YOUR SECRET

Jeg fant denne videoen på en blogg i dag, og jeg bare elsker den! Den er helt nydelig! Sånne videoer inspirerer meg virkelig, får lyst til å lage noe lignende.

Q. Hva synes du om videoen?

YOLO

Heisann! I dag gikk vi tur på skolen i de tre første timene. Etter det fikk vi gå hjem! Så jeg har vært hjemme siden klokken kvart på elleve i dag. Nok om det.

I stad fikk jeg litt lyst til å redigere litt i photoshop, men jeg fant ingen bilder jeg følte for å redigere, så derfor begynte jeg å lage sånn quote-greie. Jeg henta teksturene på society6, og så lagde jeg den øverste. Jeg ble veldig fornøyd, og fikk lyst til å lage enda flere.


Q. Hva synes du om quote-teksturene?
Q. Hvilken likte du best?

NYTT DESIGN

Da har jeg endra littegranne på designet. Jeg synes headeren ble littegranne kul, hva synes du?


Peeneste bilde ever av meg...

Q. Hva synes du om designet?

ET BLODIG UHELL...

Dette er en advarsel!!! IKKE, jeg gjentar IKKE bla ned hvis du ikke tåler å se blod...

I går var jeg på lannet med Emilie og Camilla. Vi gikk bort til elven og tilbake. Når vi går til elven går vi på steiner langs en fjellvegg. Da jeg skulle tilbake, tråkket jeg påein stein som var litt glatt, og så gle jeg. Når jeg glo/gled/gle (?) skrapte jeg opp foten, kjente jeg det gjorde vondt. Jeg gikk tilbake til brygga våres og kikket under foten for å se om det var ille. Da var nesten hele foten full i blod, og jeg blødde fortsatt mye. Jeg klarer å gå på den, men jeg synes det er litt ekkelt/vondt, så jeg prøver å bare gå med den ene siden av foten. Her er noen litt ekle bilder...:


Nammenamme!

Q. Har noe lignende skjedd med deg noengang?

SOMMEREN ER HER!

Heisaaann! De siste dagene har jeg ikke blogget så mye fordi jeg faktisk har fått meg et liv. Med venner! Hvem skulle trodd det? For det meste med Emilie da, "mannen" min. Vi er gift på face, hehhe...

Det er så deilig for tiden! Helt siden mandag har det vært utrolig varmt og helt nydelig vær! Idag kjente jeg faktisk at jeg var ganske solbrent, men det tar jeg som et godt tegn. Det er spådd pent vær nesten hele sommeren, can't wait! Jeg har gått i shorts hele uka.

Q. Gleder du deg til den varme sommeren?
Q. Har været vært pent hos deg også? 

DÅRLIG NYHET OG PENT VÆR

Heisann! Da har jeg en utrolig trist nyhet! På mandag var Emilie med meg på lannet. Vi satte oss ned på brygga og drev  å spytta ut i vannet og sånn. Plutselig hører vi "plopp", og så sier Emilie "Mobilen din!". Der datt altså mobilen min ut i sjøen... Jeg kunne hoppet uti, men vannet var kaldt, mobilen lå helt på bunn og da Emilie etterpå prøvde å ringe, gikk den rett til svarer. Det vil si at den døde momentant.

Men før tragedien skjedde, koste vi oss og tok bilder. Woho!
tjohei


Her hviler mobili... Mars 2011 - 21. Mai 2012.

Q. Noen gang mistet en mobil før?
Q. Hva synes du om bildene? 

DAY 13/31 - LIFE IS BETTER WHEN IT IS SUMMER

Q. Hva synes du om bildet?

FIN DAG I SOLA

Heisann! Blogginga har vært litt nede for tida. 31 days-prosjektet kan jeg bare gi opp! Kommer til å fortsette å poste bildene, men ikke på den rette dagen, haha! Jeg er bare glad for at jeg ikke startet 365 days, jeg! Men til temaet.

I forrigegårds var det nydelig vær, så da stakk jeg bort til Emilie. Nora var der også, og senere kom Camilla. Vi koste oss utrolig mye, og vi gikk på rimi og kjøpte is, påskeegg osv. Her er bilder:

 
Halv priiis!
Vann   

Q. Hva skal du i dag?

VIDEOBLOGG - SPØRSMÅLSRUNDE

Q. Hva synes du om svarene?

DAY 12/31 - STRAWBERRIESQ. Hva synes du om bildet som burde vært postet for leenge siden?

SPØRSMÅLSRUNDE - IGJEN!

Det er så mange som har ettetrlyst spørsmålsrunde i det siste... Vet jeg nettopp hadde, men, eukey then! Spør hvis det er noe du lurer på. Svarer når jeg har tid. Jeg stikker i bursdag til Emilie så lenge. 

