34/365 - SKIING

Har omtrent sittet med skolearbeid i hele dag, nå kjenner jeg at jeg er mektig lei... Kom ikke på at jeg hadde musikkframføring da jeg skrev innlegget igår, sorry. Men det kommer photoshop tutorial om ikke lenge :)

Q. Hva synes du om bildet?

HVA VIL DU SE AV VIDEOBLOGGING?

Heisann! Det blir nok ikke noe 365-dagers bilde i dag, har så lite inspirasjon. Få heller poste 2 imorgen. Men imorgen er det jo torsdag, og da har ikke jeg så mye jeg skulle ha gjort. Så jeg tenkte kanskje jeg kunne lage en videoblogg, siden det er så lenge siden. Men jeg er dårlig med å komme opp med ideer til sånt. Så... Hva vil du se videoblogg av?Q. Hva vil du se videoblogg av?

33/365 - STARBUCKS

Herregud, som jeg savner høstferien i Barcelona!

Q. Hva synes du om bildene?

32/365 - LEOPARD OG MARIUS

Dagens funfact om meg: Jeg går alltid med to forskjellige sokker, bortsett fra når jeg trener.


Gjett om jeg hadde sommerfølelse i dag da! Det var faktisk nesten varmt i solsteken!

Q. Hva synes du om bildet?
Q. Har du sommerfølelse? 

VIL DU HA LINKING?


Overskriften og bildet sier vel seg selv? Lik innlegget mitt på facebook for bedre sjangs.

Q. Vil du bli linket?

31/356 - ADVENTURE IS BEHIND YOUR BLINDS


Jepp, det var nok det beste jeg kunne komme med i dag... Fortsatt dårlig redigert.

Q. Hva synes du?

30/356 - ACROSS THE MOUNTAINEr på fjellet nå. Tok noen bilder i dag da vi kjørte ned til Joker for å handle litt. Hadde sykt lyst til å finne den perfekte redigering til disse bildene, men det var ikke like lett. Menmen, jeg synes det ble litt kult fordet om.

Q. Hva synes du?

29/356 - RUNNING OUT OF HEADLINES


Kjedelig bilde, jeg vet...

Q. Hva synes du?

1ÅRSDAG PÅ BLOGGEN

Fant nettopp ut at det er et helt år siden jeg flyttet bloggen min over fra svir.blogg.no til aabo.blogg.no. Men denne bloggen opprettet jeg ca. et halvt år før jeg begynte å bruke den. Woho! Enda en grunn til å feire fredagen!

Siden dere fortsatt er her, vil jeg bare fortelle dere sannheten. Sannheten er at jeg er en nolifer, en taper som har matchende venner (gla i dere venner), en vandrende potet og et matvrak. Husk på det, uansett hvor kul jeg framstår som på bloggen:Q. Leser du bloggen min ofte, av og til, eller er du innom for første gang?

28/365 - A SNEAKPEAK OF THE SUMMER


Bilde inspirert herfra.

Q. Hva synes du?

27/365 - NEW YORK VINTAGE

Arkivbilder, tror pappa har tatt det. Men jeg har ihvertfall redigert det på ny.


Synes det ble sykt kult, selv om det kanskje var litt overredigert...

Q. Hva synes du?

26/365 - LOOKING FOR HOPE

Q. Hva synes du?

25/365 - CURLS

Oiii, shit! 99 lesere på bloggen igår, det er mye til å være meg. Kommer sikkert av at 4 stk delte innlegget mitt på face, haha. jeii er teiit.

Q. Hva synes du om dagens bilder?

BILDER FRA SAUDA

Var som sagt med Camilla på fjellet forrige helg, som en avslutning av vinterferien. Og det var kjempekoselig! Tenkte jeg skulle poste bildene, så får dere se.


Omg, så kule


SuuurQ. Hva synes du?

24/365 - DANBOQ. Hva synes du om dagens bilder?

