STIKKER TIL SAUDA

Heisann! Nå skal jeg snart dra til Camilla. Vi skal først en tur til Haraldshallen for å ta en liten håndballtreningsøkt, og så skal vi lalle hos henne. Og imorgen drar vi til Sauda! Ikke særlig med snø der, men vi skal kose oss likevel................... DET ER HEEEELG!I dag når jeg våknet var det bitttttelitt snø på bakken, og da jeg syklet hjem fra skolen var det helt snøstorm. Juuul :)

Q. Hva skal du i helga?

DAY 30 - FAVORITE SERIES

Day 30 - Favoritt serie(r)

Nå kan jeg først bare si at jeg egentlig ikke ser så sykt mye på serier lenger. Jeg så masse på One Tree Hill før, men etter å ha sett hver episode minst to ganger ser jeg ikke så mye på det lenger. Ellers ser jeg på CSI når jeg får muligheten til det, hvis det da regnes som en serie? Sikkert ikke. Jeg fulgte godt med på Home And Away en stund, men så datt jeg helt ut av det, og nå ser jeg såvidt på det lenger. Så for tiden ser jeg egentlig ikke på noen serier. Men One Tree Hill er en virelig bra serie som jeg andbefaler til alle! Gleder meg til julekalendregår på TV da!

Q. Hva synes du om One Tree Hill?

Der var hele 30 days challengen fullført jo!

DAGENS OUTFIT

Nå skal jeg fortelle dere en gangske rørende historie. 

Jeg våknet av vekkerklokken, HALV FEM, og klarte søren meg ikke å sovne igjen, så jeg stod like gjerne opp. Jeg tar på meg chilleklær, er nede på PC-en og chiller. Når jeg da skal opp igjen senere for å sminke meg og skrifte og sånn, mister jeg mobilen ut av genseren på lomma... i trappa. Jeg står der i halvmørket og venter på å høre den grusomme lyden når mobilen treffer bakken nesten en hel etasje under meg. Men nei. Mobilen stopper opp i det ene trinnet, og jeg blir så sykt glad for at det ikke gikk så galt som det kunne gått. Meeeen...

Når jeg da skal avgårde til skolen, har jeg plutselig veldig dårlig tid og skynder meg å kle på meg. Når jeg da låser døra bak meg, kjenner jeg om jeg har mobilen i jakkelomma. Men den er der ikke. Jaja, tenker jeg. Jeg fikk vel bare sykle, med tanke på at skolen startet om 2 og et halvt minutt! Når jeg da er på skolen og skal låse sykkelen, tenker jeg som vanlig "ÅÅh, vil ikke på skolen", og så går jeg inn. Men idet jeg reiser meg og er på vei, detter det noe ned på bakken bak meg. Jeg hørte hva det var. Oooh no! Så tar jeg opp mobilen min, og den er selvfølgelig knust. LOVE IT _

Bortsett fra tragedier, her er dagens outfit.


Når Gud tar mobilen min, da blir Åse suuuur!!!!

Q. Har du noengang knust iPhoneskjermen din?

JULEKALENDER - 24 DAYS OF CHRISTMAS

Tenkte kanskje jeg skulle ha en julekalender her på bloggen nå i desember, som går ut på at jeg da hver dag legger ut et bilde av hva som helst som har skjedd i løpet av dagen min, eller bare et motiv jeg liker. Hva synes du? Hørtes det bra ut... eller?


Gammelt bilde......

Q. Hva synes du om kalenderplanen min?

3D CUP OF ICE

Tok et bilde i stad, men ble ikke helt fornøyd. Så jeg satte meg ned å begynte å gjøre bakgrunnen hvit, gjøre den om til 3D osv. Jeg synes egentlig resultatet ble ganske kult. Retrokopp liksom.

