FØRST EN, SÅ TO DØDE FUGLER

I går da jeg og Ine Elise stod opp klokken seks for å være med pappa hjem til byen, så vi en død fugl på terrassen. Den hadde fløyet på et vindu stakkar. Jeg la ut et bilde på instagram:

Senere i går når Andrea var med meg inn, skjedde det noe sykt rart! Jeg går fortsatt og undrer meg over det. Vi sto ute på terassen, og plutselig hørte Andrea noen merkelige lyder, hørtes nesten ut som kvekk. Hun så seg rundt, og så sa hun "Åse, se!". Og mellom stolene som var stablet inn til veggen, sto det en søt liten fugl, helt lik den som hadde lugget på terrassen. Jeg begynte å lure på om det var den samme, så jeg gikk rundt hjørnet for å se om den døde fuglen fortsatt lå der. Men det gjorde den. Vi flyttet på stolene, sånn at fuglen skulle komme seg fri. Men da vi var ferdige, ville ikke fuglen fly avsted. Den sto på akkurat samme plass, og "kvekket" enda. Plutselig prøver den og ta et steg, og den ender nesten på trynet.

Jeg gikk inn i boden og tok på meg en vått. Jeg gikk tilbake til terrassen og løftet opp fuglen. Stakkars. Den bare fortsatte å "kvekke". Vi la merke til at den hadde et fjær på øyet, så jeg gikk inn til pappa, og han fant fram en pinsett, og dro det forsiktig av. Da ble fuglen helt stille. Plutselig blir hodet helt slappt, og den beveger ikke på seg i det hele tatt! Den døde. Jeg ble jo litt lei meg. Jeg ville jo at den skulle fly sin vei, og kvitre videre.

Men jeg fatter bare ikke hvorfor i svarte den fuglen døde! Det fjæret på øyet var jo ikke så alvorlig. Merkelige saker, litt trist. Vi la den andre fuglen sammen med den første. Fikk litt sånn Romeo og Juliet følelse. Rørende.

Q. Trist, synes du ikke?
Q. Har du noen gang funnet en død fugl? 

TRØTT!... SNORKESNORKE

Hei! Klokka er snart ni, og jeg har vært oppe siden kvart på seks, geezz! Jeg og Ine Elise måtte sitte på med pappa hjem til byen, siden han skal på jobb. Jeg gadda ikke å legge meg når jeg kom hjem, så... her sitter jeg på sofaen og daffer. Jeg ser på Wild Child. Av en eller aen grunn funker ikke kanalene på TV-en. Merkelig.


Her er jeg rigga til i evig tid!

Q. Hva gjør du en onsdagsmorgen?

LEVITATION

Jeg og Elisabeth bestemte oss for å ta levitationsbilder på lannet. Haha, var litt vanskelig siden vi tok de i nedoverbakke. Men vi fikk ihertfall noen bra bilder.Q. Hva synes du?

GOD SOMMEEER!

Nå er det offisielt sommerferieee! Jeg skal på lannet øyeblikk! Elisabeth skal være med. Men jeg må nesten pakke nå, så vi snakkes.GOD SOMMER ALLE!

MIN SPILLELISTE

Heisann! Har fått et lite blogg-kick jeg nå! Haha! Jeg holder på å oppdatere spillelisten min. Tenkte jeg skulle dele noen av sangene mine med dere. Noen av sangene mine er nye, noen blir for meg aldri gamle. 


Fun - We are young ft. Janelle Monàe 


Bruno Mars - Somewhere in Brooklyn


Demi Lovato - Give your heart a break 


DJ Earworm - United State of Pop 2009 - Blame It on the Pop


Flo Rida - Whistle 


Sam Tsui Cover - Hold it against me (by Britney Spears) 


Maroon 5 - Payphone 


Ron Rope - A drop in the ocean 


Usher - Scream

Q. Hørt noen før?
Q. Har du en favoritt blant disse? 

TO BILDER, 6 REDIGERINGERQ. Hva synes du om redigeringene?
Q. Hvilken redigering likte du best?

BØMLOTUR

Heisann! Jeg har gjort litt mye i det siste, blogging har jeg ikke hatt tid til. Men heldigvis bare gøye ting, ikke skolearbeid og sånn som jeg blir lei av. I dag ryddet vi forresten klasserommet. Tror vi flytter opp i morgen. 7-ende klassene skal i klasserommene våres å se nå, derfor fikk vi gå hjem tidlig. Gøy å skrape tyggis av pultene!

I helga var jeg med Emilie til Bømlo, der hvor de har hytte. Vi var 6 jenter, som koste oss veldig mye! 

 


IKKE GØY når det er din tur, og alle stikker fordi det er mat...
Hahaha....
Hva?

 Q. Hva har du gjort i det siste?

ENDELIG!!!

