MINE NYTTÅRSFORSETTER 2013

- Smile mer
- Bli bedre i håndball
- Få 5-er (eller mer selvfølgelig) i avgangsfagene
- Få bedre klesstil
- Høre mye på musikk 
- Få god inspirasjon, alltid
- Synge mer, faktisk
- Stresse mindre
- Jogge iblandt
-  Ta mere bilder av fine ting
- Være positiv
- Legge meg tidligere
- Bli flinkere til å sette av penger til andre ting en shopping
- Bli flinkere til å få skolearbeid gjort med en gang

Haha, hvem er det jeg lurer? Vi vet alle at lite av dette vil skje. Men jeg kan jo prøve...

 

Godt nyttår allesammen!

Q. Hva er dine nyttårsfortsetter?

DAGENS PLANER

1. Dra en liten tur til Amanda storsenter
2. Skrive et "året som var"-innlegg 
3. Ta en PeelOff-ansiktmaske jeg fikk til jul
4. Komme opp med nyttårsfortsetter
5. Feire nyttårsaften
Og ikke minst; 6. Se "året-etter at-verden-skulle-gå-under" komme likevel, haha 

Var det siste en litt rar setning eller...?


Arkivbilde...

Q. Hva er dine planer for dagen?

TUMBLR ADDICTION

Jeg har blitt så glad i Tumblr nå! Elsker det! Sitter på PC-en i evigheter og blir inspirert. For dere som ikke helt vet hva tumblr er, så kommer det en liten forklaring her:

Tumblr er en egen nettside, litt sånn som blogg.no, bare at de fleste kun velger å dele enkle bilder, sitater og lignende. Du kan følge andre med å enkelt og greit trykke på en follow-knapp, og så får du opp bildene deres i feeden din. Da kan du like, kommentere eller videreposte til din egen blogg. Jeg vil si tumblr er enkelt å bruke. Du kan poste bilder direkte fra weheartit, noe jeg gjør mye, laste opp egne bilder, eller selvfølgelig bare videreposte fra andre.

Trykk på bildet for å komme ti tumblr-en min. Hvis du vil følge meg hadde det vært veldig koselig :)Q. Har du tumblr?
Q. Hva synes du om tumblr? 

MAGICAL WINTERNIGHT<br/><a href="http://oi49.tinypic.com/34t1z6g.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Før og etterredigering.

Jeg har blitt ganske så hekta på universe-redigeringer. Jeg synes resultatet blir så stilig. Jeg lagde en gif så dere kunne se. Utrolig hva man kan gjøre med photoshop!

Hva synes du om bildet/redigeringen?

FØLG MEG PÅ TUMBLR

Heisann! Vet det ikke har vært så mye å høret/sett fra meg i dag. Men jeg har jobbet en god del med tumblr-en min. Sjekk den ut HER vel!


Tatt av meg

Q. Hva synes du om tumblr-en min?
Q. Har du tumblr? 

VIDEOBLOGG - SPØRSMÅLSRUNDE

Blit litt flau i ettertid... 

Q. Hva synes du om svarene?

SHAKE UP THE HAPPINESSHåper alle sammen har hatt en fin jul! Det har ihvertfall jeg. Filmer kanskje spørsmålsrunden imorgen.

Q. Har du hatt en fin juleaften?
Q. Hva synes du om bildene? 

PEPPERKAKEHUS

GOD JUL ALLESAMMEN!

I hele gård kveld nesten satt jeg og storesøsteren min Ida og lagde pepperkakehus. Egentlig skulle det være et hus med bro til naust med brygge. Men nausted lignet mere på et hus til slutt, så... Men det er definitivt det fineste pepperkakehuset vi noengng har hatt i hus, haha! Q. Hva syne du om pepperkakehuset våres?
Q. Har du laget pepperkakehus i år? 

FROST

Tok noen bilder i forrigegårds, når det var minusgrader, og gresset og snøen var helt frossent. Hva synes du?Q. Hva synes du om bildene?

SPØRSMÅLSRUNDE

Heisann! Beklager fraværet, men mine gode kjære venner har nå ettertraktet bloggingen min, så da tenkte jeg at jeg fikk komme med noe å blogge om. Så da tenkte jeg at siden det er jul, og siden det er et par som har spurt meg for en stund siden om jeg kunne ha spørsmålsrunde, skal jeg ha nettopp en spørsmålsrunde! Svarer kanskje på video. Så... Er det noe du lurer på angående meg, bilder, bloggen, eller egentlig hva som helst?Q. Lurer du på noe?