Q. Hva synes du om redigeringen?

JULELYS PÅ ROMMET

Åh, har virkelig julestemning nå! I går hengte jeg opp de nye lysene som jeg kjøpte på Tiger i Barcelona. Det ble kjempekoselig! Ute er alt klart for at snøen skal komme. Det er frost, sol og bitchekaldt. Snø, komkom! Gleder meg sykt til desember nå!
De er mere røde i virkeligheten... 

Men nå stikker jeg på trening, vi ses!

Q. Har du pyntet rommet ditt?

DAY 29 - NEVER GONNA HAPPEN

Day 29 - En ting du aldri kommer til å gjøre

Vi endrer den til "En ting du aldri kommer til å kunne klare", det er nemmelig en god del jeg aldri kommer til å gjøre, som for eksempel å hoppe fra en tolv-estasjers terasse. Bare et randomt eksempel.Men en ting jeg aldri kommer til å kunne klare er å ta 20 armhevninger på tå, mens jeg har en knyttneve under brystkassa som jeg skal være borti hver gang. Det kommer bare ikke til å skje. Det er såvidt jeg klarer å ta ti vanlige armhevninger... Før klarte jeg kun på kne. Men nå skal vi begynne å ha sonesamlinger med håndballen, og da må vi klare 20! Det min venn kommer aldri til å skje. Jeg er faktisk sinnsykt svak, bare så det er sagt.

Q. Hvor mange armhevninger klarer du å ta?

SPILLELISTE - FINE SANGER

Jeg har lastet ned mange fine sanger på mobilen min nå. Tenkte jeg skulle dele noen av de med dere her. 


Agustana - Boston 


American Mouth - Flightless bird 


Joc' Mannequin - Hey hey hey We're all gonna die 


Parachute - She is love 


Honorary - Far more


Min pene søster.

Q. Hva synes du om sangene?

DAY 28 - JUST TO INSPIRE

Day 28 - Bakgrunnen på dataen din

Her har jeg satt sammen mange fine bilder fra weheartit.com. Jeg har flere bakgrunner som skrifter hvert minutt, hehhe. Hvis jeg kjeder meg, lager jeg flere.
Film inspirert :)Q. Hva synes du om bakgrunnene? 
Q. Hva har du bakgrunn av på din PC/Mac? 

DAY 27 - CHILL CHILL

Day 27 - Favoritt outfiten din

Ingen tvil! Joggebukse! Samme hvilken topp, bare det er en joggebukse til. Trenger jeg egentlig å forklare hvorfor? Okeida, CHILL ER DET!

Q. Hvor ofte går du i joggebukse?

LINKING - VIDTHO.BLOGG.NO

Bloggen som blir linket er victho.blogg.no. Bak den står Victoria på 15 år fra Nesodden. Det jeg likte ved bloggen hennes var alle de fine bildene av mye diverse. Store og fine. Det lika me. Victoria: Keep up the good work!Q. Hva synes du om bloggen til Victoria?

HJEMME IGJEN

Ville bare si at jeg er trygt hjemme igjen fra Bergen. Det har vært en veldig koselige helg, men det er deilig å være hjemme igjen. Disse utfordringene får jeg bare ta igjen de neste dagene på en eller annen måte. Men i dag gidder jeg ikke å blogge mere. Må snart legge meg, er trøtt. Tusen takk til alle som besøker blogger min, og dere som kommenterer! Og en ekstra takk til dere som legger igjen fine kommentarer! Jeg blir i så godt humør asså!


Bare meg og min normalhet.

Q. Hva har din helg gått til?

CHILLER I BERGEN

Heisann! Ville bare si at jeg er vel fremme i Bergen, og helgen her har startet for fullt! Jeg har ikke så mye på hjertet, meeen...

Igår hadde jeg 75 forskjellige lesere og i dag ligger jeg på 6. plass på blogglisten i Haugesund! Tusen millioner takk til alle som bidrar med lesertallet! Dere er best!

Husk å melde dere på linkerunden i innlegget under. Vi blogges!