PAKKE I POSTEN - DANBO

Endelig kom den! Jeg har ventet så sykt lenge på den nå, nesten en hel månede. I dag kom endelig danboen jeg bestilte på Ebay fra Hong Kong. Ble ganske glad, og gleder meg kjempemasse til å ta masse fine bilder av den. Men jeg trenger et navn til den.

Til dere som ikke vet hva en danbo er; Det er bare en liten figur man kan ta peene bilder av. Bare søk etter DANBO på weheartit eller google. Også er den jo kjempesøt!Q. Hva synes du?
Q. Forslag til hva den kan hete? 

23/365 - LIFT INTO THE UNKNOWNKlarer ikke bestemme meg for om jeg synes dette bildet var kjedelig eller litt kult.

Q. Hva synes du om bildet?

22/365 - RESORTS

Da er jeg hjemme igjen etter en super helg med Camilla og Emilie i Sauda. Vi var i trekket i dag, og jeg tok med meg kameraet. Nå sitter jeg hjemme, livredd for å sjekke it's learning. Vinterferien er over allerde, buhuu. Men for noen har den kanskje startet.

Q. Hva synes du om bildet?

21/365 - OLD BOTTLES

Q. Hva synes du om bildet?

Btw, stikker til Sauda for helgen, null blogging...

20/365 - SUNSHINE


Arkivbilde, tatt i sommer.

Q. Hva synes du?

19/365 - COLORS

Jeg begynner å bli dårlig til dette...

Q. Hva synes du?

18/365 - OUR NEW HOUSE

Idag gikk jeg og Emilie bort til det nye huset våres, for Emilie måtte se det. Jeg tok med meg kameraet for å ta noen bilder. Det er ikke møblert enda.Q. Hva synes du?

17/365 - LOOKING FORWARD TO THE SUMMER
Tatt på lannet.

Q. Hva synes du om bildene?

16/365 - NATTCUP

Beklager at jeg ikke fikk postet bilde igår. Tar det igjen i dag. Her er video fra i går:

Q. Hva synes du?
Q. Vil du ha flere videoer i 365 days?

VI SKAL FLYTTE!

I går da jeg kom hjem fra nattcup i 23-tiden, så pappa på meg med et lite smil, og så sa han "Ida vil si deg noe" (Ida er søsteren min). Nå har hun vel tenkt å klage igjen, tenkte jeg. Men så satt jeg meg ned i sofaen ved siden av henne, og så sa hun på tull "Du har blitt sparka ut av badet". Jeg skjønte det var tull, for jeg er aldri på badet om morgenen... Ida gjorde et nytt forsøk og sa "Neida, du skal få eget bad". Det trodde jeg også var tull, for det var lite sannsynlig. Isåfall måtte vi ha bygget ut andreetasjen. Men sååå sa hun "Vi skal flytte". Jeg trodde selvfølglig også at de var tull, og sa "Ja....", men når jeg snudde meg og så at mamma og pappa så smilende på meg, skjønte jeg kjapt at et ikke var tull.

Huset ligger altså bare ca. 75 meter fra der vi bor nå, og det er akkurar det samme nabolaget. Jeg ser litt av huset fra vinduet liksom. Jeg ble egentlig ganske glad, og jeg gleder meg faktisk sykt mye til å flytte inn. Huset er jo bare helt nydelig både inne og ute! Jeg og Ida får hvert vårt bad og felleswalk in closet. Æææ!!! Vi overtar huset allerede i dag klokken fire, så da skal vi bort og se og planlegge litt. Jeg har kun sett bilder av det til nå. Gleder meg sykt til å flytte inn i et nytt hus! Det var ingenting galt med her vi bor nå, men noe nytt er alltid spennende.


Kommer sikkert til å savne rommet mitt da. Haha, jeg må ta ned hele bildeveggen, og så henge den opp igjen.......

Q. Har du flyttet før?

BLUE CONVERSECreds til Emilie som tok bildet. Jeg savner sommeren!

Q. Savner du sommeren? 

15/365 - LEVITATE-KITCHENQ. Hva synes du?

SNEAK PEAK

Heisann alle! Tusen takk for fine kommentarer i det siste!

