumblr: asbjof.tumblr.com. Jeg kan godt følge deg tilbake, legg igjen tumblren din også!

Q. Følger du meg på tumblr?
Q. Hva er din tumblr? 

DIPDYE - HOT OR NOT?

Sitter her og blir inspirert av weheartit. Jeg har sett mange bilder av dipdying. Noen kler det utrolig godt, andre sånn passe. Men plutselig fikk jeg litt lyst til å dipdye selv. Er ikke helt sikker, men har litt lyst. Jeg synes det er ganske kult egentlig. Så, dipdye - hot or not?


Q. Synes du JEG burde prøve å dipdye? (konditorfarge, kanskje?)

YOUR SECRET

Jeg fant denne videoen på en blogg i dag, og jeg bare elsker den! Den er helt nydelig! Sånne videoer inspirerer meg virkelig, får lyst til å lage noe lignende.

Q. Hva synes du om videoen?

hits