Q. Hva gjør du i helgen?

LINKERUNDE

Hei! Skal til Bergen i helgen, så får mest sannsynlig ikke blogget. Men inntill da kan du legge igjen en kommentar under, så trekker jeg ut noen blogget som jeg liker, som dermed blir linket iløpet av neste uke hvis jeg får tid.DAY 26 - MY HAIR

Day 26 - Hvordan ordner du håret ditt

Jeg pleier ikke vanligvis å ordne håret mitt så veldig mye. Om morgenen spørs det helt hvordan jeg har sovet på det. Har jeg lugget oppå det, kan det kjennes nesten ut som skum i tuppene, men ellers er håret mitt ganske greit å våkne til. Det er ofte at jeg ikke trenger å gjøre en eneste ting med det før jeg går ut av huset. Liker jeg ikke håret mitt om morgenen bare setter jeg det opp i en dult eller hestehale, simple as that. Ellers dusjer jeg med sunsilk, lar det lufttørke og ikke noe mer. Når jeg trener må jeg ha en hestehale med flette, fordi jeg pleier å få hestehalen inn på øyet. Er det bare meg det skjer med, forresten?Q. Pleier du å få hestehålen din inn på øyet?

DEKSEL I POSTEN

Heisann! Kom hjem fra skolen i stad og gikk ut for å sjekke postkassa. Der lå det en pakke, wii! Dere vet den fotokonkurransen jeg var med på? Den vant jeg, tusen millioner takk til alle dere som stemte. Og takk til dere i TWS, og til idiwa.se som da sendte dekselet. Det var kjempefint, og utrolig glatt! "Kjenna på kvaliteten" som alle skriver på facebook. Tusen takk, elsker det!
Fargen er litt mere grønnlig i virkeligheten.

Q. Hva synes du om dekslet?

ET BILDE - TO REDIGERINGER

Dette bildet tok jeg den aller første dagen med speilreflekskameraet mitt. Jeg ble veldig fornøyd med det, og jeg er egentlig fortsatt det. Her er to redigeringer.


Orginalbildet.


Gammel redigering.


Ny redigering.

Q. Hvilken redigering likte du best?

DAY 25 - FÆL BILTUR

Day 25 - Noe du er redd for

Nå må jeg nesten sette meg ned å tenke litt. Det er få ting jeg er spesielt redd for i hverdagen, og når jeg da skal finne ut hva, er det ikke bare lett. Det er vel nå jeg skal skrive at jeg er redd for edderkopper, men jeg er ikke spessielt redd for de. Hva skal jeg da skrive om?

Joda, nå vet jeg det. Jeg er redd, eller jeg synes vel rette sakt at det er skummelt og ekkelt når vi kjører på de sykt smale veiene når vi skal på hytta. Spesielt om det er snø eller glatt! Veien er bare dobbelt så bred som en vanlig bil, og når vi da møter på en diiiger trailer som skal passere oss, da får jeg hetta! Vet ikke om jeg er den eneste... Jeg har et ganske dårlig minne om dette!

I fjor var vi på hytta til noen venner av oss på Vågslid dagen før nyttårsaften. Det var kveld, og vi skulle kjøre hjem til heimen. Vi hadde ikke kjørt så lenge før vi kom til en veldig svingete bakke. Det som ikke var så lett å merke, var at bakken var glatt, for den var full av snø. Midt i en sving glapp hjulet, og vi suste rett ned i en snøfonn ved siden av veien. Dere aner ikke hvor skummelt det var, seriøst! Et øyeblikk trodde jeg at jeg skulle dø, faktisk! Haha, off! Vi klarte heller ikke å komme oss opp fra snøfonnen, så vi satte på blinklys, og heldigvis stoppet bilene som kom etter oss. Han ene fortalte at vi ikke var de eneste som hadde sittet fast i svingen der. I tillegg så det ut som det var noen spor i svingen fra før. Det endte med at en trailer kom og dro oss løs, og vi kom oss heldigvis vel hjem. Alt gikk fint, heldigvis.

