UNDERVANN PÅ BØMLO

Bilder jeg og Emilie tok med undervannskameraet mitt i sommer.

Q. Hva synes du om bildene?

8/365 - SUNSHINE ON A THURSDAY

Sykt kreative bilder jeg tar!...

Q. Hva synes du om dagens bilder?

7/365 - DIPDYE

Ja, tenk! Jeg har faktisk holdt det i en uke allerede!

I forrige uke dipdya jeg håret mitt. Det ble egentlig helt OK, ikke noe spess. Er allerede litt lei av fargen, og jeg ser det begynner å gå ut. Hvis jeg skal gjøre det igjen, skal jeg ihvertfall ta en annen farge. Jeg synes ikke den passet så veldig godt til hårfargen min. Men det ble helt greit. Nå har jeg ihvertfall prøvd det.

Q. Hva synes du?

6/365 - UNDERWATER

I sommer tok jeg og Emilie noen undervannsbilder med undervannskameraet mitt, men jeg fant verken laderen eller pc-ledningen til kameraet. Så jeg fikk ikke gjort noe med de. Men i helgen fant jeg begge deler! Og jeg synes egentlig de bildene ble ganske kule. Gleder meg til i sommer, da vil jeg ta enda flere undervannsbilder! Det kommer sikkert noen til som faktisk er av meg og Emilie.

Q. Hva synes du?

5/365 - LOOK FORWARD

Q. Hva synes du om dagens bilde?

SNART KAMP

Heisann! Jeg sitter her i sofaen, og må snart gjøre meg klar til å dra avgårde til Tysværtunet for å spille sesongens siste håndballkamp. Trist, men samtidig greit å bli ferdig med alle kampene så tidlig at vi får gjort andre ting i helgene, som for eksempel å nyte skisesongen i trekket. Jeg har vært med Emilie i hele dag, vi har vært hjemme og sløva (har hatt fri fra skolen). Men jeg har et viktig spørsmål:

På den ene veggen på rommet mitt skal jeg kjøpe leirebokstaver fra kremmerhuset, og henge de opp på veggen sammen med noen minnebilder. Men hvilket ord skal jeg kjøpe av bokstavene? Hvis dere skjønte det... Helst et engelsk ord.


Q. Hvilket ord skal jeg kjøpe i leirebokstaver?

4/356 - WE ARE ALL ROBOTSQ. Hva synes du om bildet?

3/365 - ROADVIEWQ. Hva synes du om dagens bilde?

2/365 - EYEDETAILSQ. Hva synes du om dagens bilde?

1/365 - BOWLING

Begir meg faktisk ut på en 356 dagers challenge! Har liten tro når jeg ikke engang klarer en 30-dagers channelge, men jeg skal nå prøve. Jeg har det siste året blitt litt for dårlig til å ta med meg kameraet for å ta bilder, noe jeg håper på å bli mye flinkere på. Det går altså ut på at jeg skal poste et eller flere bilder hver dag, gjerne noe som sier litt om dagen min. Vi starter!Q. Hva synes du om dagens bilde?

OPERASJON BILDEVEGG

Heisann! Beklager fraværet mitt. På fredag var jeg en liten tur på markedet, i tillegg til at jeg måtte pakke til Refugee. Hele lørdag var jeg i Etne, og i forbindelse med konfirmasjonen skulle vi være med på et rollespill der vi skulle være flyktninger fra Sudan som skulle til Norge. Dette varte da i 24 timer. En utrolig kjekk opplevelse egentlig! På søndag kom jeg hjem i ett-tiden, men jeg brukte mye av dagen på litt forskjellig. Jeg har forresten dipdya håret mitt, kommer sikkert innlegg om ikke lenge. Men poenget:

På fredag fikk jeg noen (maaange) bilder i posten som jeg hadde bestilt utskrift av hos fotoknudsen. Altså bilder jeg har tatt selv iløpet av de to sisste årene. Jeg har nemmelig i over et år tenkt å lage en diger bildevegg på rommet mitt. Jeg begynte på fredag, og ble ferdig i går kveld. Er utrolig fornøyd med resultatet, og har fått mange fine tilbakemeldinger fra folk som har sett bilder jeg la ut på instagram. (Følg meg: RealLifeAsbjof og Asbjof.) Under hele prosessen tok jeg bilder, og nuu skal du få se.
Tror det var 326 bilder, eller noe i den dur.


Sånn så det ut før jeg satte i gang.


Så var jeg ferdig med veggen, selv om mange av bildene datt ned...


Jeg fant ut at jeg likegodt kunne begynne på neste vegg...
Men så fant jeg ut at jeg ville ha opp tavla, så jeg tok ned noen rader med bilder, og hang de opp på nytt rundt tavla.
Nesten ferdig...
Ferdiiig!
Ble ganske fornøyd!

Q. Har du noengang lagd en bildevegg?
Q. Hva synes du om bildeveggen min? 

HOW TO STUDY???

