KART :')Har fått meg nytt kart på rommet da vettdu, fra IKEA. På en skala fra 1 til 10 overlykkelige Åse-smil er jeg sånn omtrent 9 overlykkelige Åse-smil. Den siste forsvant da vi fikk vite at vi har prøve på onsdag. Burde øvd nå, men orker rett og slett ikke. Det blir vel å sitte kvelden før å synes synd på seg selv som alltid.

Btw, innkjøpsinnlegg fra IKEA kommer.

Q. Hva har du gjort i dag?

WANTS FRA URBAN OUTFITTERS HOME

Er det noe jeg elsker å gjøre (som jeg forøvrig aldri har gjort før, men som det høres ut som nå) så er det å se gjennom Urban Outfitters sine ting til hjemmet. Skulle ønske vi hadde den butikken her i Norge, men det er noe spesielt med å besøke den i utlandet når vi ikke har den her til daglig. De har så utrolig mye kult, ikke bare av klær men bøker, pynt og... ja, jeg kan faktisk skrive at de har mye rart, for det har de. Her er noen ting jeg virkelig kunne tenkt meg.Q. Noe du også kunne tenkt deg?

LOL

Moden overskrift, jeg vet. Men hvor mange ganger har jeg ikke klart å overbevist meg selv og andre om at jeg aldri kommer til å blogge mer? Mange ganger. Vel, det funker ikke. Jeg må ha et sted å skrive. Men forbered dere på lite aktivitet og stort fravær, for det er ikke ofte jeg har noe interessant å poste. Men nå er ihvertfall bloggen "åpen", så jeg legger ut ting når jeg føler for det. Vi kan jo begynne med den episke solnedgangen som var ikveld.


 photo IMG_3638_zpsc999e35a.gif

Q. Hva skjer ute i bloggverden da? Noe nytt?

hits