St. Hans

Har alle hatt en fin St. Hans aften eller? Grillet masse? Bra. 

Tradisjoner er fine saker, og jeg, Håvard og Emma innførte nettopp en ny; St. Hans feiring på fotballbanen sammen med hans praktfulle nabolag og vår suverene engangsgrill. I fjor var første gangen vi gjorde dette, og i år gjentok vi akkurat det samme, bare at det denne gangen var mere gjennomført og gjennomtenkt - synes ihvertfall jeg. Vi hadde med oss tepper, music angel og ikke minst mat. Og såpebobler, som gjorde at det kom småunger rundt oss med en gang vi dro dem fram - akkurat som fluer rundt mat. Ihvertfall så fikk vi faktisk grillet i år, i motsetning til i fjor da vi måtte ty til å tenne på diverse ting som servietter og lignende i et mislykket forsøk på å holde gang på grillen. I år var vi trente. Vi grillet marshmallows, pinnebrød med sjokolade (ingen god ide), mais og pølser. Lillesøsteren til Håvard var også med.Q. Hvordan har du feiret St. Hans aften?

CLOSE UPON SUMMER

Nå er det ikke lenge til sommerferie folkens! fire dager igjen på skolen/med filmmarathon/med turgåring og annen unyttig utfylling av 190 skoledager. I følge været er sommeren kommet for lengst. Tror aldri det har vært over tjue grader og sol så mange dager i strekk før. Tiden med sol har bydd på muligheter til å være både sosial og usosial utendørs.

En deilig båttur i solsteken med vind i ansiktet er deilig etter å ha lugget i ro på en madrass i mer enn tre timer (noe jeg egentlig ikke har tålmodighet til, men dersom det ligger en bok foran ansiktet mitt går det greit).

Ellers har man mulighet til å være med venner, spesielt når man får helt tilfeldige fridager midt i uken, som vi for eksempel fikk onsdag for to uker siden.


Åse sin sko VS Robin sin sko. Det facinerer meg at det går ann å ha så store føtter, og ikke minst - at du finner passende sko. Og ja, jeg synes det er dritløye.

Ellers har jeg hatt noen gode stunder med klassen, noe jeg mener er viktig siden vi tross alt skal splittes etter sommerferien, og noen av oss vil kanskje aldri se hverandre igjen med unntak av et tilfeldig møte på butikken (noe som ikke vil skje meg, for jeg handler jo nesten aldri).


Her er jeg i en busk og henter en ball.

Grilling er et ord som hører sommeren til, og når man tar grilling og multipliserer det med godt selskap blir summen en ganske koslig kveld på terassen.

Q. Hva har du brukt sommerdagene til?

hits