SKOLEUKE IGJEN...

Da var det desverre en ny skoleuke, etter en god og deilig vinterferie. Første dag var ekstra slitsom, fordi jeg i tilegg var ganske trøtt. Men jeg får vel overleve denne uken som alle andre.

//Random shit...

Q. Hvordan var din første skoledag etter ferien?

VI SKAL KJØRE GOCART!

Heisann! Da var det en ny dag. Selv om det er søndag, har vi store planer. I dag skal vi nemmelig til byen for å kjøre GoCart! Tror det skrives sånn. Egentlig skulle vi stå på slalom i dag, men vi er på Hamar, og det ville blitt alt for dyrt å leie utstyr. Men GoCart blir jo dødsgøy det også! Det har jeg aldri prøvd før.

Q. Har du kjørt GoCart før? Var det gøy?

TEENAGERPOSTS

Jeg elsker teenagerposts! Jeg kjenner meg så sykt igjen i dem. Følger teenagerposts på instagram og tumblr. Her er noen jeg liker spessielt godt.

Q. Følger du teenagerposts?

VIDEOBLOGG - Spørsmålsrunde

Jeg la den ut før jeg flyttet bloggen, men det var nok ikke så mange som så den, så jeg tenkte jeg skulle legge den ut igjen. 

Q. Lurer du på noe mere?

TAKKTAKK!

Jeg ser jeg allerede har fått en del lesere, og det setter jeg stor, stor pris på. I dag har det strømmet inn med nye kommentarer. Jeg prøver så godt jeg kan å kommentere tilbake. 

//Arkiv

Q. Leser du bloggen min fast?

BLOGGVURDERING - ILLW.BLOGG.NO

Det ble til at jeg vurderte illw.blogg.no. 10 år gamle Ingrid står bak denne bloggen. Hun blogger om hesten sin, Snuppa og om hverdagen hennes.

Design - Designet er helt greit. Ikke så veldig fancy greier, men lyse, enkle farger. Ikke noe stress. Det første intrykket man får er headeren - Et søtt bilde som forteller meg at dette er en ganske så vanlig, men fin blogg. Terningskast 4+

Innholdet - Ingrid skriver om det meste. Hun andbefaler sanger, skriver om hverdagen sin, og i tilegg tar hun bilder til bloggen, noe som er veldig viktig for leserne. Bildene på bloggen er helt greie. For å være helt ærlig, så er det ikke helt midt i blinken for meg. Jeg er mere glad i lyse, freshe bilder. Når det kommer til selve teksten er det helt OK. Du skriver for det meste om hverdagen, men også litt annet. Jeg skulle ønske du kom med litt flere morsomme innspill i innleggene, da blir det litt morsommere å lese. Terningskast 4

Helhet - Jeg liker bloggen til Ingrid sånn passe, men det er bra til å være en tiåring. Et sted må man jo begynne. Hun har blogget siden oktober 2011, så hun ligger ikke så veldig dårlig ann. Herfra kan det bare gå oppover. Jeg håper du fortsetter å blogge aktivt videre. Keep up!

Terningskast 4 av meg

Q. Hva synes du om bloggen til Ingrid?

VIL DU HA BLOGGVURDERING?

Fant en blogg som vurderte og fikk faktisk litt lyst til å vurdere selv. Så hvis du vil ha bloggvurdering, kan du legge igjen en kommentar her i kommentarfeltet. Jeg velger en tilfeldig om cikra en halvitme. Husk bloggadresse!

Q. Vil du ha bloggvurdering?

TODAY'S INSPIRATION

*// WeHeartIt

Q. Blir du også ofte inspirert av WeHeartIt?

DAGENS INNKJØP

I dag var vi en tur i byen i/på (?) Hamar. Jeg kjøpte meg en genser, en bukse og en lipsyl. Nå er det snart middag, og katta ligger og koser seg ved siden av meg her på sofaen.

En genser jeg lenge har ønsket meg, og en kirsebærlipsyl jeg synes var søt. I tilleg kjøpte jeg en bukse som jeg ikke helt fant.

Q. Hva synes du?

GOD MORGEN!

Haha, er ennå ikke vandt til den nye bloggen. Logget nettopp inn på den gamle for å blogge...

God morgen! Eller - morgen og morgen... Jeg sto opp for to timer siden. Her i Hamar skinner solen. Jeg vet ikke helt hva planene for dagen er. Tror vi skal en tur til Hamar for å handle litt.Q. Hva er dine planer for dagen?

GOODBYE HAUGESUND

Nå sitter jeg faktisk på flyplassen. Jeg skal til Hamar for resten av vinterferien. Likegreit, for her regner det. Blir nok litt blogging der borte. Har med meg PC-en.Vi blogges!

FLYTTET BLOGGEN

Som dere kanskje har fått med dere nå, så har jeg flyttet bloggen. Grunnen er vel at jeg hadde lyst til å starte på ny, i tilegg til at jeg ville bytte bloggnavn. Denne bloggen har stått helt siden i sommer, da jeg opprettet den. Jeg har liksom aldri giddet å sette meg ned å fikse designet før nå. Denne bloggen blir ellers veldig lik den forrige.

Q. Hva synes du om at jeg flyttet bloggen?

hits