Heisann! Hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag, for jeg sitter her med en naturfagsprøve. Klokka er snart kvart på ni, og jeg kan såvidt en ting. Det endte opp med at jeg faktisk søkte på youtube etter "How to study". Ikke at det hjalp noe særlig. Jeg har som alltid vært utrolig dum som ikke har satt i gang før i uka eller på dagen, men når du har så mye å øve til, ender det selvfølgelig med at du setter deg ned, og du gjør ikke en ting. Men serriøst, jeg hater sånne kvelder som dette. Der jeg bare ikke klarer å øve i det hele tatt, jeg går på bloggen for å sjekke kommentarer, artige for å sjekke nye bilder og alt det der. Har også nå bestemt meg for å ta en uke facebookfri bare for å vende meg av det. 


Dette var tider... I helga, når vi ikke var på skolen, og ikke hadde lekser. Skulle ønske det var helg nå, haha...

Q. Har du en prøve du burde øvd på atm?

SPILLELISTE - FINE SANGER #2

Jeg merker at jeg får mere og mere depressiv musikksmak, haha! Men samtidig er disse sangene så sykt mye finere enn VG topp 20, etter min mening. Men det varier selvfølgelig hva folk synes. Tenkte bare jeg skulle poste et par sanger til dere som jeg synes er sykt fine. 


Ron Rope - Perfect for me 


Ed Sheeran - The A team 


Coldplay - The scientist 


All time low - Therapy - SYKT FIN! 


Birdy - Skinny loveQ. Hva synes du om sangene?

BE HAPPY ABOUT YOURSELF!

I dag i klassens time snakket vi om et ganske viktig tema. Det begynte med nettvett, der vi så videoen til Amanda Todd (bare søk på google hvis du ikke vet hvem hun er). Etterhvert begynte vi å komme inn på det at utrolig mange rakker ned på folk nesten uten grunn, for det meste fordi de er sjalue.

I dag kan du ofte se på enten facebook, instagram eller toppbloggere at det blir slengt utrolig mye dritt. Uten å engang tenke på det, legger vi ut med stygge kommentarer BARE fordi vi i de aller fleste tilfellene innerst inne er sjalu. Det har ført til at ganske mange i dag (spesielt ungdommer) har lav selvtillit. Alle har noe de vil endre ved seg selv, og da snakker jeg mest om utseendet. Folk synes de er tykke, selv om de i alle andres øyne ser helt fine ut. Poenget er at uansett hvor sykt bra noen ser ut, skal de rakke ned på seg selv, noe som kun gjør dem mer deprimerte.

Jeg er sykt glad for å si at jeg ikke har noen stor ting å påpeke hos meg selv! Neinei, jeg er langt ifra perfekt, det er ikke det jeg sier. Men det siste året/halvåret har jeg begynt å gi blaffen i hvilken form jeg har, hvordan jeg ser ut ol. Og det trives jeg utrolig godt med. Det har gjort at jeg ikke tenker stygt om meg selv, og dermed blir jeg i så mye bedre humør. Dersom noen forteller meg at jeg er feit (ikke at det skjer ofte), gir jeg blanke F-en i det. Og når Camilla på tull kommer og sier "ÅSE, DU GÅR IKKE MED SMINKA I DAG! Du va stygg :)" (godt ment), synes jeg faktisk det bare er komisk hvor kule vennene mine er, og jeg begynner seiøst å le, uten å ta det til meg i det hele tatt.

Men selvfølgelig har jeg, som alle andre alltid noe jeg vil endre på. En kvise her, eller litt for tykk der. What do you do? Svaret er å rett og slett ikke bry deg. Kvisa kommer til å forsvinne iløpet av ikke lenge, og kroppsformen bør man ikke ta så veldig høytidelig. Det viktigste er at du viser at du er selvsikker. Da vil også andre se forbi de feilene. Prøv heller å få øye på de tingene du faktisk liker ved deg selv i stedet.

OG HUSK! Alt er normalt! Om du er litt for tynn, eller litt for tykk, så finnes det ingen fasitsvar som sier at du skal være normal. For hva er egentlig normalt? Jeg vil si du er normal så lenge du er et menneske.


Smil!

Q. Hvordan er selvtilliten din?

LEEEKSEEER

... og prøøøøveeer. IT'S DRIVIN' ME CRAZEEEYYY! Fatter ingenting.

Tenkte bare jeg skulle gi lyd fra meg i dag og siden jeg har fått så sykt mange kommentarer på mitt forrige innlegg. Tusen takk folkens! Digger dere!


Bitch, I'm fabulous! Dette ble et ganske useriøst innlegg...

Q. Hva skjeeer'a?

OH MONDAY

Denne dagen startet ganske så merkelig. Tro det eller ei, men jeg gikk faktisk rett i kjøleskapet og fikk en kraftig hjernerystelse. Tulla, men kjøleskapsdelen er sann. Det var i tillegg så vidt jeg kom meg ut døren før skolen faktisk startet. Tror det var omtrent to min. til skolen begynte da jeg gikk ut døra. Vanligvis bruker jeg ca. fire minutt på å sykle. Men jeg rakk det greit da, lærerne er aldri på plass akkurat når det ringer heller. 

