STEM PÅ MEG

Hei! Jeg kom med i fotokonkurransen. Jeg hadde satt stor pris på om dere kunne stemt på meg her. Det er bilder nr. 1. Tusen takk!


Bildet jeg er påmeldt med.

Q. Stemte du på meg?

ER MED I FOTOKONKURRANSE

Jeg er med i fotokonkurranse på denne bloggen. Det er ikke noe spessielt tema, og man kan delta med så mange bilder man vil. Over ser du bidragene mine.

Q. Hva synes du om bildene?

KJEDER MEG...

Jeg kjeder meg noe enormt akkurat nå. Har ingenting å gjøre, bortsett fra å vente på rundtstykkene som står i ovnen. Får vel blogge da. Finne et intressant tema sa du? Da får vi google. "Et... intressant... tema..." Fant ikke så mye der. Neinei. Da vet jeg ikke hva jeg skal blogge om.

Åjo! Jeg satt og så igjennom de gamle innleggene mine på den forrige bloggen og der fant jeg en idè som jeg kanskje kan ta opp igjen. Jeg kan lage dialektvideo! Jajaja! Du kommenterer en dialekt du vil jeg skal snakke (feks. oslodialekt, stavangerdialekt osv) og så legger jeg ut video der jeg prøver så godt jeg kan å imitere de forskjellige dialketene dere har sendt inn som forslag. Hørtes det artig ut eller?


Fant fram et gammelt arkivbilde og begynte å redigere...

Q. Hvilken dialekt vil du se meg snakke?

NATTINATT

Nå går jeg snart å legger meg. Skal bare øve litt på gloser først. Må øve på 40 stk... 20 av dem kommer på gloseprøve imorgen.


Som vanlig et bilde som ikke har noe med tema å gjøre...

Q. Hva skal du gjøre før du legger deg?

ENDRET DESIGNET

Halla! Som dere kanskje ser, så har jeg endret litt på designet nå. Tenkte jeg skulle prøve noe kult, siden designet mitt før har vært ganske rosa. Hva synes dere om det?

Ellers idag har jeg spilt kamp. Dette var den siste kampen i sesongen, og det gjaldt andre eller tredje plass. Vant vi kom vi på andre, ble det uavgjordt kom vi på andre. Men tapte vi derimot! Da kom vi på tredje. De siste minuttene var stillingen 11-11, og de andre hadde angrepet. Gud, jeg trodde jeg skulle besvime der jeg sto og konsentrerte meg om å redde enhver ball som kom inn mot mål. Hvis de scoret, ville vi falt ned til tredje plass. Plutselig var det en som hoppet opp og skøt. Og jeg, som var keeper... Jeg TOK DEN! Dermed gikk tiden ut, og det ble uavgjordt. Fordi vi hade scoret totalt flere mål enn dem gjennom sesongen, vant vi andreplassen. Elsk 


Også var jeg på lannet og tok noen bilder.

Q. Hva har du gjort i helgen?
Q. Hva synes du om designet? 

BEHIND MY EYE THERE IS THOUGHTSQ. Hva synes du?

UNIVERSEDIT - HOT OR NOT?

Prøvde meg litt fram med redigering nå. Jeg fant et litt mislykka bilde, og tenkte jeg kunne prøve ut noe med det likevel. Det ble til universeredigering. Synes det er så fint! Har sett det litt på blogger og weheartit. Men jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet.

Tok meg til og med tiden til å lage et gifbilde! Hva synes du? Jeg ble ganske fornøyd.

Q. Hot or not?
Q. Hva synes du om gif-en? 

VIDEOBLOGG - EN VANLIG TORSDAG PÅ TEATERET - I KLIPPEN

Q. Vet ikke helt hva jeg skal spørre om jeg...

ET LITE BILDEDRYSS AV DIVERSE

Q. Hva synes du?

REGNREGN, SORPESORPE

Heisann! Da var det onsdag, musikkprøven er unnagjordt, og jeg har fått unna dagens lekser. Nok en gang takker vi det nydelige været for pen bukse etter å ha syklet hjem i sorpevær.


Nå skal jeg skynte meg ned å spise før jeg stikker på håndballtrening med Camilla.

