VIDEOBLOGG - INNKJØP

Glemte å nevne t-skjorten jeg hadde på meg, den er ihvertfall fra Cubus.

Q. Hva synes du om innkjøpene?
Q. Hvilket innkjøp likte du best? 

GAMLE BILDER FRA TYRKIA

Mens jeg var uten nett i nesten en hel uke, gikk jeg gjennom gamle bilder, og redigerte også noen. Når jeg så tilbake på bildene fra Tyrkia i fjor sommer, kjenner jeg virkelig at jeg savner det! 

Q.Hva synes du om bildene?

MOVEMENT

Halla! I forrige uke prøvde jeg meg litt fram med gif. Men jeg fikk ikke til å laste gifen opp på nettet! Men nå fant jeg endelig en side hvor jeg kunne gjør det, ble veldig glad. Vet det er ganske dårlig kvalitetet, men sånn er det med gifer. Hvis den er litt treig til å begynne med, så bare la den stå og laste litt.

Movement - Camera


Movement - Girl 

Q. Hva synes du?

GODNATT BLOGGEN

Dette har vært en sykt bra bloggdag! Har hatt over 60 lesere, og det er mye til å være meg. Da syntes jeg at jeg måtte slenge ut et innlegg til før jeg går ned og spiser kvelds, og så legger meg. Tusen takk til alle som har kommentert, og ikke minst alle som har vært innom! Dere gir meg virkelig blogglyst.

Q. Hva skal du ellers i kveld?

INTERNETTET FUNKER IGJEN!!!

Halla! Da funker endelig internettet igjen!!! Nå har det vært borte i hele seks dager, stress! Vet ikke helt hvordan jeg faktisk har klart meg. Men nå er den triste / tragiske / livsløse tiden over. Så la bloggingen begynne!

Til deg som lurte på hva den tingen på tanna mi er, så er det et tannsmykke, formet som et hjerte i GULL! Så bare pass dere! Haha, tulla...Q. Noe du lurer på?

EN ALDRI SÅ LITEN PHOTOSHOOT

Heiheeei! I dag har jeg vært med Emilie. Er her fortsatt, hihi. Vi har hatt en bitteliten photoshoot, og nå skal vi snart hjem til meg. Men jeg (og Emilie) syntes at dere måtte se bildene vi (jeg) tok.Q. Hva synes du om de peeene bildene?

REFLEKSSKJERM

Heisann! Jeg vet, jeg vet. Jeg har ikke blogget på år og dag. Og jeg savner å blogge.

Det har seg nå nemmelig sånn at det trådløse nettet ikke virker. Utrolig kjedelig! Nå er jeg hos Emilie. Vi skal ta litt bilder senere. Har tatt noen nå, men gidder ikke laste de inn på PC-en enda. I går prøvde jeg meg litt frem med refleksskjermen, og fant ut at den er kjempebra! Gjør bildene sykt fine. Haha, bare sjekk ut detta:Men så skal jeg pakke den sammen, og det kan jeg ikke helt enda. Da ser det omtrent sånn ut:

Og så finner jeg ut at jeg faktisk har fått det til, og da ser det sånn ut:


Har lært meg det nå da.

Q. Har du en refleksskjerm?

KLIPPET HETTEGENSER

Heihei! På søndag fikk jeg idèen om å klippe hettegenseren min. Eller - den idèen hadde jeg hatt lenge egentlig, men jeg tenkte liksom på om jeg kom til å angre. Men på søndag bare klippet jeg den, og jeg angrer ikke enda ihvertfall. Faktisk ble jeg sykt fornøyd. Hva synes du?

Før:
 


Etter:

Q. Hva synes du?
Q. Har du klippet en hettegenser? 

RIVAL-DAG

Heisann! Akkurat nå sitter jeg i Haraldshallen med Emilie, og mange andre fra laget er her også. Vi ser jenter mini og jenter10 spille. Har vært her siden i dag tidlig, og her kommer en rørende historie fra i dag morres...

Jeg våknet og så på klokka, og den var halv ti, og jeg skulle vært i hallen klokken ni! Så da for jeg opp og kledde på meg og sånn, grep en godmorgen yoghurt, og syklet avgårde så fort jeg kunne. Mens jeg trør for harde livet, ryker plutselig kjettingen, og jeg tryner... Så da leier jeg sykkelen hjem igjen, og tar søsteren min sin. Woho! God start på en morgen!

Søte ??

CHILL...

Heisann! I dag har jeg vært på skolen (som vanlig, haha. Ingen vits i å nevne det engang, alle vet vel at ungdommer går på skole? Nei? Ja) og så har jeg vært på teater. Tok det ganske chill hjemme med joggebukse i dag, og uten mascara.

 

Q. Hva har du gjort i dag?

BURSDAG TIL MATHILDE

Heisann! I går var jeg i bursdag til Mathilde omtret hele dagen. Fra klokken ett til ti-elleve tiden tror jeg. Det var kjempekoselig. Først dro vi ut på Hagland og hadde forskjellige aktiviteter, blant annet hinderløype (sykt genial), og travers (sammen som paragliding). Det var utrolig gøy! Veldig mangen kjekke folk også.

Q. Hva synes du om bildene?

1 BILDE, 3 REDIGERINGER

Haha, jeg fant et bilde jeg tok her om dagen, som jeg ikke trodde ble så bra. Men så viste det seg at det ikke var så ille likevel. Faktisk veldig bra lys til å være tatt så sent på kvelden. Haha, jeg vet, lite fjortis.


1. Vanlig og lys.


2. Svart-hvitt og overskarpet.


3. The 3D effect.

Q. Hvilken redigering likte du best?

FRIDAY'S INSPIRATIONQ. Hva synes du?

FØR NATTA

Heihei! Følte bare at jeg måtte komme med et lite innlegg til i dag. For øyeblikket øver jeg på naturfagsframføring (stress). Sykt kjedelig, og hard å pugge ALT man skal si. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg overlevde 8-ene klasse. Har jo holdt evig med framføringer nå, like vannskelig å pugge hver gang. Jaja, har jeg klart 8-ene får jeg vel klare 9-ene og...


Haha, egentlig ikke. Joda.

Q. Har dere satt i gang med prøver / framføringer på skolen nå?

VIDEOBLOGG - HES

Håper dere liker videoen, haha... Når jeg sa "Hei bloggeeeen" hørtes egentlig stemmen min normal ut, hehe. 

Q. Har du noengang vært SYKT hes, og hvordan var det isåfall?

YOU KEEP TELLING YOURSELF THAT IT WAS JUST A DREAM

Q. Hva synes du om bildet?

FØLG MEG PÅ TUMBLR

Følg meg på tumblr: asbjof.tumblr.com. Jeg kan godt følge deg tilbake, legg igjen tumblren din også!

Q. Følger du meg på tumblr?
Q. Hva er din tumblr? 

hits