GOODBYE OCTOBER

Da var enda en måned ferdig, og nå er det neimen ikke lenge til jul heller! Har opplevd mye denne måneden, her er en liten oppsummering:

♥ Vært med på nattcup i håndball
 Prøvd meg frem med vidvinkelobjektivet mitt
 Hatt filmkveld med Ine Elise
 Forelsket meg i Sjiraffer
 Vært på en herlig ferie i Barcelona
 Tatt bilder av fine høstfarger ute
 Bakt diverse ting
♥ Sett håndballkamper
 Vært i bursdagen til Camilla
 Årets første snø har kommet
♥ Tatt bilder i kveldsmørket
 Hatt photoshoot med Andrea og Mathilde
 Startet 30 days challenge
 Hatt koselige kveldchatter med koselige venner 

Q. Har du opplevd noe nytt denne måneden?

DAY 4 - DAGENS OUTFIT

Day 4 - Antrekket ditt i dag 

Halla! Haha, dagens anntrekk i dag passte faktisk veldig bra, til tross for at jeg har vært på håndballtrening, og måtte ta på meg klærne på nytt, hahha. Men det var faktisk sykt mange som kommenterte antrekket i dag. "Åse, du va grønn i dag", hahha! Fant en bukse i skapet jeg ikke hadde bukt på en stund, skjønner dere. Og så tredde jeg bare en klippet hettegenser over en deilig chillegenser 
Genser - H&M // Jakke - gammel fra WESC // Bukse - Vero Moda

Q. Hva synes du om dagens outfit?

STEM PÅ MEG, VÆRSÅSNILL? :)

Heisann! Jeg har gått videre i fotokonkurransen jeg medlte med på for ikke så lenge siden, og jeg hadde blitt så utrolig takknemmlig hvis du hadde tatt deg til til å gå inn på DENNE linken og stemme på bilde nr. 2! Siden Elisabeth ville se før og etterbildet mitt, kommer det heeer:Q. Hva synes du om bildet mitt?
Q. Har du stemt? :) 

EN TIRSDAGSKVELD

Hallo, nå sitter jeg her foran PC-en og lurer på hva jeg skal gjøre. Vi hadde ikke noe særlig med lekser i dag - vi skulle finne fakta til en artikkel vi skriver, og lese i engelsk bok. Boka tar jeg på senga, tenker jeg. Ellers vil jeg nok en gang gratulere min kjæære venn med 14 årsdagen - GRATLA MED DAGEN ELISABETH! Veldig glad i deg 


Vi har nå alltid hatt sansen for mote vi!

Og så forresten, en ting til! I dag sto jeg og klødde meg selv på albuen, da jeg plutselig kom borti et bein eller en nerve eller noe sånt. Og det kjente jeg helt ut i fingerspissen! Dere vet sånn enkemannstøt, hvis man for eksempel dulter borti en stol med albuen, så kjennes det nesten ut som støt gjennom albuen og ned til hånda. Den nerven har jeg funnet nå, og jeg kan dermed gi meg selv enkemannstøt! Kult? Hahahha, nei,

Q. Hva gjør du i kveld?

DAY 3 - SAVN!

Day 3 - Noe du savner

Det er veldig mye her i verden jeg savner. Jeg savner for eksempel livet uten tonnevis med prøver. Før var frihet når vi ikke hadde lekser hele uka, nå er frihet dager uten prøver eller framføringer. 

Men hvis det er noe jeg virkelig savner, så er det kanskje cupper med håndball-laget. Det er liksom alltid det samme gøye; Vi koser oss i bilen til cuppen, når vi er der rigger vi til å tar lagkos, og i løpet av helgen får vi oss noen nye bestevenner, enten jenter eller gutter. Varierer fra cup til cup. Men serriøst, cup er de gøyeste tingene jeg har vært med på.


Q. Spiller du håndball/fotball? Isåfall, sant det er gøy på cup?!

CHILLING ON A MONDAY

Kom hjem fra skolen i dag, tok meg en dusj, og klæsja på med sjokoladeansiktsmaske  I tillegg går jeg i den digre Hard Rock t-skjorten min. Chiller max! Senere skal jeg på teater. Det er faktisk ikke så alt for lenge til, så jeg må snart se til å fjerne denne herlige driten fra ansiktet, hehhe...

Q. Hva skal du i dag?

DAY 2 - GRUER MEG...