WINTERFOTOSHOOT WITH ANDREAQ. Hva synes du om bildene?

9 DAYS OF CHRISTMASQ. Hva synes du om bildet?

SNOW HAS COME

I dag da jeg våknet, hadde det kommet omtrent et 10cm's lag med snø. Herlig! Bortsett fra at jeg måtte gå til skolen. Menmen. Siden det har det omtrent bare snødd og snødd hele dagen, til det slutten en liten stund etter at jeg kom hjem fra skolen. Synes det er så fint med snø, alt blir liksom helt annerledes.Q. Hva synes du om snø?

8 DAYS OF CHRISTMAS

Jeg tar innpå...Q. Hva synes du om "dagens" bilde?

7 DAYS OF CHRISTMAS

Vet jeg ligger langt bak med julekalenderen min, men skal nok få tatt det igjen. Beklager, har bare ikke hatt så mangen ideer i det siste. Har også hatt litt av hvert å gjøre i helgen.

Q. Hva synes du om dagens bilde/gif?

Nå får jeg se og komme meg tilbake til skolearbeidet. To prøver på onsdag, og så er jeg ferdig med alt som heter skolearbeid for i år! Ihvertfall bortsett fra noen få enkle lekser. Herlig å tenke på!

JEG ER NÅ PÅ BLOGLOVIN'

Follow my blog with Bloglovin

Hei! Fikk et spørsmål om jeg var på bloglovin'. Vel - nå er jeg det! Hadde blitt veldig glad hvis du ville fulgt meg. Tror jeg har hatt det en gang før for lenge siden, men jeg har egentlig aldri skjønt meg på det. Men nå får jeg vel begynne å bruke det litt, så jeg blir vandt til det.


// Fra i sommer

Q. Følger du meg på bloglovin'?

6 DAYS OF CHRISTMAS

Heisann! Har ikke blogget før i dag, fordi jeg har sett på julekalender og jobbet med engelskfremføring imorgen. Må bare få inn det jeg skal si litt bedre nå. Å herregud, som jeg gleder meg til skolearbeidet er overstått! Fire nye prøver i neste uke, gleeder meg!Q. Hva synes du om dagens bilde?

INSPIRATION - WINTER

Blir så utrolig glad når det snør, og når hele bakken er hvit! Det gjør noe med humøret mitt, uansett hvor mye prøver vi har framover, eller hva enn det måtte være. Når det snør, bare må jeg smile. Elsker vinteren. Ja, den er jo sykt kald, men det er så sykt koselig, vakker, inspirerende, søt og fin på en gang! Julepynten, julebaksten, kalenderen, og ikke minst vintersolen.Q. Liker du vinteren og snøen?

5 DAYS OF CHRISTMAS

Q. Hva synes du om bildet?

4 DAYS OF CHRISTMASSitter i dette øyeblikket og ser The Julekalender. Haha, digger blandingen av trøndersk og engelsk! Julekalendre blir ALDRI for gamle!

Q. Hva synes du om dagens bilde?
Q. Ser du på The Julekalender? 

3 DAYS OF CHRISTMAS

Q. Hva synes du om gårdsdagens bilde?

BILDER FRA SAUDAQ. Hva synes du?

2 DAYS OF CHRISTMAS

I går var det så klar måne, så jeg gikk ut og tok et par bilder. Ble egentlig ikke så fornøyd, men så begynte jeg å redigere å skarpne litt og sånn, og så ble det veldig fint. Hehe...

Q. Hva synes du om gårdsdagens bilde?

1 DAY OF CHRISTMAS

Vet jeg har vært litt borte i helgen, men var altså i Sauda med Camilla, kjempekoselig! Får ta disse desemberbloggbildene på etterskudd. Hehe. Men jeg har på følelsen av at det blir veldig bra. Nå har jeg nok desverre en samfunnsdagsprøve å øve til.

Q. Hva synes du om lørdagens bilde?

I DEN (U)STILLE DESEMBERNATT

Halla! Det snør uteeee!!! OMFG! Akkurat nå er jeg hos Camilla, og vi har vært her siden klokken åtte, etter at vi var i Haraldshallen og trente. Det var litt kjedelig i dag, for vi var bare tre stk. Ute er det er 2 centimeters lag med snø. Wii  Jeg var ute og luftet hunden til Camilla, Pluto. Tnååå. å har jeg skikkelig desemberfølelse! Koos. Vi har forresten snøbadet.


Damn!
Fine øyenbryn liksom...

Q. Er det snø hos deg?

hits