Q. Andre enn meg som hater trange veier opp i fjellet?

RETRO CAMERA - BACK TO THE 90'S

Tusen takk for fine kommentarer i dag! 


Noen av pappas gamle retrokameraer. 

Q. Vil du se flere bilder av flere gamle kameraer?

DAY 24 - I WANNA GO BACK TO NY

Day 24 - En ferie du vil på igjen

Tenker første og fremst på ferien i Tyrkia for to år siden, men siden jeg har skrevet om den i et av utfordringsinnleggene for litt siden, tenkte jeg heller å ta New York turen her. 

Å, som jeg savner New York! Gatene, suvenirbuttikkene, bygningene og shoppingen! Et skikkelig storbyliv. Det jeg gjorde aller mest når jeg var der, var å ta bilder. Det var jo så sykt mye kult der! Vi dro dit fordi mamma skulle springe New York Marathon, og det ble en veldig fin tur!
Ignorer copyrighten til den gamle bloggen min...Q. Har du vært i New York før?

Ble forresten ukens blogg på whoot.blogg.no i går! Ble sykt glad!

STRAWS

Ble ikke helt 100% fornøyd med dem... Menmen.Q. Hva synes du om bildene?

VIL DU SE PHOTOSHOP TUTORIAL?

Fant nettopp ut at jeg ikke skal på teater i dag. Dermed får jeg veldig god tid. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage en photoshop tutorial. Har du noen ønsker til hva du vil at jeg skal vise? Jeg kan også lage tutorial med kamera, hvis noen vil det.

Q. Hva vil du se tutorial av?

DAY 23 - KEBAAAAAB

Day 23 - En matrett du elsker

Kebaaaab!!! Vet ikke helt om du kan kalle det en rett da, men... Hvis ikke natchos. Men jeg bare elsker kebaben fra kebabsjappa ved Rema 1000, og så er det jo verdens kuleste mann som står bak kassa!

Q. Liker du kebab?

DAY 22 - CHECK CHECK

Day 22 - Din favorittblogg

Er det noen blogger jeg sjekker tre ganger daglig, så er det disse: (bildene er linket)

Q. Leser du disse bloggene?

DAY 21 - OH SHIT, WHERE IS MY PHONE???

Day 21 - Noe du ikke forlater huset uten

Ingen tvil - iPhonen min  Hvis jeg tilfeldigvis har glemt den, aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, og jeg føler meg litt lost. Med en gang jeg glemmer den, skjer det noe som gjør at jeg virkelig skulle ønske jeg hadde den. Sånn som på håndballtrening da vi skulle ha coopertesten (løpe så langt du klarer på 12 min), og jeg hadde ørepropper, men ikke mobil. Kiiiipt! Heldigvis glemmer jeg den ikke så ofte. Til og med på skolen har jeg den med, hver dag.

Q. En ting du aldri kan forlate huset uten?

DAY 20 - MAKE IT STAPH

Day 20 - En sang du virkelig er lei

Første gang jeg hørte denne sangen, tenkte jeg bare "Er det bare meg, eller har jeg hørt denne sangen for leeenge siden?". Jeg har ikke hørt spesielt mye på den heller, men jeg synes egentlig sangen i seg selv er liiit irriterende... Her er det nok mange som er uenige med meg. Men egentlig er sangen av Bingo Players, men så har Flo Rida laget et cover eller hva du nå skal kalle det. Her er den orginale sangen. 