Q. Hva skal du idag?

FLYBILDER

Heisann! Gjett hvor jeg er. Helsinki, haha... Fikk til og med fri fra skolen idag og greier. Men jo, jeg tok en del bilder på flyet. Jeg elsker å fly når det er overskyet, for når man kommer over skydekket, er himmelen bare helt nydelig! Her er noen bilder fra flyturen.


Random tekst hvis du lurer...


Random tekst her og...Q. Hva synes du om bildene?

LENGTER ETTER SOMMEREN

Jeg lengter etter å kunne bade hele dagen...

Jeg lenter etter å kunne kose meg med venner...

Jeg lengter etter sommersolen...

Jeg lengter etter de lange sommerkveldene...

Alle bilder // Weheartit

Q. Hva lengter du etter? 

PAKKE I POSTEN

For noen dager siden lå denne her i postkassen.


Wii! Almanakken jeg bestilte.

Jeg liker den utrolig godt! Den er så liten og søt. I tillegg kan man designe sin helt egen, sånn at det blir mere personlig. Jeg bestilte den HER etter å ha sett almanakken på Ine Elise () sin BLOGG.
Må vente med å begynne å bruke den til slutten av mars. Men man bestemmer selv hvilke måned man vil at den skal starte i. Her har jeg ukens prøver, ukens gjøremål og ukens trening.


På bakerste side har jeg alle navnedagenene.


Minnebaksiden :)

Q. Har du personlig almanakk?
     Hva synes du? 

INTO THE FIREQ. Hva synes du om bildene?

GANSKE SÅ SUR PÅ MEG SELV

Heisannheisann. Nå er jeg ganske forbanna på meg selv fordi jeg suger i håndball (står i mål). Vet ikke helt hvorfor jeg fortsatt går. Jo, forresten. To grunner;

1. Jeg  på cup! Håndballcupper er noe av de gøyeste tingene jeg har vært med på i hele mitt liv!
2. Gidder ikke begynne med noe nytt. Hva skal jeg liksom begynne på? Fotball? Haha, har fått testa ut fotball-skillsa mine i gymmen... Vel, la oss bare si at det ikke var noen skills.

Så... Nå skal jeg slappe av på PC-en til jeg får roet ned det forbanna sinnet mitt, HEHEEE!!! (Nei.)

Q. Når blir du mest skuffa over deg selv?

T.G.I.F.

Endelig fredag! Da var denne ukens prøver unnagjort. Deilig   I dag skal jeg slappe av, og kanskje kommer Elisabeth over i kveld. Det skal bi kos. I morgen skal jeg spille håndballkamp i Ølen, og hvis gangsperren i lårene mine kommer seg, skal jeg kanskje en tur på fjellet å stå på slalom. The power of heeelg!
Har fått på meg chillegenseren.

Q. Hva skal du i kveld?

FILMINNSPILLING HELE DAGEN

Heisann! Denne dagen har vært sykt lang! Jeg var på teater fra 12 til 6. Vi holder for tiden på med å lage kortfilmer. Idag var det innspillingsdag en. Vi begynte på kontoret til faren til en på gruppa. Der filmet vi en scene som skulle foregå "hos rektor". Etter det gikk vi på doen der og filmet en scene der jeg spiller en falsk bestevenn som sladrer om en hemmelighet, haha! Så gikk vi hjem til meg og spilte inn to scener, og så var hele dagen gått.7

Imorgen er innspillingsdag to.Q. Noen gang vært på noen form for filminnspilling?

SUMMERFEELING

Heihei! Da var det endelig fredag! Sola skinner, og selv om det er litt kaldt, har jeg sykt sommerfølele. Forresten sa må jeg beklage at jeg ikke har blogget de siste dagene. På tirsdag viste jeg ikke hva jeg skulle blogge om, på onsdag hadde vi ikke nett, og på torsdag kveld da nettet var tilbake, gadda jeg ikke blogge. Der har dere min kjedelige unnskyldning.

Men her er ihvertfall et innlegg før jeg drar på teater. Jeg skal på teater idag, i helgen og på mandag. Vi lager kortfilmer, og i helgen skal vi spille inn. Det blir kjempegøy.

Fordi det var så fint vær, måtte jeg selvfølgelig ut å ta litt bilder.Q. Hva skal du idag?
     Hvordan er været hos deg?
     Hva synes du om bildene? 

hits