Day 2 - Noe du gruer deg til

Jeg vet ikke helt jeg. Det eg i grunn og bunn ikke så veldig mye jeg gruer meg til for tiden. Men er det noe så må det vel være alle framføringene/prøvene fremover. Men det er jo nesten en selvfølge, så... Jeg gruer meg litt til keepertrening på onsdag, tror jeg. Ja, jeg lærer jo veldig mye nytt av han som har oss, men fyren eier jo null selvironi. Pluss at det er veldig flaut og ikke få ting til. Jaja, det går vel bedre etter noen onsdager, håper jeg. Øvelse gjør mester.


Verdens beste jenter av et håndball-lag! Elsker hver og en av dere 

Q. Hva gruer du deg til?

DAY 1 - 3 YNDLINGSSANGER

Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå1. Taylor Swift - Safe and Sound
Ååå, jeg bare elsker denne sangen! Den er så utrolig fin! Liker også Both of Us av henne også, men må jeg velge mellom de to, blir det den.

2. Swedish House Mafia - Don't you worry child
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker denne sangen så godt. Det er bare noe ved den som gir meg en veldig god stemning. Den er liksom kul, men samtidig veldig fin.

3. David Guetta + Sia - She Wolf
Denne sangen er veldig fin/kul, i tillegg til at det er veldig god trøkk i stemmen gjennom hele sangen. Deet lika me.

Q. Hva syne du om de 3 favorittsangene? 

ONE TREE HILL MOMENTS

Tumblr_m0qb1zijeq1qkryouo1_500_large

Tumblr_mblrbg3b6l1qgz2ero1_500_large

Tumblr_m7ivd5n5kt1r35y2lo1_500_large

Tumblr_m9hlo2v1xj1qdd9aho1_500_large

Leyton-3-leyton-29344428-498-233_large

Tumblr_maeq2hed6r1r9cijao1_500_large

Tumblr_m9qdy3lnuh1rx0hi5o1_500_large

Q. Ser du på One Tree Hill?

30 DAYS CHALLENGE

Har funnet ut at jeg skal starte 30 day challenge her på bloggen. På den måten har jeg noe å blogge om i en hel måned. Men det spørs virkelig om jeg kommer til å klare å følge dette opp. Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Starter imorgen.Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 2 - Noe du gruer deg til
Day 3 - Noe du savner
Day 4 - Antrekket ditt i dag 
Day 5 - Det du kjøpte deg sist
Day 6 - Sminken du bruker
Day 7 - Mobilen din
Day 8 - Din verste uvane
Day 9 - Noe du bekymrer deg om
Day 10 - Et bilde fra i dag
Day 11 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 12 - Ti ting du ønsker deg
Day 13 - Et bilde av deg når du var liten
Day 14 - Et bilde av håndskriften din 
Day 15 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 16 - Din favorittscene i en film
Day 17 - Et bilde av deg selv fra i dag
Day 18 - Et bilde av deg selv for 3 år siden
Day 19 - Ti ting om deg selv
Day 20 - En sang du virkelig er lei
Day 21 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 22 - Din favorittblogg
Day 23 - En matrett du elsker
Day 24 - En ferie du vil på igjen
Day 25 - Noe du er redd for
Day 26 - Hvordan ordner du håret ditt
Day 27 - Favoritt outfiten din
Day 28 - Bakgrunnen på dataen din
Day 29 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 30 - Favoritt serie(r)

Q. Hva synes du? Høres det bra ut?

FRIENDS
Canon EOS 550D // EF 50mm f/1.8 // Photoshop CS4 // Andrea og Mathilde

Q. Hva synes du om bildene?

WANTS FROM H&M.COM


Er det noe mere å si da? Nei.

Q. Noe du likte?

ÅRETS FØRSTE SNØ!

Halla! I dag har det vært et helt sykt dårlig vær. Først regn, så sol, så hagl, så snø, i tillegg til at det blåser noe sykt, og det er bitchekaldt ute! Da jeg kom hjem satte jeg i gang å bake... eplekake faktisk (eller æppelkak på trøndersk), bare uten epler, hahha. Jeg er nemmelig ikke så veldig glad i stekte epler, foretrekker uten. Mens jeg holdt på, begynte det å snø noe helt sykt! Måtte ta et par bilder da, vettdu. Nå sitter jeg her og ser på den fine kaka mi, mens jeg blogger og gjøre lekser samtidig. I tillegg skal vi ha naturfagsprøve imorgen, så jeg burde gjøre alt annet enn å blogge nå...