Dere kan glede dere til morgendagens bilde, jeg har vært ganske så kreativ om jeg skal si det selv, hihi. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg ligger faktisk i forkant av 365 days challenge! Woho! Her er en liten sneak peak av morgendagens bilde;

Q. Hva tror du om morgendagens bilde?

Forresten, dere må bare komme med forslag til hva dere vil at jeg skal gjøre i 365 dager challenge. Dere kan sende link av et bilde, og kanskje gjør jeg noe lignende.

14/365 - GOOD MORNING

Dagens bilder kommer utsetvanlig tidlig. Tenkte bare jeg skulle poste det tidelig siden det liksom står "good morning" haha. Disse bildene tok jeg på Hamar hos søskenbarna mine for ganske så nøyaktig to år siden. Men i går kveld fant jeg fram noen gamle bilder, og så begynte jeg å redigere, og jeg ble så fornøyd. Dette innlegget er forresten forhåndsblogget.

Q. Hva synes du om dagens bilder? 

13/365 - HAVE A COCE

Tok dette bildet på lannet til Andrea for et og et halvt - snart to år siden. Men det er ikke så lenge siden jeg redigerte det. Savner de dagene så sykt mye! Lengter! Sola skinte, det var varmt, vi trengte ikke å tenke på en ting! Herregud, som jeg savner sommeren!

Q. Hva synes du om dagens bilde?

12/365 - LIFE IS ONE BIG ROAD

Q. Hva synes du om bildene?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Skå skrift = The truth (fra Åse selv)

Hvordan er hun som søster?
Hun er vel slk som de fleste lillesøstre vil jeg tro. Hun kan være veldig irriterende, men vi er som regel gode venner. Hun kan veldig fort bli sur og gretten hvis jeg ber henne om noe, speielt hvis det gjelder rydding. Da må jeg som regel be henne fire- fem ganger, og det femte gangen 

Drømmeferie?
Jeg faktisk ikke hvor drømmeferien ville gått, men jeg vet at det ville blitt en plass der det går an å ta fine bilder. Hun likte seg veldig godt i New York da vi var det for litt over ett år siden, og tok veldig mange fine bilder.
Muligens Tennesee, men for øyeblikket vil jeg til syden! :(

Topp interesser?
Foto, håndball og piano.

Kan du beskrive personligheten hennes med 3 ord?
Glemsk, snill og tålmodig.

Er vikedølingar bøsne typar?
Eh, hæ? 
Hahahahahahahah, internt...

Hva heter drømmeprinsen?
Vet faktisk ikke. Har ikke hørt om noen siden en som het Magnus, men han flyttet til Bergen, så det ble ikke noe av. 
OMG, WHY. Det var i 3. klasse. 

Hvor har Åse fått sin humor fra? Fra deg? Digger ÅSE!!
Hun har definitivt fått humoren sin fra meg, men hvis sannheten skal frem har hun lang vei å gå for å få like god humor som meg :)

Kossen ser Åse på personen hu e gift me ?? Å har hu noen gang tenkt å slå opp for å bli i et forhold med EN annen ?? Å hvorfor er hu så .. Du vett dritkulsøtnydeligperfekt ?? Svar takk :)
Tror hun er glad i den personen hun er gift med? Siden hun er gift med den personen liksom. Vet ikke om hun kommer til å slå opp med deg for noen andre. Hun er dritkulsøtnydeligperfekt fordi hun har en så dritkulsøtnydeligperfekt søster som meg. Hei Emilie :)

Kossen e Åse når hu e sur/sint/glad/redd?
Når hun er sur: Ikke snakk til henne eller åpne døren til der hun sitter, da smeller det.
Det smeller ikke akkurat da. Blir ikke SÅ sur heller.
Når hun er sint: Ikke snakk til henne eller åpne døren til der hun sitter, da smeller det.
Geez, det er århundrer siden du så meg bli skikkelig sint!
Når hun er glad: Da går det som regel i: HEEEEEI IDAAAA :)
Når hun er redd: Vet ikke.

