Pimp my Macbook

Jeg har glemt å vise dere en ting. For litt over et år siden begynte jeg å stæshe opp maccen min med alle slags klistremerker jeg hadde fått med diverse klær, sko og pakker. Nå, et år senere var mange av de ganske slitte, og jeg kom også over en video på youtube som viser hvordan du kan gjøre dette. Du finner den HER. Dette måtte jeg selvfølgelig prøve ut. Slik så maccen min ut før:

IMG_6396

De fleste var utrolig enkle å dra av, mens Vans- og GoPro-klistremerket var litt verre. Men det gikk fint med litt Jif og en klut, og maccen min har ikke vært så blank siden jeg fikk den.

IMG_6399

Etter et år med en mac fylt av klistremerker var det uvant å i det hele tatt se den så plain. Det skulle heldigvis ikke vare lenge!

IMG_6401

Jeg er veldig fornøyd med hvordan den ble! Jeg ransaket hele tumblr, og alle jeg kom over som postet PNG-bilder. 

Q. Har du stæsja maccen din?

Bømlo

At jeg og Emilie tar oss en spontatur til hytta hennes på Bømlo er faktisk ikke første gang. Årets første bad ble tatt 9.april, noe som er rekordtidlig for min del i hvertfall. Vi gikk som vanlig en tur på butikken kun for å slå ihel tid, og for å røre på oss. Vi spilte bordtennis - Emilie vant med sine ondartede surver som landet på gulvet på min venstre side, eller etter et veldig feilberegnet slag i full panikk på hennes.

IMG_6406

IMG_6407

IMG_6408


IMG_6415


IMG_6421IMG_6432

IMG_6437

IMG_6439IMG_6444

Kjekt, kos.

hits