Q. Hva lurer du på?

DAY 11/31 - DREAM

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 10/31 - CLIPPED CANDY


Haha, her er gårdsdagens bilde! Så flink jeg er til å holde prosjektene mine. Hoho!

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 9/31 - FOREVER YOUNG

Er allerede to dager på etterskudd.... Woho! Kommer to bilder i dag og i morgen.

Q. Hva synes du om bildet?

T.G.I.F!

Endeig fredag! Det var deilig å endelig være ferdig med en uke med to tentamner og en Opptur (Nedtur). I dag skal jeg på Åpen Zone med Camilla. Rodeo-okse, sumobrytedrakter og sånne ting. Gøy!

I går ble vi ferdig med filmen våres på teater! Den har visning på Edda kino på tirsdag (15. mai). Haha, men den gir egentlig ikke så mye mening.
Fiiint Ine Elise!  

Q. Hva skal du i dag?

DAY 8/31 - SOURHEADS

I dag var vi på "Opptur" i Djupadalen. Opptur=Nedtur sier jeg... Klokka fire dro jeg og Camilla på Amanda. Kjøpte fire neglelakker, BB cream og sånne SourHeads på Narvesen. Woho!

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 7/31 - RAINY

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 6/31 - SOMETHIN' YELLOW, BLACK AND WHITE

Haha, vet dere hvor vannskelig det faktisk er å ta bilde av armen sin med skeivhendt hånd? Hahah...

Q. Hva syns du om dagens bilde?

AU?

Jeg misliker spisse møbler sterkt. Hater de, faktisk. Klarer alltid å skade meg. Hvis du lurer på hva som har skjedd nå, kan du bare se her.


Jeg gikk rett i skapdøra på badet. Den sto åpen, og jeg så den ikke. Det er ikke så stort, da, men likevel. Vi burde vurdere å barnesikre huset.

Q. Har du noengang "skada" deg på spisse møbler?

DAY 5/31 - CUTIES

Æhm... Ligger allerede en dag på etterskudd. Hoho, hvordan skal dette prosjektet gå? Vi får se, men jeg gir ihvertfall ikke opp enda. Har øvd veldig mye til mattetentamen i dag, så har ikke hatt så godt tid til å blogge før nå. I går dro vi inn på lannet med telenor-nettet. Det var veldig tregt, så jeg fikk ikke posta bilde. Vi later som dette er en gd unnskyldning sånn at jeg kan ha god samvittihet.

Q. Hva synes du om dagens bilde?

 

DAY 4/31 - COLOURFUL CANDY

Haha, det kom 7 min. for sent, på grund av den trege bildeopplasteren...

Q. Hva synes du om "dagens" bilde?

DAY 3/31 - OWL

Fikk rett og slett ikke tid til å blogge i gårkveld. Hadde et kort jeg måtte gjøre ferdig. Men her kommer gårdsdagens bilde på etterskudd. Dagens kommer senere i kveld.


Ine Elise sitt 

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 2/31 - IT'S WRITING ME CRAZYI dag hadde vi norsktentamen, det gikk helt fint. Men så, når jeg var hjemme, kom jeg på at jeg glemte å skrive overskrift. Det er jo helt fantatisk, utrolig flott asså! Tror ikke jeg skal legge meg så veldig sent i dag. Er trøtt. Men jeg må øve litt på spanks først. Vi skal ha prøve i morgen.

Q. Hva synes du om dagens bilde?

DAY 1/31 - SUMMERJOY

Da var jeg i gang med 31 days prosjektet mitt. Hvis det er noe du lurer på, kan du lese om det HER. I dag har det vært en helt nydelig dag. Sola har vært på en nesten skyfri himmel, og jeg har kost meg bak huset i solsteken. I går dro jeg, Elisabeth og pappa på lannet. Det øverste bildet er tatt på brygga, etetr at vi kjente på det iskalde vannet. Men 10 grader (sjøtemp.) er vel ikke så ille til å være mai?

Q. Hva synes du om bildene?

INNKJØP 30/04 2012

Heisann! Jeg hadde blogga i går, hvis ikke bildeopplasteren hadde vært håpløs. Den er det fortsatt, men nå fikk jeg det endelig til. I går var det halv pris på hele Bikbok! Klokka kvart på tre tok jeg og Elisabeth syklene og dro til markedet. Det ble noen ting på meg.

Sorry dårlig klipping. Første gang.  

Mikkemussinglet Gina Tricot - T-skjorte BikBok - Singlet BikBokShorts BikBok - Armbånd BikBok

Q. Hva synes du om innkjøpene?
Q. Var du på bikbok i går? 

hits