Q. Hva synes du om I Cry?

DAY 19 - RANDOM FACTS

Dag 19 - Ti ting om deg

1. Jeg hater å skrive med kulepenn
2. Jeg hater å pakke, blir så sykt frustrert!
3. Jeg sliter alltid med å skrive ønskeliste
4. Jeg kan gi meg selv enkemansstøt i albuen sånn at jeg kjenner det ned til fingerspissen
5. Jeg elsker å synge, jeg synger hele tiden når jeg er alene hjemme
6. Jeg har med meg isvann på skolen hver eneste dag
7. Jeg elsker isbiter!
8. Jeg går med klokka på høyre hånd når jeg først går med en
9. Jeg har gått på håndaball siden 2. klasse
10. Jeg er ikke noe spessielt skjokolademenneske


Gammelt sminkefritt arkivbilde

Q. Kjenner du deg igjen i noen av faktaene?

3 NYDELIGE BLOGGER

Hadde blitt superglad hvis du hadde gått inn her og stemt på bilde nr 2! HERHERHER OG HER. Stem en gang på hver blogg!


Jeg besøker så sykt mange fine blogger for tiden! Blir sykt inspirert til å ta bilder, selv om jeg ikke gidder å sette bena utenfor huset. Men da jeg besøkte disse bloggene, ble jeg helt forelsket i bildene! Herregud, så fine! Har ikke ord. Bildene under er linket.


D
enne bloggen har jeg i det siste vært litt innom av og til. Men først nå istad fikk jeg virkelig øynene opp for den. Det er Marte Eidshaug på 14 år som står bak. Bildene hennes er helt utrolige, dere bør virkelig ta turen innom!


Bak denne bloggen står svensken Anton Stenader på 17 år. Han tar sååå fine bilder! Jeg blir så sykt inspirert, kan ikke få sagt det nok. Håper en dag på å tatt så fine bilder som han.


Denne bloggen har jeg egentlig lest en god stund. Det er Aurora på 15 år som står bak alle de sykt fine bildene. Geez, får lyst til å gjemme meg under et teppe og la en tryllekunstner gi meg et like stort talent. 

Q. Har du vært innom noen av disse bloggene før?
Q. Vil du se flere "fine blogger"-innlegg? 

STEM PÅ MEG!

Heisann! Jeg er nå i superfinalen i fotokonkurransen blant tre andre. Vinneren får et deksel, så jeg hadde blitt så sykt takknemmelig hvis du kunne gått inn på disse tre linkene og stemt på bilde nummer 2. Det er lov å stemme på hver blogg. Konkurransen foregår nemmelig hos fire stykker. Så folkens! Skriv nr. 2 i kommentarfelter i disse tre innleggene, så er dere best!

HER (Rainbowtime.blogg.no) 
HER (Ajworld.blogg.no)
HER (Elisemanda.blogg.no)
HER (Juliaes.blogg.no)


Du er best! Kommenter hos meg hvis du har stemt, så skal du få en liten koselig kommentar fra meg :)

DAY 18 - OMG WHY

Day 18 - Et bilde av deg selv for 3 år siden

Woho! 11 år, yndlingsalderen min, der jeg så mest smashing ut ever! Best looking, med gingerbrunt-farget hår og kun litt mascara. Hehe, woho! Må si jeg var dødsfin med den hårfargen. ALDRI IGJEN.Glanstiden 

Q. Var jeg fin på håret liksom? Neeei...

BLOGGTIPS

Fant et innlegg på den gamle bloggen min, og jeg tenkte at jeg kanskje kunne poste det igjen. Såå... her er mine beste bloggtips.

Design og header
Design spiller en stor rolle for leserene. Prøv deg frem med HTLM koder og i photoshop. Ikke ha et rotete eller for kjedelig design. Det kan også godt være helt enkelt. Jeg vil andbefale deg å ha hvit bakgrunn, sånn at leserene ikke føler de er inne på en side der du kan ta tatovering eller noe. Ha lyse farger, og et ryddig design.

Bilder
Alltid ha minst et bilde i innlegget! Leserene får mere lyst til å lese innlegget hvis du har med et bilde eller to. Last opp bildene i mere enn 400px, det blir litt for lite etter min mening. La bildene være omtrent like store som bloggen. Hvis du ikke har tatt et bilde, kan du finne frem et gammelt fra bildemappene dine, gjerne et du ikke har postet før. Heller ta et bilde av deg selv enn et googlebilde. Hvis du tar et bilde av deg selv, føler leserene at de ser deg mere personlig. Men ikke legg ut for mange bilder i innlegget! Ingen like rå scrolle nedover 47 bilder, spessielt ikke om de nesten er helt like. En fin redigering skader heller ikke.

