GOD NATT FOLKS

Kampen idag, den vet jeg ikke helt med meg selv hvordan gikk. Det gikk både dårlig og bra. Nei, jeg klarer ikke bestemme meg. Men laget, herrgud som vi kjempa den siste tiden! På det meste lå vi under med 7 mål, men så klarte vi å ende kampen uavgjort 20-20. Jeg har hatt en sykt koselig håndballhelg. Igår dro vi helt til Egersund, som var en fire timers reise hver vei, og idag dro vi til Åkra. Elsker samholdet på laget.Q. Hva har du gjort idag?
Q. Hvem er den beste gjengen du kjenner? 

GOD MORGEN!

Eller burde jeg si god dag? For meg har ikke dagen startet enda. Jeg våknet klokkå tolv og siden har jeg bare sittet og forran pc-skjermen og endret litt på bloggdesignet. Klokka fem skal vi spille enda en kamp, mot Åkra. Kampen i Egersund igår gikk forsåvidt kjempebra, selv om vi tapte med 1 mål og mange av de voksne og oss spillere var enige i at dømmingen var veldig partisk og urettferdig mot oss. Men kampen var ellers egentlig ganske jevn da, så idag er vi klare for å knuse Åkra!

SQ. Hva skal du idag?

ON OUR WAY TO EGERSUND

Hælla! Akkurat nå sitter jeg sammen med håndballaget på fergen til Stavanger. (Nå er vi avgårde i bilen igjen da). Men vi skal lengre enn til Stavanger. Vi skal til Egersund for å spille kamp. Håper vi vinner, vi har ikke spilt seriekamp siden ifjor vinter ellernoe.

Ønsk oss lykke til!

Meg og min frokost.

HÆLLJ

Nå er det endelig helg etter en lang uke, som har gått fort når du ser tilbake. Dette feires selvfølgelig med colaslush oppi min Chill Factory Slushy Maker. Som om jeg ikke har reklamert for den nok før, så andbefales en sånn kopp! Den er jo genial. Du legger den i fryseren over natten, også er det bare å helle noe drikke oppi når du vil ha, klemme på koppen, også har du slush iløpet av to minutt. Søk på youtube ellernoe hvis du vil se nermere hvordan der fungerer. Haha, Håvard hadde sett denne på en blogg, og vi ble enige om å kjøpe oss en, og nå vil så og si alle vennene våres kjøpe seg, og noen av dem har det allerede. Vi burde faktisk blitt sponsa, haha!
Q. Hva skal du denne fredagen?

PRØVECOMEBACK

Heisann! Gjett hva? Jeg har endelig fått tilbake litt inspirasjon til å ta bilder igjen! Og siden vi i tillegg ikke har så sykt mange prøver i sikte atm, så tenkte jeg å prøve å begynne å blogge igjen. Jeg har vært veldig aktiv på tumblren min i det siste (asbjof.tumblr.com), og da er det jo klart at man får litt inspirasjon. Men vi får se om inspirasjonen varer. Håper det, sånn at jeg får blogge litt igjen. Savner å dele bilder her :)

Idag har det ikke skjedd så mye. Jeg har vært på skolen (hatt prøve i RLE, som gikk bra, ikke at noen bryr seg). Etter at jeg kom hjem har jeg egentlig bare slappet av på PCn og laget middag til meg og søsteren min. Nå tenkte jeg å laste ned musikk på mobilen, siden jeg har avbrutt spotify-abonomanget mitt. Senere skal jeg på håndball.

Uansett: Her får dere en oppsummering av bilder siden sist jeg blogget:
Q. Hva håper du se på bloggen fremover?

hits