BLUE ENDS

Badet har omtrent tatt over som photoshootsted, slik som det har for alle jenter som tar selfies. Farget tuppene mine blå da, for omtrent fem uker siden nå. Tuppene er desverre/heldigvis blonde igjen. Har et elsk-hat forhold med semipermanent hårfarge, noe jeg tror alle forstår med tanke på at jeg farget hele håret blått for over et år siden. Grønnskjer satt igjen i fire måneder etter, denne gangen gikk det heldigvis litt kjappere, og så var det bare tuppene.

                    Q. Har du farget tuppene/håret i en ikke-naturlig farge?

UNIVERSAL STUDIOS ORLANDO

59 redigierte bilder fra Universal Studios. Hvordan skal jeg gjøre dette? Blir litt mye å poste bilde på bilde nedover. Dere får nøye dere med mine blinkskudd, ihvertfall foreløpig. Lenge siden jeg har tatt så mange bilder på en dag. Kan ikke huske å ha tatt så mangen bilder av skilt heller. Gøy.

Q. Hva synes du?
Q. Har du vært i Universal Studios før? 

JW MARRIOTTQ. Hva synes du?

PANORAMA WINDSHIELD


Twenty One Pilots - Car radio

Igår dro vi til fjells. Utsikten da vi dro var dødspen, så jeg tok frem kameraet og knipset noen bilder. Ti minutter etter måtte jeg ta noen flere, for utsikten ble enda finere. Dette gjentok seg omtrent ti ganger. Bildene var desverre ikke like pene som motivene var i virkeligheten, for det er grenser på hvor gode bilder man tar i 70-80km i timen. Men jeg tenkte de var verdt å dele likevel. Stillheten var heller ikke like eksisterende som i sangen over. Den sangen synes jeg forresten alle skal høre. Det er den rareste sangen jeg har hørt, men jeg elsker den. Kan omtrent hvert ord, og er overbevist om at det ligger en dypere mening bak teksten, uten å vite hva. FilosofÅse. Uansett, jeg fikk æren av å være DJ denne bilturen. Jeg valgte spesifike sanger, og fortalte pappa hva som poppet opp i hodet på meg hver gang jeg hørte den. 

                                        

Q. Hva synes du om bildene?

hits