Heisann! Overskriften i dag har faktisk TO betydninger! Tro det eller ei, her fikk vi to ting inn i et ord.

Betydning 1 - Endelig er ALT skolearbeidet ferdig!!! Nå gjenstår bare neste uke, og den blir forhåpentligvis bare chill, levering av bøker og sånt. Men best av alt, INGEN framføringer, prøver eller lekser! Det er så sykt deilig å tenke på at det bare er en uke igjen til sommerferie!

Betydning 2 - Endelig fikk jeg til å laste bildene fra kameraet inn på PC-en! Har plugget det til tusen ganger, restarta PC-en uendelige ganger, men PC-en reagerer ikke når jeg plugger til kameraet. Men nå fikk jeg det endelig til! Dette er forresten grunnen til at jeg ikke har blogget den siste uken... Pluss skolearbeidet....

Bortsett fra dette har min tid gått til: 


Laging av fotlenkler og armbånd.


Vært med Andrea.


Og PC-ing!

Q. Hva har du gjort i det siste (altså bortsett fra å sjekke bloggen min deperat)?

SUMMERTRIP

Heisaaann! På torsdag skulle vi hente den nye båten som vi skal ha på lannet. Vi hentet den på kaien nede i byen, og så kjørte vi den inn på lannet - altså sjøveien. Det var en tur som tok omtrent 1 time og 15 minutter eller noe sånt. Det var veldig koselig, og jeg fikk tatt noen bilder på turen, men tilfeldigvis glemte jeg å ta bilde av hele båten. Haha, typisk. 

Q. Hva synes du om bildene?

GRATLA MED DAGEN INEEE!!!

I dag har Ine Elise bursdaaag! Jeg kan jo skrive det jeg skrev til henne på facebook :)

GRATLA ME DAGEEEN!!!
Tnaw, eg e så utrolig glad i deg! ♥ Eg huske den filmkvelden me hadde hos deg, den va sjukt koselig! Det e så utrolig gøy å tilbringa tid me deg, uansett kor me e, eller kim me e med ♥ Eg e så sjukt glad for at eg blei kjent me deg! Btw, så har du den skjønnaste latteren (snorksnork, naida tulla). Haha, når Arhmed sa han va muslim, ALLE trodde på han, bortsett fra meg å deg, for me har faktisk ein liten nøtt av ein hjerne! Arh hong! Måtte allah være med deg, I ♥ Ine Elise!

Er ubeskrivelig glad i deg vennen 


Meg og Ine Elise 


Stjeler noen bilder fra bloggen hennes, jeg :)) Var i bursdagen hennes forrige helg. Her har vi meg, Maria, Ine Elise, Cristina, Sofie og Malin.

Q. Legge igjen en søøt bursdagshilsen på BLOGGEN HENNES?

TRØSTESPISING

Dette innlegget er egentlig litt randomt... Men jeg syntes jeg nesten måtte blogge litt nå. I forrige uke følte jeg meg litt sånn ":(" inni meg. Vet ikke hvorfor, sikkert på grunn av alle skolefremføringene og sånne ting (framføring i naturfag, RLE, samfunnsfag og lekseprøve i naturfag). Jeg synes nesten lærerne bør snakke sammen. Det er vel omtrent 3 uker igjen på skolen, og vi har en del vi skal gjøre. Lærerne burde roe ned i stedet for å pøse på. Enig? Jeg har trøstespist nuudl duudls (ukokte nudler med krydder) og sånne Cartoons-kjeks jeg spiste når jeg var liten.


Husker du disse?


Bør prøves!!!

Q. Trøstespiser du av og til?

OH YES, I DID IT!

Jeg har dipdya! Valgte blå denne gangen, men tror nok jeg kommer til å gjøre det igjen, kanskje med andre farger. Jeg brukte konditorfarge, så det sitter nok i til neste dusj. Jeg synes egentlig det ble litt tøfft. Angrer ikke. Men det er ikke noe jeg kunne gjort permanent! Hadde nok blitt lei av blåe tupper etterhvert.Q. Hva synes du?

DIPDYE - HOT OR NOT?

Sitter her og blir inspirert av weheartit. Jeg har sett mange bilder av dipdying. Noen kler det utrolig godt, andre sånn passe. Men plutselig fikk jeg litt lyst til å dipdye selv. Er ikke helt sikker, men har litt lyst. Jeg synes det er ganske kult egentlig. Så, dipdye - hot or not?


Q. Synes du JEG burde prøve å dipdye? (konditorfarge, kanskje?)

DAY 14/31 - LIT A CANDLE

Haha, burde vært ferdig med dette prosjektet for tre dager siden, det vil si at jeg ligger 20 dager på etterskudd! Woho, men jeg tenkte at jeg kan fullføre det likevel.Q. Hva synes du om bildet?

hits