INNKJØP

Igår var jeg i byen med Håvard. Vi bretta, siden begge har likt cruisebrett. Det var gøy. Når vi hadde kjøpt oss shaveis og satt og spiste, kom det noen damer bort og spurte om de kunne ta bilde av oss mens vi holdt den ene armen opp, haha. Utdrikkingslag, ts. Så kom Camilla og. Men ihvertfall, tenkte jeg skulle vise dere innkjøpene. Og folkens; IMORGEN DRAR VI (som vil si håndballaget) TIL SVEIRGE PÅ CUP! Som jeg gleder meg!


Bikbok / 99,-


H&M, herreavdeling / 199,-


Fakeplanter fra nille / 34,90 pr. stk.


Sko på tilbud på beatboard / 100,- / Haha, ser dere at den ene har falma?


Enkelt mobildeksel fra Søstrene Grene / 8,-


Kofferten er ferdig pakket til imorgen, ihvertfall nesten. La imorgen komme 

Q. Hva synes du om innkjøpene?

HOS EMILIE

Heisann! Idag etter trening tok jeg turen innom til Emilie for å chille. 
Vi spiste en fersken.


Emilie sitt nye pb på face :)


Så kom jeg hjem og spiste en is.

Senere på kvelden var en god del av håndballaget hos Emilie på felleskvelds. Det var kjempekoselig, innlegg kommer imorgen.

Q. Hva har du gjort idag?

ISKAFFE

Heisann! Idag sto jeg opp, og så dro jeg på trening. Når jeg kom hjem lagde jeg meg litt deilig iskaffe. Og som den bloggeren jeg er tok jeg litt bilder. Offcourse lissm 

Q. Drikker du mye iskaffe? Kjøpt eller hjemmelagd?

DAGEN + ET LITE INNKJØP

Idag våknet jeg klokka halv ni, merkelig nok. Hjernen min er jo helt på bærspor (bærtur, ja der ser du). Jeg sovna ikke før halv firetiden i natt, og likevel våkner jeg tidligere enn jeg har gjort så langt i ferien. That makes sense, ånei...

Uansett, så sto jeg opp, og så var jeg på tumblr og facebook og hele pakka. Så spiste jeg litt. Veldig interessange saker, jeg vet. Håvard hadde egentlig sakt at han skulle til byen idag, men neida. Jeg derimot måtte uansett sykle ned til byen for å hente rival-treningsjakka mi som hadde vært til trykk. Da jeg kom ned dit, viste det seg at den enda ikke var ferdig. Jaja. Jeg gikk inn på Markedet og kikka. jeg kom over denne skjortejakka på bikbok. Synes den var litt kul, så jeg prøvde den bare for å se. Visste ikke jeg kom til å like den så godt, så der svikta det i lommeboka. Men jeg angrer ikke, elsker den faktisk, tror jeg, muligens Q. Hva har du gjort idag?
Q. Hva synes du om innkjøpet mitt?

GRILLKVELD MED HÅVARD OG EMMA

Yes! Har nettopp funnet ut av et stort problem jeg hadde når jeg skulle laste opp bilder jeg har lagret fra photoshop! Er sykt glad nå liksom...!

På mandag var Håvard, Emma og jeg på grillfesten/St. Hans feiringen for Håvard og hans episke naboer. Det var veldig koselig. Vi kjøpte engangsgrill, men den brant, og så poff var all varmen vekke. Vi fiksa det da, ved å brenne serviettene vi hadde med.


Ser dere at jeg lener meg på bålet?
Leett fiksa vi litt ekstra varme.


Careblikk spør du meg.
Episk.Q. Hvordan feiret du St. Hans?

TILBAKE SPØRSMÅLSTEGN (?)

Hei alle sammen! Som jeg har savnet dere, hvis noen av dere som fortsatt leser bloggen min finnes da. Jeg har veldig lyst til å begynne å blogge igjen nå, men er bare redd for at det varer 3-4 dager og så er jeg helt tom for idèer og tid til blogg. Men jeg kommer ihvertfall med et innlegg her, med en liten oppsummering av hva som har skjedd den aller siste tiden. 

*
Fått meg ny bestevenn, Håvard. (punktum) Meget pent bilde, meget pent.


Jeg har konfirmert meg!


Vært på lannet og kjørt båt med Camilla.Hatt surpriseparty for Emilie, jeg og Camilla lagde sugerørkake.


Vært i bursdag til Emilie (og til Håvard, og Ine Elise, men der ble det ikke så mangen bilder).


Kjøpt meg cruisebrett! ()
Flyttet faktisk (jeg har fått meg eget bad :)


Fått meg mac ()


Vært på StordCup med håndballlaget.Vært på jobbdager hos frilansfotograf i forbindelse med skolen og tatt bilder på fotballkamper og i et tomt svømmebasseng (her ser du locationen). 

Det er sikkert en del her jeg har glemt å ta med. Jeg har gullfiskhukommelse, så jeg husker liksom bare ting fra der jeg tok med kameraet, haha!

Q. Hva har du gjort den siste tiden?

hits