Gjørr hu noe spesielt som BARE hu kan?
Nei? Hun er ikke SÅ spesiel altså.
Jo? Har du noengang mista et matbokslokk ut et bilvindu i fart? 

Har du god humor?
Ikke så god som meg :)

Like hu å skremma folk?
Ja, hun har nesten skremt livet ut av meg flere ganger.
Såvidt jeg vet har jeg ikke skremt deg på kanskje et år. 

Ka e det besta hu vett?
Kjøttdeig og spagetti, klippe opp smågodt, toast osv..
Hvis du erstatter kjøttdeig og spagetti med natchos kan det nerme seg rett.

E det noe hu e redd for? <3
Tror ikke det er noe spesielt hun er redd for. Sist jeg kan huske var når hun tok heisen alene i syden en gang, så stoppet den. Tror det var noe sånt, då gråt hun etterpå. Er mangen år siden da. 
Haha, når jeg var bittebitteliten ja. Skummelt med heiser når du er sikkert 3-4 år og liten.
 

Er hun snill?
Som regel.

Er hun sta?
Ja, det kan du være sikker på.
Er ikke så sta da... 

Serie?
One Tree Hill er nok den beste hun har sett, ellers tror jeg hun liker the Walking Dead.

Musikk?
Sånn gammel trist musikk som ingen har hørt før.

Hvordan er fremtidsplanene hennes?
Hun har snakket om at hun vil ta Medier&Kommunikasjon på vidergående, noe mer enn det har jeg ikke hørt.

Hva driver hun med på fritiden?
Hun spiller håndball, er med venner, tar bilder og gjør en del skolearbeid.

Er hun flink på skolen?
Ja :)

Hvem er yndlings artisten hennes?
Det vet jeg ikke.

Dette var alle spørsmålene, håper dere likte svarene!

11/365 - RAINDROPS ON MY WINDOWQ. Hva synes du om bildene?

SPØRSMÅLSRUNDE OM ÅSE!

Hei alle trofaste leserne til Åse!

Nå har jeg tenkt å kjøre i gang en spørsmålsrunde, og denne gangen skal det være om Åse! Jeg skal svare på alle spørsmål. Om dere lurer på hvem jeg er, så kan jeg fortelle at jeg er Ida, storesøsteren til Åse. Og hvem kjenner henne ikke bedre enn meg? Spørr om hva dere vil, så svarer jeg i et innlegg når det er komt inn nok spørsmål.  


Et nydelig bilde av denne skjønne bloggeren som lukter på rododendron (tror det skrives sånn) i fjor sommer.

Spørr i vei!

10/365 - SUNNY SATURDAYQ. Hva synes du om bildene?

GOODBYE JANUARY

I januar har jeg:

- Sett masse filmer og serier på nett
- Hatt null motivasjon for skolen
- Hatt min verste håndballsesong noensinne
- Fått dilla på pistasjenøtter (og chillinøtter)
- Hatt flere koselige dagsturer til Stavanger med laget
- Vært med på rollespillet Refugee i forbindelse med konfirmasjonen
- Hørt på masse fin musikk
- Lagd en gigantisk bildevegg på rommet mitt 
- Startet 365 dagers challenge
- Dip dya håret mitt 

Månedens opptur: Har endelig bestilt meg en Danbo!
Månedens opplevelse:
Refugee, der vi skulle overleve 24 timer som en flyktning.
Månedens "burde gjort":
Kanskje jogget en eller to turer, og dratt på fjellet. OG bestilt meg den fine jakken på nett før den ble utsolgt...
Månedens nedtur: Alle prøvene som har gått utrolig dårlig fordi jeg ikke har tålmodighet til å pugge.
Månedens film: The house at the end of the street
Månedens sang: Little house - Amanda Seyfried
Månedens serie: The Walking Dead
Månedens blogg: maddepaddee.blogg.no
Månedens beste kjøp: Enten denne buksa HER, eller Danboen jeg endelig har bestilt på nett.
Månedens bilder:

 

Q. Hva er det beste som har skjedd deg i januar?

9/365 - SHUFFLEQ. Hva synes du?

hits