RUNNING SINCE 1998

Håper ikke jeg setter pc-en min i frys med disse gif-ene nå. Hvis jeg gjør det; sorry.

 photo IMG_4183_zpsczrgms7n.gif

 photo IMG_4222_zpsl8nnrocy.gif

Q. Hva synes du?

HUSK: STEVEN BIKO
... Hva nå enn det skal bety

(Credz til Karen som tok over kameraet)

Q. Hva synes du?

RESERVERT
Karen allesammen. Helt fab spør du meg.

Q. Hva synes du?

POLAROID

På mandag bestilte jeg meg endelig et fujifilm polaroidkamera etter å ha hatt det på ønskelista i over et år. Jeg satt leeenge å vurderte om jeg skulle kjøpe et skikkelig vintage polaroidkamera, fordi jeg bare elsker effekten; grønt, støvete og filmleaks. Men etter litt frem og tilbake fant jeg ut at det ble lettest med et instax med tanke på å få tak i film og sånn. Jeg bestilte 7s og ikke 8, rett og slett fordi jeg likte testbldene bedre på 7s, i tillegg var det på tilbud til 699 kroner.  Og i går når jeg kom hjem lå det i posten. Har foreløpig bare tatt noen testbilder, men gleder meg til å få brukt det masse.

Q. Har du et sånt?

5 FUNFACTS OM MEG

1. Jeg er elendig på kjøkkenet
Jeg (og forsåvidt hele familien min) husker spesielt godt en dag. Mamma ringte meg i sånn fire tiden og spurte om jeg ville være så vennlig å sette poteter på kok. Jeg var egentlig opptatt (les: på pcen) med mitt, og hadde egentlig lite lyst. Men joda, jeg måtte jo nesten bare si ja. Jeg gikk ned på kjøkkenet og satte potetene på kok. Trodde jeg. Sånn ca 20 min senere sier søsteren min at det lukter svidd i huset. Det viser seg da at jeg har glemt å ha vann i gryten. Når innsatsen ikke er der har jeg lett for å ikke få det helt til, til tross for at å sette på poteter er verdens letteste oppgave. Generelt på kjøkkenet er jeg sånn. Hvis noen andre skal ha meg til å gjøre noe jeg egentlig har lite lyst til, blir det mangel på insats, og da vil resultatet bli mindre vellykket. Men dersom jeg virkelig prøver klarer jeg også å faile på noe. Som for eksempel ha i 3 liter vann instedet for 3 desiliter. Det hadde vært typisk, selv om det ikke har skjedd (enda).


Gammelt bilde, men dette er altså meg på kjøkkenet.

2. Jeg har et merkelig forhold til fryst mat
Eller bare generelt kald mat. På ungdomskolen når vi hadde snopedag pleide jeg å legge brusen min i fryseren dagen før. Skal jeg spise tacorester varmer jeg ikke kjøttdeigen. For meg er det ikke vits. Kjøttdeig kan spises både kaldt eller varmt. Jeg pleier også å ta meg en kanelbolle rett fra frysen. Og her er en funfact inni en funfact: vennene mine påstår jeg har drept kaldhetsfølelsen i munnen min etter alle isbitene jeg har tygget. For meg er det ingenting som heter hjernefrys. Jeg kan tygge gjennom en frisk-is med fortennene og synes det er godt. 

3. Jeg hater å pakke
Her skal du få et innblikk i mitt pakke-rituale: 1. Tenke på at jeg må pakke før jeg 2. innser at jeg ikke har noe valg og faktisk begynner. 3. Finne fram bag/koffert. 4. Snappe om at jeg må pakke. 5. Spørre mine "kunne-ikke-brydd-meg-mindre"-snapchatvenner hva jeg må pakke. 6. Prøve å pakke. 7. Gi opp å pakke. 8. Snappe litt mere. Jeg blir så frustrert! Ikke vet jeg egentlig hvor mye eller hva jeg skal ha med meg. Skal du ha meg med på hyttetur må jeg få en pakkeliste så jeg har noe å forholde meg til. Jeg ender som oftest opp med å overpakke fordi jeg ikke aner hva jeg trenger. 

4. Har en anti-mainstream greie
Jeg skal rett og slett gi dere et eksempel for å forklare hvor merkelig tankegang jeg har. Da The Fault In Our Stars var på topp, uten at filmen hadde kommet ut investerte jeg i å kjøpe boken til tross for at jeg sjeldent leser. Boken var selvfølgelig veldig bra, kanskje bedre enn noen jeg har lest før. Men jeg kunne overhodet ikke ha den som favorittbok. Ikke når hele tenåringsjente-Norge hadde den som favorittbok. Det er for mainstream. Da får jeg finne meg en annen bok å ha som favoritt. Et annet eksempel er Air Max, som jeg har ønsket meg lenge. Nå ønsker jeg meg det ikke så mye lenger, fordi det er så vanlig. Ikke hør meg feil, det er overhodet ikke noe galt i å eie Air Max eller ha The Fault In Our Stars som favorittbok. Men jeg vet ikke, jeg bare føler jeg må tenke utenfor boksen, skille meg ut. Haha, kanskje jeg har et oppmerksomhetsproblem?5. Liker å lage lister
Hvis du går inn på notatene mine på mobilen finner du flere lister. Der har jeg "før jeg dør"-lista der det står ting som "dra på LAN for å spille Sims2", "krysse et land på longboard" og "ha gatekonsert med Karen og ukulele". Jeg har en "rare fakta om meg"-liste hvor jeg skriver når jeg kommer på ting som jeg trenger i tilfeller som dette når jeg skriver et innlegg på bloggen og rare fakta om meg. Jeg har en liste over mine planer i livet. Plan A: ta det som det kommer, plan B: bli kjendis. Listen er foreløpig bare to punkter lengre. Har komt til punkt E. Har også en liste over rare ord som bakalao og kaserolle. Må også skrive ned hvilke sanger jeg kan på piano, for hvis ikke har jeg ikke sjans til å huske hva jeg faktisk kan. 

Q. Har vi noen funfacts til felles?

INSPIRATION 6.OKT.2014


//tumblren min: ASBJOF

Q. Hva er tumblren din?

NEW IN FRA IKEA

Nå på lørdag var jeg og resten av familien min på Ikea i Stavanger, noe som var kjempegøy. Eller - kjempegøy og kjempegøy, jeg gikk egentlig rundt under hele utstillingen og gledet meg til å komme til alt tilbehøret i kjelleren, hvor jeg hadde planer om å ta av. Vi skulle i utgangspunktet handle nye møbler til fjellet, for der nermer vi oss slutten på en ekstrem oppussing innvendig. Alle vegger og tak er malt hvitere, og gulv er under prosess. Det ble ihvertfall to nye sofaer som skal opp dit. Jeg kjøpte meg noen nye ting til rommet:

Nye speil :))Nye duftlys :))

Nye kaktuser :))


Ny plante :))


Nytt kart :))
Nye potter :))

Q. Er du like glad i å shoppe småting på IKEA som meg?

hits