Rettskriving
Det er mye gøyere å lese noe som er rett skrevet enn noe som det ser ut som en 6 åring skrev. Se over innlegget og rettskrivingen før du publiserer det (noe også jeg er veldig sløv på). Prøv å legg inn litt humor også, da kommer leseren i godt humør. Litt selvironi er alltid morsom. Ikke ha smileyer bak enhver setning. En eller to i hvert innlegg er OK, men ikke la det bli for mye.

Spørsmål i slutten av hvert innlegg
Hvis du legger inn et spørsmål i hvert innlegg, er det større sjangse for at du får kommentarer. Fordi da vet liksom leseren akkurat hva han/hun skal kommentere. Skriver du en lang tekst som ingen gidder å lese, er det liten sjangs for kommentarer, med mindre du har et spørsmål. Det kan være så enkelt som "Hva skal du i dag?" eller "Hva synes du om lekser". 

Del inn i avsnitt
Man får mere lyst til å lese et innleg hvis det er delt inn i avsnitt. Hvis alt henger sammen, ser det bare ut som en evighet med lesing. Men hvis du deler inn, ser leseren det automatisk som mindre å lese. Men del bare der hvor det passer!

Ikke vær redd for å vise deg
Ikke vær redd for å legge ut bilder av deg selv! Smil, det er bra for deg, er det noe som heter. En videoblogg innimellom skader heller ikke.  

Og så det obligatoriske arkivbildet:
 

Woops, måtte skrive en veldig viktig ting jeg glemte!
Alltid kommenter tilbake! 
Serriøst, det funker momentant! Alltid kommenter tilbake til de kommentarene du har fått på diiin blogg! Da gjør den du kommenterer til det sammen, og tadaaa! Det fører jo til høyere statistikk i tillegg til en god bloggvenn. Ta vare på dine lesere! Og da snakker jeg ikke sånn "Takk for din kommentar, fin blogg! Kommentere tilbake?". Da snakker jeg om å ta deg tiden til å lese innlegget, for å så komme med en god og passende kommentar.

Q. Hva er ditt beste bloggtips?

ET BILDE - TO REDIGERINGER

Hadde blitt superglad hvis du hadde gått inn her og stemt på bilde nr 2! HER, HER, HER OG HER. Stem en gang på hver blogg!


Fant fram noen gamle bilder jeg tok i New Tork ifjor. Og så begynte jeg å redigere litt vettdu, hehhe. Hvilket bilde likte du best?

Orginalbilde:
 

Nummer 1: Svart hvit

Nummer 2: Pinkish


Q. Hvilken redigering likte du best?

DAY 17 - ME TODAY

Day 17 - Et bilde av deg selv fra i dag

Har hatt norsktentamen i hele dag, og imorgen er det på igjen med matte. LML!

Q. Har du tenktamner denne uken?

DAY 16 - I NEED TO WATCH MORE MOVIES

Day 16 - Din favorittscene i en film

Denne utfordringen skulle jeg egentlig ta igår, men jeg ventet, for jeg ante ikke hva jeg skulle skrive. Er jeg den eneste her i verden som ikke har noen favorittscene fra en film? Hahah, jeg må virkelig se flere filmer.

