THE BOOK OF LISTS

Jeg har en merkelig obsession med lister. Hvis det kan kalles en obsession da. Jeg har alltid avskydd tankekart. Greit, om man kan kunsten med å plasere alle boblene i forhold til hverandre og i tillegg ta hensyn til at nye bobler kan forekomme så kan tankekart være ganske fint. Men gjør man som meg; setter slurvete rundinger rundt ordene og planlegger det så dårlig at det slettes ikke ser ut som noen blåde skyer, men heller at du har vært litt vel uheldig, og ikke fått til å skrive en tekst på en rett linje på et blankt ark.

Neitakk. Jeg skriver heller stikkord jeg altså. Bindestreker holder for meg, jeg trenger ingen 2.- og 3.-bobler. Bindestreker er det eneste jeg trenger for å få ned idéene mine, listevis. Jeg skriver lister over alt og ingenting. Lagde en forside på en notatbok for noen måneder siden, har ikke helt visst hva jeg skulle bruke den til. Men idag skrev jeg ned alle listene som jeg har på notater på mobilen inn i denne boka. 

          Q. Hvordan er forholdet mellom deg og tankekart? Går dere overens?
Q. Skriver du mange lister?

WINTER

Hellow folkens! Etter å ha gitt meg selv opp mot 400 nye sidevisninger er jeg endelig ferdig med å fikse på designet. Gud så mye man finner på å gjøre når man burde øve på matteprøve, foruten å gjøre akkurat det.

Q. Hva synes du om bildene?
Q. Hva synes du om designet?

INGENTING ER SOM HIMMEL OG SÅNT

Ingenting er som å finne en perfekt redigerinsmetode som passer til omtrent alle bilder i Photoshop. Men samtidig er ingenting som å tenke over at man enda ikke vet hva man vil oppleve her i livet, og det gjør meg tankefull.

- Åse the great poet (eller bare Åse Vannflaske)

ADIDAS SUPERSTARSLiker de nye skoene mine like godt som iskaffe er etter å ha lugget i frysen i to timer. Forresten, hvor lenge holder koffein deg våken? Drakk nettopp en stor kopp koffein, kom etterpå at klokka var kvart på ni. Jaja, det er ferie uansett. Alle burde ha sånne sko. Nei forresten, ikke alle. Hva blir da spessielt med å ha dem? Kanskje det var derfor jeg ikke kjøpte de på barneskolen da alle hadde sånne? Eller var det fordi jeg hadde cavasaki, som også var kult? Eller var det fordi det var for mainstream? Hvem vet.

hits