Så var det 5. time, og vi skulle ha gym. Vi skulle stupe kråke over en bukk. Haha, tror ikke jeg tør å fortelle om den delen en gang, du får gå å lure.

Så skulle jeg endelig sykle hjem, og når jeg var på parkeringsplassen til den nye stadion, skulle jeg ta på meg vottene. Uten å tenke over det, svingte jeg litt på rattet, og sykkelen datt rolig i bakken. Jeg syklet heldigvis ganske seint akkurat da. Ble et bittelite skrubbsår på det ene kneet, i tillegg til en liiten skramme på høyre pekefinger. Flaueste var når de som sto ved busstoppet kanskje 10-20 meter unna meg sa til hverandre "Hu tryna!", haha! Jeg sykla bort til dem og sa "Ja! Eg tryna". Jeg tok det fint da, det var for det meste folk jeg kjente. 

Oh monday...


Det er vel det kiwi eller noen kaller "gladmandag"... Not.

Q. Har det skjedd noe pinlig med deg denne mandagen da?

STAVANGER

I går dro vi til esso klokken halv ni om morgenen, satte oss inn i 5 (tror jeg) forskjellige biler og dro til Stavanger for å spille to kamper. Veldig koselig. Hvis du vil vite hvordan det gikk, kan jeg si at vi vant en, og tapte en. Den kampen vi vant, spilte vi (ihvertfall jeg) ganske dårlig, og den vi tapte var vi kjempegode i (jeg var ganske fornøyd selv). Litt merkelig... Selve turen var veldig fin da, og solen skinte jo. Fin soloppgang på båten også.
Fine folk :)
JC (just chillin')Q. Hva synes du om bildene?

Haha, må bare fortelle dere en ting! Jeg og Emilie skulle spise matpakke i bilen, men jeg hadde ingenting jeg kunne smule på, så hun lånte meg lokket til matboksen sin. Da jeg var ferdig ga jeg lokket tilbake, men Emilie bare "eg vil ikke ha smulene dine!", så jeg åpna vinduet og skulle tømme lokket. Gjett hva... Det fløy selvfølgelig ut at hendene mine... Hele bilen fikk latterkrampe, og jeg skyller heretter Emilie en matboks (selv om hun sier at det går fint, og at hun ikke trenger det).

TRØTT...

TGIF! Æsj, gruer meg allerede til neste skoleuke, haha! Geez, jeg blir så trøtt på skolen at jeg blir helt svimmel. Kjede meg på et ekstremt nivå gjør jeg også. Men nå er det helg, noe som betyr at man får tatt igjen søvnen som har gått tapt. Det får ikke jeg gjort på på søndag da, menmen. I dag er det sonesamling på håndballen klokka 19-21, og imorgen skal vi stå opp klokken halv 8 for å kjøre til Stavanger å spille kamp. Så...


Folkens, det er altså øyet mitt! Kult, ekkelt eller facinerende? Klarer ikke bestemme meg...

Q. Hva skal i dag og i helga?

NEW YEAR

Vet det begynner å bli en liten stund siden nyttårsaften, men ikke før i dag gadda jeg å sette meg ned å redigere nyttårsbildene. Jeg prøvde noe litt nytt, en litt sånn "gammeldags-filmstøv"-stil.

Jajja, er ikke lett å ta nyttårsbilder...

Q. Hva synes du?

THOSE DAYS...

bLÆh, føler ikke jeg får til noe for tiden. Bloggen en jo fullstendig bortglemt, noe jeg er fullstendig klar over, men jeg har ikke så veldig mye bloggmotivasjon for tiden. Håndball også - en ting jeg absolutt ikke får til for tiden. Selv om jeg kanskje redder flertallet av de skuddene som kommer på mål, blir jeg så drit forbanna av de jeg slipper inn som jeg så absolutt burde tatt. Føler meg rett og slett helt talentløs. 

En annen ting er skolearbeid. Arbeidsinnsatsen føler jeg er helt borte. Jeg gidder ikke, og er sykt lei av å gjøre oppgaver på skolen, og lekser er noe jeg tar meg i nakken for å gjøre. Flott start på nytt år. Håper det går bedre etterhvert. Jeg hater perioder som dette, der jeg føler jeg ikke klarer noe.

Tok meg en varm dusj i stad. Eller - den var varm så lenge det varte. Plutselig var varmtvannet vekk, og det fosset ned kaldt vann. Likevel dusjet jeg videre. Følte jeg trengte noe til å kvikke meg opp med. Tragisk...

Q. Har du tider der du ikke får til noenting og alt er bånn?

MOVIETIME

Hei! Nå har jeg hatt en lang og kjedelig dag på skolen. Er ganske trøtt. Så nå tenkte jeg å slappe av og se en film på senga. Senere er det trening, og så familieselskap, for min kjære søster har bursdag i dag. Gla i deg Ida :)

Q. Hva skal du idag?

hits