Q. Hva gjør du i dag?
Q. Har det snødd hos deg i dag?

LET'S GO BACK IN TIME

Q. Hva synes du om GIFen?

UNIVERSEDREAM


Canon 550D // 50mm f/1.8

Q. Hva synes du om bildet?

LIT A CANDLE, AND WAIT FOR TOMORROW

Q. Hva synes du om bildet?

HØSTKONKURRANSE

Jeg melder meg herved på en konkurranse. Premien er valgfritt iPhone-deksel fra http://www.idiwa.se, og konkurransen arrangeres av Anette, Thea, Elise/Eirin (?) og Julia. Jeg melder meg på gjennom Anette sin blogg. DETTE iPhone-dekslet ønsker jeg meg. Temaet er selvfølgelig høst.

Her er mitt bidrag:

Q. Hva synes du om bidraget mitt?

AUTUMN

Tok noen bilder ved laksafossen i dag. Ble egentlig utrolig fornøyd med noen av bildene!

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 6 & 7

Heisann! Beklager at jeg ikke har blogget på et par dager. Men her kommer det siste innlegget om Barcelona, vedder på dere er drittlei uansett.

På lørdagen gikk vi egentlig bar rundt og så i masse rare butikker. - Sånne som jeg elsker! De har masse du egentlig ikke trenger, men som er ganske kult. 
Måtte le da jeg så dette.
Fikk kjøpt meg litt lørdagsgodt og, wii!

På søndagen var det siste dagen, og butikke var stengt, i hvertfall de fleste. Vi lengtet egentlig alle til å komme hjem, og ville vel ha dagen unnagjort. Men vi kunne ikke baare sitte på hotellrommet hele dagen, så vi gikk oss en liten tur i byen, og spiste lunsj på en tapas-resturant.
Ble ganske avhengig av starbucks når vi var der nede. Elsker det! Frappucino (?) med karamel Klokken halv ni ble vi hentet på hotellet, og kjørt til flyplassen. Kom hjem klokken seks mandag morgen, og da var det bare til å gjøre seg klar til skolen. Sov INGENTING på den reisen hjem, så skole paste jo fint...

Q. Hva synes du?

BARCELONA DAY 5

Heisann! I dag gikk vi oss en laaang tur i byen, med retning mot kaien og akvariumet. Akvariumet var kjempekult, og de hadde sånne "ganger" der du gikk med akvarium rund deg, kjempekult! Ellers dro vi ned til Den magiske fontenen klokka sju for å se på showet. (Fontenen startet klokken sju, spilte musikk, og lyste og greier). Rett før det begynte, kom regnet. Og det hølja ned! Vi ble alle dassvåte, og tok en taxi hjem når det var ferdig. Bortsett fra det, var det tydeligvis nasjonaldag der, for alle gikk rundt i sånne spanske flagg.

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 4

Heisann! Jeg fikk ikke tid til å blogge, så det blir to innlegg iløpet av kvelden.

I går var det litt grått vær, så vi tok bussen til kjøpesenteret go shoppa litt mere på de butikkene vi allerede hadde vært på. Men jeg fant et par ting. Flere igår enn forrige gang vi var der faktisk. Men jeg tok ikke så mye bilder i går, så da får jeg legge ut noen fra dagen der igjen.

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 3

Heisann! Har litt dårlig tid nå, rett før resten av folket her (mamma og søsteren min) slukker lyset. I dag satte vi oss på en sightseein'-bus, (sånn med to etasjer og greier) og det var sykt deilig. Først satt vi nede, for det var fullt oppe, og da holdt jeg på å besvime av varme, haha. Men så ble det ledig oppe, og det var bare sykt deilig med vind, men samtidig sol.
Forresten, tusen takk til alle som gidder å kommentere!

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 2

Heisann! Da har andre dagen i Barcelona gått. I dag har vi også shoppet. Vi tok metrobanen (undergrunnsbanen) til andre enden av byen til et stort shoppesenter, og der var vi mesteparten av dagen. Jeg har kjøpt meg to par sko, en genser, en pysjebukse, to smykker, en parfyme, våtservieter og øredobber.

