GLOBE-TASTISK DAG

Været er sykt bra for tiden, desverre har jeg ikke fått nytet det skikkelig før i dag på grunn av skolearbeid.

Andrea hadde endelig, etter mas fra meg i snart et år, bestilt seg det cruisebrett i merket globe. Der kommer ordspillet i overskriften inn i bildet/blogginnlegget. I dag fikk hun melding om å hente det på postkontoret i dag, og siden det kriblet i beina etter å rulle igjen, dro vi for å hente det. 


Håper dere liker mobilbilder da. Følg meg gjerne på instagram HER.

Q. Hva har du brukt denne dagen til?

SKOLE, SKOLE, ISTE, SKOLE

I dag kom jeg hjem. Jeg var sykt glad. Jeg hadde endelig hatt den samfunnsfagsprøven på fire kapitler som jeg hadde gruet meg til en hel uke. Sola skinte, og OMG JESUS det var en nydelig dag. I hodet mitt begynte jeg å legge planer om å dra til byen å chille i solen ute en plass, på kaien eller noe. Måtte bare få unnagjort lekser først. Så jeg begynte. Og fortsatte, og fortsatte i noen helt forferdelige timer. Helt til klokken var halv fem, da syntes jeg så synd på meg selv at jeg rett og slett var dritsur. Leksene og skolearbeidet satte nok en gang preg over dagen som skulle bli fin. Det jeg hadde tenkt å gjøre ble kansellert, og igjen satt en dritsur Åse Vannflaske med lekser og et håpløst sinnahode. Etter å ha fått ut sinnet og tristheten i meg ved å drikke iste (ja det hjelper, utrolig nok) tenkte jeg at jeg liksågodt kunne øve litt til naturfagsprøve på torsdag. Siden jeg allerede hadde sittet så lenge uansett.

Ikke vet jeg om det var livsgledenerven som kobla helt ut eller om jeg rett og slett bare var lei, som gjorde at jeg faktisk klarte å fortsette skolearbeidet med et passe blidt nok humør. Nå har jeg egentlig gjort sykt mye idag når det kommer til skolearbeid, og kan legge meg med god samvittighet senere i kveld. Men en ting er sikkert, skolearbeid er jeg fullstendig lei av. Og vi får så alt for mye. Gleder meg så utrolig mye til jeg kommer på vidergående til neste år, når jeg kan bruke litt mere tid på å ha det gøy i skolehverdagen på dramalinja.

Tommel opp for... 
- sammfunnsfagsprøven som gikk mye bedre enn forventet
- iste og iskaffe
- musikk som gjør deg gladere uten at du legger merke til det selv
- Thea the great på topplisten av snapchat som får meg til å le høyt, selv når jeg er dritsur og lei 

Q. Hva har din dag gått til?

CHILL MED DÅRLIG SAMVITTIGHET

Idag kom jeg hjem fra skolen, og var egentlig ganske flink til å sette meg ned med leksene med en gang. Flinkere enn jeg har vært på evigheter. Har skapt meg en uvane med å vente med lekser til fire-fem tiden når det bare blir et enda større ork. Etter å ha følt meg flink ved å gjøre alt, gjorde jeg det jeg vanlig gjør først - ingenting, også kjent som chilling. Egentlig burde jeg øvd til samfunnsfagsprøve på fire kapitler. Men jeg gidder rett og slett ikke, så ender opp med å sitte her med dårlig samvittighet som kommer under følelsen av å ikke ha lyst. Tror snart jeg skal begynne.


Har forresten funnet opp en ny sveis tror jeg. Verdens deiligeste vrak å gå med på hodet. Flette som er inspirert av de vi har på trening, som flettes ut fra hestehalene, som jeg vanligvis fletter opp ned, noe jeg gjorde her og, bare uten hestehale først. Det ser like dumt ut når du fletter som selve resultatet gjør. Aah, ny yndlingssveis ass.

Q. Hva har du gjort idag?

ET RESULTAT AV KJEDSOMHET

Jeg kjedet meg i spansktimen, og dette ble resultatet. Ganske kult egentlig. Hastag #kreft, som jeg kommer til å få hvis jeg fortsetter å kjede meg i timene.

Q. Hva var det siste du tegnet/skrev på hånden din?

#OOTDQ. Hva synes du?

TRAINRIDE


Charlie boy - The Lumineers

Har fått så sykt dilla på denne vintage-effekten! Den passer jo til alt, og gir meg den engangskameraeffekten som jeg bare elsker.Q. Hva synes du om bildene?

VINTAGE FLIGHT

Ikke spørr hva som skjer, har vel egentlig lagt blogging på hylla med unntakk av når jeg faktisk har ett eller annet å poste.

Q. Hva synes du?

hits