Eller, hvis det telles... På teater ifjor skulle vi lage kortfilm, som skulle vises på Edda kino. Jeg, Ine Elise, Alexandra og Mathias var på gruppe sammen. Jeg spilte bitchevenn, og Ine Elise spilte "den snille", hehe. Men jo, filmen handlet om at hun kom til meg og skulle fortelle meg en hemmelighet. Den scenen spilte vi inn på rommet mitt, og midt under opptakene fikk vi sånn sykt latterkrampe. Ååå, savner det! Eller en annen scene, når jeg var på jentedoen og fortalte hemmeligheten videre til Alexandra som da spilte "tilfeldig venn inne på jentedoen". Men det vi ikke "visste" var at Elise (som spiltes av Ine Elise) tilfeldigvis var på do og lyttet. Så kommer hun ut og bitchslapper meg, hahha! Det verste var at vi måtte spille inn den scenen sikkert over tjue ganger, til jeg tilslutt var helt rød på kinnet. Litt komisk, men Ine Elise, vet du hva? Jeg tilgir deg, hahhahha! Kjempeglad i deg :)

Q. Hva synes du?

DAY 15 - PLEASE TAKE ME THERE

Day 15 - Et sted du vil til akkurat nå

Savner Tyrkia 2011 så sykt!!! Chilling, badig, soling, shopping og spising. Det er der jeg hører hjemme, haha! Savner det så sykt, og kjenner virkelig jeg har lyst på en ferie nå.Q. Hvor ville du vært akkurat NÅ hvis du fikk velge?

DAY 14 - MY HANDWRITING

Day 14 - Et bilde av håndskriften din 


Q. Hva synes du om dagens utfordring?

DAY 13 - LITTLE ME

Day 13 - Et bilde av deg når du var liten


Woho! Her sitter jeg med den kjære nabokatten, Sofie, som fortsatt lever den dag i dag 

Q. Hva synes du om dagens utfordring?

DAY 12 - TEN WANTS

Day 12 - Ti ting du ønsker deg

1. Fiskehotel / Akvarium
2. Anorakk fra 24 
3. Deksel fra society.com
4. Canon EOS 7D
5. En eller annen MacBook
6. Danbo
7. Kjereste, hahha
8. Guttevenner, hihi 
9. Snø
10. Skolefri

Q. Noe av det samme du ønsker deg?

FØLG MEG

Hvor kan du følge meg?

Tumblr: asbjof.tumblr.com

Instagram: @Asbjof 

Weheartit: Aabo

Er det noe du lurer på, kan du sende en mail til aase_oftedal@hotmail.com, eller kommentere.

DAY 11 - CAN'T WAIT!

Day 11 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

1. Skisesongen
Herregud, jeg klør i hele kroppen etter å stå på slalom igjen! Jeg gleder meg så sykt til de åpner i Røldal, for nå er jeg bare sykt desperat! Alt for lenge å vente til 23. november, menmen... Det er ikke så mye annet å gjøre i mellomtiden, desverre. Men herregud, som jeg gleder meg til skisesongen og trekket med venner!2. Jul
Trenger jeg si mere? Baking, kalender, pynt og snø. Noe av det beste i verden er å våkne opp 1. desember og se en hvit verden utenfor viduene, for å så gå ned og åpne første luken eller pakken i kalenderen. Ååå, elsk  3. Vidergående
Jeg er så sykt lei av skolearbeid og prøveøving. Jeg vet at snittet mitt kommer til å synke i år, nettopp fordi jeg er drittlei av alt skolearbeidet, og jeg har null motivasjon til å lese. Kjenner bare jeg er helt lei. Gleder meg til vidergående når jeg forhåpentligvis skal gå media og kommunikasjon, og det blir mindre av de tunge fagene, og mere innenfor kamera ol. // Arkivbilder tatt av meg

Q. Hva gleder du deg til?

DAY 10 - PICTURE OF THE DAY

Day 10 - Et bilde fra i dag


Vet jeg ligger en dag på etterskudd. Denne dagens utfordring blir forhåndsblogget og lagt ut ved midnatt.

Q. Hva synes du om bildet?

WANTS - IPHONE CASES


Alle er herfra.

