BLOGGPAUSE

Hei. Jeg tar meg en bloggpause. Aner ikke hvor lang den blir, men jeg klarer bare ikke blogge lenger. Har verken tid, eller blogglyst egentlig. 365-days challenge får rett og slett bare bli litt. Jeg skal nok fullføre den før eller siden, men akkurat nå er det egentlig bare stressende. Vi snakkes ihvertfall til sommeren (noe som er en stund til, wops). 

Ikke glem meg ut når jeg kommer tilbake!

77/365 - PINK CARAVAN


Haha, du ser den sant?

Q. Hva synes du om bildet?

76/365 - BLURRY FISH

11 dager på etterskudd, jeje...

Q. Hva synes du?

IN THA STUDIO

Jeg var på VGS-dag i dag på Vardafjell på Media og Kommunikasjonslinja, noe som var kjempegøy! Var der forrige onsdag og, og da tok vi noen bilder av hverandre. Jeg ble ikke helt fornøyd, så jeg og Line gikk ned igjen i dag og tok flere bilder. Her er noen av de av meg:Q. Hva synes du?

SAUDA... IGJEN!

Enda flere bilder fra enda en dritbra Saudatur!


Fine folk 

Q. Hva synes du?

75/365 - COLABOTTLE IN THE AIR

Sorry for at jeg ikke har blogga siden onsdag... Men når jeg først har liten tid til å blogge, forsvinner blogglysten helt når jeg har tid igjen.

Q. Hva synes du om bildet?

74/365 - DRUMSTICK

Q. Hva synes du?

73/365 - HILL

Q. Hva synes du?

72/365 - MAIZE

Q. Hva synes du?

70/365 - DIFFERENT COLORS AUTUMN

Bare noen bilder jeg tok i høst.

Q. Hva synes du?

71/365 - LEVITATE


/// Bilde fra i sommer.

Q. Hva synes du?

69/365 - FLY AWAY


/// Mitt arkiv

Q. Hva synes du om bildet?

68/365 - DADDY'S OLD CAMERAS II

Husk spørsmålsrunden HER folkens!

Q. Hva synes du om bildet?

SPØRSMÅLSRUNDE

Herregud, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg så at jeg lå på 1. plass på topplisten i Haugesund i dag! Haha, ble seriøst sykt glad, og litt stolt og.

Men siden det sikkert er en del nye folk som har besøkt bloggen min nå, tenkte jeg å kjøre en liten spørsmålsrunde. Spør om alt du lurer på. Det kan være alt fra photoshop, til kamera, til meg. Hva enn du måtte lure på.

Q. Hva lurer du på?

67/365 - WALL

Kom hjem fra skolen og logget inn på PC-en, og så ser jeg at lesertallet mitt har steget sykt, merkelig nok. Hva har skjedd? tenkte jeg. Og så sjekka jeg kommentarene. Og... ÆÆÆ, jeg finner ut at jeg har blitt linket av selveste Caroline Maria! Ble sykt glad!


Hadde egentlig ikke tenkt å legge noen særlig stor innsats i bloggen idag. Har en helt norskframføring jeg må lage. Men må jo nesten blogge når jeg får en så god grunn :)

Q. Hva synes du om (det litt kjedelige og ukreative, menmen) bildet?

VÅKNE KLOKKA FIRE???

Jo, heisann! Jeg våknet opp og så på klokka. Den var søren meg fire! Før jeg la meg igår skrudde jeg mobilen på lydløs uten vibrering, lukket gardinene helt, og sa til mamma og pappa "Ikke vekk meg! Jeg har mye søvn å ta igjen". Likevel ble jeg sjokka. Tror det er det lengste jeg noengang har sovet. Jeg håpet jo på at det var en aprilsnarr fra resten av familien som forhåpentligvis hadde stilt klokka, noe det desverre ikke var. Har også fått vite at vi skal ha framføring i norsk på onsdag, noe jeg absolutt ikke er klar for. Alt med denne dagen er småkipt minus det at vi har fri og at Emilie kommer til meg etterpå.

Vel, nå er det nok snart middag...


Slenger ut et bilde av en kjeks, fordi denne dagen ironisk nok IKKE fortjener en.

Q. Hva er det lengste du har sovet en morgen? Hvis det ikke var en litt for rar setning for deg...

hits