FRIDAY INSPO

Følg meg på tumblr HERHÅPER ALLE FÅR EN FIN HELG! 

Og sånn ellers beklager jeg for minimalt med blogging, men for tiden gjør jeg ikke en drit bortsett fra å sitte på ræva inne på rommet mitt, spille tetris og gjøre lekser. Vi blogges når jeg har fått noe å ta bilder av. Når vi snakker om bilder, vil jeg bare sende en hilsen til Håvard, som har fått sitt nye kamera idag, Canon EOS 70D!!! Vi planlegger å ha en photoshoot i byen her en dag, så når det skjer har jeg nok litt av hvert å blogge om. I helgen skal jeg til Hamar å besøke slekt. Tar ihvertfall med meg kamera, så får vi se om jeg får noe å ta bilde av. Snakkes :) 

SÅNN GÅR NÅ DAGENE

For øyeblikket sitter jeg og gjør mattelekser. Har jobbet med engelsk bokanmeldelse i hele dag. Skal ha framføring om boka The Wave imorgen. Noen andre som har lest den? Hvis ikke, vil jeg andbefale deg å lese boken, eller se filmen på youtube (den varer bare i 45 min ellernoe).
Jeg har lagt min elsk på pulverposer med iste.


Ute snør det faktisk!


Vet ikke om jeg skal være glad eller trist. Elsker snø, men den kunne godt kommet før jul. Jaja, gøy for det :)


Leste faktisk over 50 sider av denne igår. Hadde omtrent ikke noe valg da, siden vi skal fremføre imorgen. 

Q. Har du lest eller sett The Wave?
Q. Hva har du gjort idag? 

GODT NYTTÅR!

Godt nyttår folkens! Jeg merker at jeg virkelig har store forhåpninger for 2014. Jeg er sikker på at dette blir et bra år! Jeg gleder meg veldig til å begynne på vidergående og til å bli kjent med nye folk.Q. Hva gleder du deg mest til i år?

hits