Q. Hva synes du om dekslene?

COME FLY


Canon EOS 550D // EF 50mm f/1.8

Q. Hva synes du om bildet?

DAY 9 - SCHOOL IS SLOWLY KILLING ME

Day 9 - Noe du bekymrer deg over

Ingen tvil! Tre ting: Skole, skole og... skole. Jeg er så sykt lei av skolearbeid kjenner jeg nå.  I 8ene var det sykt mye på en gang, spessielt i slutten av året. Nå kjenner jeg at jeg bare har lyst til å gi opp. Jeg gleder meg sykt til vidergående, selv om nesten et og et halvt år gjenstår. Planen er å gå media og kommunikasjon. Da blir det forhåpentligvis mindre av de tunge fagene. Med en gang vi får vite om at vi skal ha prøve i noe, blir jeg helt sykt stressa over den. Jeg tenker på den hele tiden, "nå burde jeg lest" osv, selv om jeg aldri orker å komme i gang med det. Jeg blir helt gal av det!

Q. Er du lei av skole?

DAY 8 - UVANE

Day 8 - Din verste uvane

Er det en dårlig uvane jeg har, så er det at jeg ikke klarer å holde rommet mitt ryddig. Hvis jeg rydder det den ene dagen, så er det nesten like rotete igjen neste dag. Vaner for meg om morgenen, er at jeg tar av meg pysjeshortsen, slenger den på gulvet, tar av meg t-skjorta og slenger den i senga. Hvis jeg skrifter i løpet av dagen, gjett hvor det blir av? I senga... Re opp senga er noe jeg aldri gjør, og skrivebordet er aldri tomt for å si det sånn. Okei, dette var virkelig et dønn ærlig innlegg, haha!

Sånn ser senga mi ut nå:


Og sånn ser skriveboret ut:

Q. Er det baaare jeg som er rotete?

DAY 7 - DON'T NEED A PAYPHONE

Day 7 - Mobilen din

Jeg har noe som de aller fleste mest sannsynlig kjenner til. Nemmelig en svart iPhone 4 

Q. Hvilken mobil har du?

DAY 6 - MAKEUP

Hahah, woho! Ville bare først si at dette innlegget er forhåndsblogget, for akkurat nå er jeg mest sannsynlig på eller på vei til Trollcup i Kristiansand (woho!), men jeg har utfordringsinnleggene for hele helgen klare, så de kommer. Eller kommer jeg ikke til å blogge.

Sminken jeg bruker, hahha! Ikke noe spess, må virkelig vurdere å satse på andre ting enn H&M...


Pudder fra H&M (funker helt greit) // Foundation fra Maybelline // Kost fra Gosh // Concealer fra H&M // Øyenbrynskost fra H&M // Mascara fra Loreal // Svamp (vet ikke hvor den er fra, gammel)

Q. Haha, billig sminke jeg bruker eller?

DAY 5 - LAST BOUGHT

Day 5 - Det du kjøpte deg sist

Jeg husker ikke helt hva det siste "skikkelige" jeg kjøpte meg var, men jeg tror ikke jeg har kjøpt meg så veldig mye siden Barcelona. På Tiger (lignende Søstrene Grene-butikken), kjøpte jeg meg ihvertfall en musikkhøytaler av silikon, falske telys, en søt liten klokke og røde lys som jeg skal pynte med til jul, hehhe.


Elsker forresten Tiger-butikken! De har så sykt mye bra og billig! Fikk kjøpt meg to skjermbeskyttere til 14 kroner! Synd vi ikke har den i Haugesund.

Q. Har du vært i Tiger-butikken før?

PLANER FOR DAGEN

Jeg har litt av hvert å gjøre i dag, så det er flaks at jeg ikke har håndball eller teater eller noe.

- Pakke til Trollcup i helgen (GLEDER MEG!!!)
- Sove, sånn at jeg er opplagt til helgen, hahha
- Blogge på forhånd (30 days challenge 3 dager fremover)
- Gjøre lekser
- Kaaanskje lage pizza til middag
- Oppdatere musikken min litt

 
// Arkiv, åå, savner Tyrkia!

Q. Hva skal du idag?

hits