Q. Hva synes du om bildene?

BARCELONA DAY 1

Heisann! Nå er jeg godt framme i Barcelona! Det er kjempefint her, helt perfekt temperatur; ikke for varm, ikke for kald. Vi kom til hotellet i 8-tiden tror jeg, men vi fikk ikke sjekket inn før kvart på ni. Da var det første jeg gjorde å gå å legge meg. Jeg sovna på flekken, og sov helt til klokken to, når vi tok turen til byen for å shoppe. Jeg tok med meg kameraet med vidvinkelobjektivet. Det eneste jeg har anskaffet meg i dag er en bukse, men det skal nok bli mye mye mere iløpet av de dagene vi er her. 


JEG ER I HIMMELEN! EVIG MED IPHONEDEKSLER!

Q. Hva synes du om bildene?
Q. Har du vært i Barcelona før? 

DRAR TIL VARMERE STRØK

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Stavanger. Jeg skal nemmelig til Barcelona!!! Gleder meg veldig mye. Akkurat nå er jeg dødstrøtt, kunne sovna på flekken. Klokka er øyeblikk tre på natten.

Jeg har med meg både PC og kamera, så jeg skal prøve så godt jeg kan å presse inn litt blogging hver dag i tillegg til noen dagsfreshe bilder. Men vi får se. Det er ihvertfall rundt 20 grader der nede, vet jeg. Det blir masse shopping, og masse sol!
// Bilder fra Tyrkia i fjor

Q. Har du noengang vært i Barcelona? Noe å andbefale?

I LOVE GIRAFFES

Fikk plutselig sykt dilla på sjiraffer! Elsker sjiraffer, de er så sykt søte, vennlige og uskyldige!


//Weheartit

Q. Hva synes du om sjiraffer?

FILMKVELD HOS INE ELISE

Heisann! I kveld dro jeg bort til Ine Elise, for vi skulle ha en chillekveld. Begynte å bli en stund siden sist. Vi stakk på MIX for å leie film, og så dro vi hjem til henne igjen, og satte den på. Sykt trist film. Men det var syykt koselig! Elsker filmkvelder meg Ine 

Q. Hva har du gjort denne lørdagskvelden?

OM VI HADDE FISKEØYNE

Q. Hva synes du?

NATTCUP

Heisann! I går var jeg, Emilie, Camilla, Emilie, Anette, Kristine, Mathilde og Kamilla på nattcup i Haraldshallen. Vi spilte på liten bane, noe vi ikke har gjort siden vi var bittesmå, og det var sykt gøy og morsomt. Jeg står jo i mål til vanlig, men når vi spiller på liten bane bruker vi flyvekeeper, altså at keeperen blir med i angrepet. Gøyy!!! Årevis siden JEG har mekka mål. Vi endte på fjerdeplass, fordi vi tapte mot noen gutter. Før det lå vi på 1-plass :)Q. Var du på nattcup?

KOKKEN ER I HUSET

Halla! Idag har jeg vært på skolen, og på trening.

Vi har jo mat og helse i 9. klasse, og det er altså et avgangsfag. Hver uke lager vi noe nytt, og på torsdag lagde vi Foccacia-brød (også kjent som "brød jeg ikke klarer å uttale"), og da har vi også i hjemmelekse å lage det. Hva kan jeg si, jeg eier jo på kjøkkenet! Mer enn alle jeg kjenner påstår. Alle klager på at jeg svidde poteter... Det skjedde ÈN gang, fordi jeg glemte å ta i vann. Sånn går det når jeg egentlig ikke vil sette på poteter. Men nå må jeg skrive ferdig her, sånn at jeg får lagt meg. Foccacia-brødet mitt ble jo bare helt P-E-R-F-E-K-T!

Q. Har du bakt Foccacia-brød før?

VINTAGE GIRL

Hei! Jeg vet at jeg ikke alltid er like flink til å blogge, men prøver å få blogget innimellom. 

I dag hadde vi mattetentamen. Stress! Jeg satt i går kveld og øvde, men med tanke på at jeg sto opp klokken sju for å spille kamp i Stavanger i går, var jeg ganske trøtt. Så jeg gikk og la meg klokken halv ni cirka. Men jeg tror tentamenen gikk greit. I dag har jeg litt forskjellige ting jeg må gjøre:

- Øve på engelsk (skal ha tentamen imorgen)
- Øve på pianolekse
- Gå på teater

 

Q. Hva skal du idag?

hits