VG-LISTA 2014

Da var dagen kommet. Dagen jeg og Håvard hadde planlagt i to måneder. Jeg sto opp klokken syv, sminket meg (noe jeg ikke har gjort på lenge), spiste frokost og dro avgårde til busstasjonen der jeg møtte *trommevirvel* Håvard. Eller bare Trommevirvelhåvard om du vil. Med vitaminvann og tyrkisk te på flaske i hver vår hånd satte vi oss på bussen klar for en tre-timers reise til Bergen. 

Da vi var fremme måtte vi finne fram kartet på mobilen og slå på en helt egen guide, typ som du har i bilder der veien du skal kjøre er en lang blå strek. Vi måtte til og med spørre om veien en gang, noe som var litt flaut med tanke på at vi begge har vært i Bergen mange ganger før, i tillegg til at Festplassen lå rett rundt hjørnet (eller vannet i dette tilfellet). Vår første destinasjon deretter var Starbucks. Håvard med sin starbucks-radar visste nøyaktig hvor det var. Vi kjøpte oss en frappe hver, og møtte etterpå Camilla, Emilie og Celina som også var i Bergen. Vi valset rett og slett bare rundt. 

Senere gikk vi rundt på festplassen og deltok i diverse konkurranser og gjorde litt av hvert. De som har vært på VG-listen vet at sponsorene setter opp boder med gratis mat (giffler denne gangen) og diverse prøvelser. Vi tok blant annet bilde i fotoboks. Så bestemte vi oss for at vi skulle stille oss i kø for å komme inn på Golden Circle. Så rundt klokka tre, altså tre timer før konserten startet stilte vi oss i kø. I køen fikk vi oss venner, frampå som vi er. Fire jenter på 15, 14, 13 og 12 ble vi primert kjent med, pluss noen til lenger bak oss. Da gikk tiden litt fortere. Selve konserten var greit. Den siste tiden har jeg ikke hørt så mye på listepop, så jeg kunne ganske få av sangene. Høydepunktet var Anders Nilsen med Salsa Tequila. Når konserten var slutt hadde jeg så sykt vondt i bena etter å ha stått omtrent hele dagen siden bussturen. Å ta på seg converse var visst ikke noe sjakktrekk. Jeg, Håvard og Camilla gikk på burger king og satte oss. Vi "måtte" kjøpe oss pomfrittes for å kunne sitte der. På bussen hjem ble vi godt kjent med tre jenter på samme alder som oss, noe som gjorde at tiden gikk, og plutselig var vi hjemme.
Håvard, hvorfor snakker du når jeg tar bilde av Frappene våre???


// noisy on purpose -->
qgqo9iDSyjqg8THMDS4s

qjRHW7DS4Xqhd8aVDSy4Q. Var/Skal du på VG-lista i år?

30 CELSIUS

For tiden er det nydelig vær i forsåvidt hele landet, så hvis du har bestilt sydenferie denne uken vil jeg tørre å påstå at du har bommet - det er like varmt her, og du slipper å fly i fire timer mer eller mindre. Vi har flyttet inn på lannet for sommeren, men for øyeblikket sitter jeg hjemme av grunner jeg kan love deg at du er lite interessert i. (Men hvis du absolutt skal vite det har familien hatt besøk. What did I tell you?) Heldig som jeg var tok også Andrea turen hjem, kun for en dag. Så vi rullet opp på TiTo og kjøpte oss en is, og hver vår Nerds. Hvis jeg skal rangere Nerds vil jeg gi den en 6-er. God smak , Ser kult ut på bilder , Genial pakning (med tanke på todeling og åpning. Se HER så sjønner du). Etter en halvtimes tid med koseprat rullet vi hjemover igjen.Q. Har du smakt Nerds?

TYRKIA 2014

Q. Har du vært i Tyrkia i år, eller skal du?

hits